jag var slut när du hittade mig

efter att ha lagat min första måltid i lägenheten som bestod av en kycklingkorvgryta med ekoogiska bönor, krossade tomater, lök vitlök, timjan, bulgur och keso så drog jag till valbo en sväng med jossan. nu har jag precis kommit hem efter att ha sprungit runt som en galning på stan och letat efter något (vet inte vad jag letade efter) aja. ni vet hur det är. iallafall så sitter jag avslagen på mitt golv nu och dricker smultronlightsaft. funderar på att gå över på vin medans jag fixar mig iordning. planen är att vara snygg. ska nog locka håret lite tillomed.
ska ju på parmiddag klockan sju. parmiddag utan att vara ett par såklart! i vilket fall som helst. par eller inte så tror jag att det kommer att bli en trevlig lördagkväll. jag ska ha skyhöga klackar på mig, bara för att. kommer bli fem meter lång men det skiter jag i. behöver ändå inte gå mer än 200 meter för vi har bord bokat på allstar.
det var väl allt tror jag?
ha en trevlig allihopa!:)

först när jag inte är här längre. när jag inte finns kvar. varken hos dig eller i denna stad eller i detta land i huvudtaget. först då kommer du inse att du saknar mig. först då kommer du inse hur bra jag verkligen är. hur rolig jag är och hur söt jag är. jag vet redan om det. men du kommer inse det någon kväll när du ligger ensam i sängen och allt bara känns tomt och tråkigt.



jag bakar...

cupcakes! och alltså. jag bakar aldrig. vette fan vad jag fick för ryck. har redan tryckt i mig två själv. resten ska jag spara till dom älsklingar som vill komma och hälsa på mig. lite som, lockbete typ!

gissa vad jag gör?


red red wine

vi firar! vilka "vi" undrar ni då? jo, jag och mina 10 egon firar att vi varit så duktiga den här veckan! "klapp klapp" på min egen axel! nyduschad, skön musik, en flarra vin, ost och chips är allt jag behöver en fredagkväll. fan vad jag myser!:) kan nog hända att jag avslutar kvällen med en prommis genom staden. fredag, jag tror jag älskar dig!

mars 30 - chasing cars

idag vaknade jag före sex och kunde inte somna om. så pissigt när det händer, när man vet att man har hundra saker att göra under dagen och att man kommer bli astrött tidigt. kommer förmodligen däcka åtta ikväll. fick iallafall ligga i soffan och kolla på hela vakna med the voice. det är en liten tröst. martin björk är en liten tröst! tycker att han är sjukt snygg. lite av den perfekta mannen om man mognar på sig i skallen ett år eller två. har alltid sett honom som en svensk version av beckham. har ingen aning om varför igentligen, för dom har inget gemensamt. har bara alltid tänkt så. gillar den nya tjejen isabella också. nytt blod är alltid roligt. det enda jag stör mig på är hennes rosa slingor i håret. fast ja. snart kanske jag också gör slingor i en konstig färg. man ska aldrig säga aldrig.
vi släpper det.
vid 8 så tröttnade jag och väckte joline, mötte henne på stan sen käkade vi lite frulle här innan vi drog till gamla lyan för att städa ur. fy   fan   jag   ska   aldrig   mer   flytta. men det har gått bra, men lite hjälp var det nästan roligt vissa stunder. jägis kom en sväng vid 12 och gjorde ett ryck hon med. jag känner mig iallafall rätt så klar nu. har lämnat nycklarna så nu är det bara att hoppas på att jag inte får back på något. har en liten känsla av att jag kommer få det. ugnen är så jävla stenålders att luckan inte går att få isär om man inte har en skruvmejsel och fönstrerna glömde jag skura. somsagt. hoppas på det bästa.
inte nog med att städningen var dryg så fick jag gå med en dammsugare och en skurhink plus mopp från brynäs och in till stan. tugnt och otroligt pinsamt. tur att jag hade jägis med mig. hade dött annars.
nu ska jag slänga i mig lite pannkisar med grädde och sylt sen börja försöka organisera röran lite! adressändra och betala räkningar, catta och begga kommer ikväll sen sväng för att hjälpa mig att skruva ihop sängen.
för det försöker jag inte göra själv en gång till. bröt ihop och grät. kvällen min är iallafall fri. ska väl gosa eller nåt och imorgon ska jag antagligen på middag. parmiddag. typ. nåt sånt. kan bli kul! haha.

och där sprack planen, typ

avbröt packandet och gick hem till jossan och fikade en timme. så jävla värt. sen gick jag fram på stan en sväng och mötte carro. nu har jag nog energin som behövs. och va tråkigt tycker ni, att jag bara maler på om min jävla flytt. men det är så nu. måste få mala lite! jag vill att ni ska tycka synd om mig. lite iallafall. för det är fredag och jag har så sjukt jävla tråkigt. jag vill ju inte göra tråkiga saker på helgerna. helger ska vara roliga. nu när jag äntligen är ledig en hel helg så ska jag flytta och städa. ska satsa på att göra klart städningen imorgon. så jag har lördag och söndag totalt fria till annat. jag vill kunna gå en lugn prommis genom staden och jag vill åka till ikea.

mars 29 - They say that things just cannot grow Beneath the winter snow Or so I have been told

imorse kände jag verkligen att jag ville lägga mig ner och grina. jag satt på golvet när jag tog på mig skorna och jag orkade knappt resa på mig igen. igentligen hade jag bara velat skita i precis allt, suttit kvar och hoppats på det bästa. att det skulle lösa sig. att någon skulle lösa allt åt mig. fast det funkar ju lixom inte så längre. det är bara och bita ihop, det vet jag. men lika jävla jobbigt är de för det. vill kräkas på allt som heter flytta. för det är ju inte första gången. jag är trött på att bo i flyttkaos. jag är trött på att aldrig kunna lugna ner mig. jag är trött på att ha en sån fruktansvärt jobbig stress och ångest i kroppen hela tiden. det blir bättre. här sitter jag och klagar. finns människor som har det miljoner gånger värre. folk som inte ens har någonstans att bo. jaha. nu känner jag inte bara stress och ångest. nu känner jag dåligt samvete också. man kan tycka synd om sig själv fem minuter varje dag. för det är okej. men sen är det bra! sååå, nu är det bra för min del.
ska ta och göra ett ryck nu. slänga ihop nåt käk sen är det fan gasen i botten tills jag är klar! japp!
jag älskar att sova med dig. vet inte varför jag skriver det nu. det bara kom.



true love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly.

so its not going to be easy, its going to be really hard. were gonna have to work at this everyday, but i want to do that, because i want you. i want all of you, everyday, forever. you and me, everyday.
känslor. fakta. drömmar. tankar. glädje. sorg.

kiss the rain

började dagen med att ladda upp en ordentlig frukost. grapejuice. bor man själv får man dricka det sista direkt ur kartongen har jag bestämt.
var rätt så taggad ett tag
humöret började svikta en aning
här någonstans dog jag
nu sitter jag på golvet. trött på att packa. trött på att ha ont i huvet, trött på att ha mukiskläder vara osminkad och ful. så nu jävlar. sista rycket sen ska jag belöna mig själv med gott käk och ett glas vin.
fattar inte hur det går till. det lilxom bara växer? desto mer man packar, desto mer växer skiten man har kvar att packa. hur går det ihop? varför är det alltid så?

mars 28 - be nice

ååh, ja. ska väl trycka en macka och sen är det bara och sätta igång. packa. sortera, slänga flytta och tillsist det roligaste av allt, flyttstäda! dessutom ser det ut som om jag kommer få städa själv. för ingen har tid med mig i helgen. så kul. så jävla typiskt och kul. känner mig så ensam i det här. så sjukt jävla ensam. är så stressad och jag sliter ihjäl mig snart. har ont i kroppen. kunde inte ens andas när jag vanade imorse för jag har så ont på hela vänstersidan. både bröstet och ryggen. slitit lite väl på jobbet och när jag o mamma bar saker ner för dessa sju trappar. MEN DET GÖR JU INGET? FÖR SÅ ONT HAR JAG NOG INTE: KLARAR NOG ATT KNEGA PÅ LITE TILL! ska iallafall göra så mycket jag kan idag, sen ska jag unna mig grillat och ett par glas rött ikväll med brudarna. Ett stort stort tack till min kusin Kalle också. tack för att du tänker på mig! tack för att det är någon som ringer och frågar om jag jag behöver hjälp med att flytta med tanke på att jag inte ens har en bil. så, tack för det. guld värt att någon kommer på att jag är ensam och erbjuder sig.
för vet ni vad? inte nog med att alla har fullt upp med diverse aktiviteter, så vill jag inte vara den som är till besvär. men nu vet ni att jag är lite ledsen. för jag kämpar. och jag sliter. ihjäl mig snart. men det kommer väl ingen fatta förns jag trillar ihop och dör. för jag är stark och klarar av det här, det är ju ingen som tvivlar på det.
jag brukar ju alltid lösa det på ett eller annat vis. så varför ens tänka på mig.
skitsamma

små ord

röda läppar, vin, skratt, impulsivitet, matlagning, kärlek, kyssar, sång, ångest, fiske, hav, konst, gråt, överanalyseringar, små lappar, dagbok, ögon, överraskningar, hysteri, levande ljus, balkong, hästar, drömmar, höst, thailand, fotografering, stress, promenader, skog, konstig, solnedgång, syskon, poesi, stökig, medmänniska, känslor, hög, låg, klantig, öppen, intution, driven, stark, förvirrad, modig, envis, kärleksfull, midsommar, axmar, kantareller, jobb, drama, raggsockor, sex, energi, solglasögon, förlåt, sen, horoskop, klänningar, fjällen, stjärnfall, intressant, smultron, ironi, svart


som beskriver mig.

mars 27 - jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

vilken fantastisk dag jag haft hittils! gick hem genom staden imorse och svängde in på ett konditori och köpte nybakt bröd och wienerbröd! inte dåligt. har precis avnjutit en två timmar lång frukost med min vän chatrin på balkongen. igår var också en kanondag, flyttade en massa saker med mamma och elin på förmiddagen och eftermiddagen spenderades på jobbet med min goa arbetskamrat annika.
i söndags jobbade jag förmiddag sen överraskade jag med jordgubbar och åkte till hemlingby och njöt av den sista solen, fikade och kastade kottar. mysigaste söndagen på länge.
nu ska jag strax tvätta mitt hår och gå till jobbet. blir där till nio ikväll men vad gör det? jag är på asbra humör och längtar lite efter mina oldies:)
imorgon ska jag göra andra rycket i lägenheten. packa dom sista grejjerna, köra lite saker till återvinningen med hjälp av catta och begga, förhoppningsvis flytta lite saker till nya lägenheten och sen dra till sätra för att grilla och dricka nåt glas vin med mina älskade tjejkompisar.
fan, vad lätt livet kan kännas ibland




mars 24

jag är så äckligt jävla trött nu. började dagen med den obligatoriska en gång i veckan försovningen och en joggingtur till stigslund. alltid lika härligt före åtta på morgonen. på det, ett tolvtimmarspass. gick iallafall hem till catta mitt på dagen en sväng, fikade lite och laddade batterierna. det tar på en att jobba så länge. speciellt på en demensavdelning där man får höra samma ramsor, samma tjat och samma prat tio tusen gånger om dagen. men, jag älskar dom. mina goa goa tanter och gubbar. får så mycket kärlek av dom:)
typiskt med en jobbhelg när man har hundra andra saker man hellre gör. typ, går ut. jag längtar efter vin. dessutom ringde min kusin kalle idag och ville komma förbi och umgås lite med mig ikväll.
ska iallafall gå hem till jägis nu och diskutera lite sen ska jag soooova och ladda inför jobbet imorgon. sugit att man förlorar en timme inatt. not ok! men det blir härligt med ljusare kvällar såklart.
ajaaaaa.
en matlåda. EN MATLÅDA? hur fan tänkte du nu carro? är du en jävla mamma eller? fru kanske? eeeh.
dör på mig själv en aning ibland.

vill grina lite, hur kan man älska mig såhär mycket?

elin, du är världens finaste människa!

mars 23 - I just want to tell you nothing you don't want to hear

och där har man sovit igen dygnet. fyra timmar. yes, fattar inte varför jag har så svårt med rutinen att sova efter att man jobbat natt? fast det är väl så. att det blir svårare när det är sol och varmt ute. "biologiska klockan" sa jossan. när jag hör biologisk klocka tänker jag bara på nåt annat. och där är jag inte än. på femton år. minst.

iallafall så gick natten relativt snabbt. en carro, en hampus och vinterkräksjukan på carema! har nog aldrig vart så noga med spriten. nästan så att jag var full på ångerna när vi åkte hem. spritade bara nyckelknipporna 40elva gånger. heldräkt, spritade mattor, handskar och munskydd. såg ut som nån riktigt viktig kirurg eller något.
fast det var lugnt inatt. tur nog!
blir bara så jävla hypokondrisk när det gäller magsjuka. speciellt vinterkräksjuka. låter så läskigt.
började må illa redan innan jag gick in på jobbet igår, bara av att ha läst lappen "besöksrestriktioner, vinterkräksjuka"... har iallafall fått råd av min vän hanna som jag ska följa för säkerhetsskull "ät sånadär vitlökskorn, dom där runda ska vara bra". vild gissning så antar jag att hon menar vitpepparkorn.
kay Pollak, att växa genom möten. LÄS DEN. en skitsmart bok! bara ett litet tips.
in fact. jag förundras över hur smart man kan vara! BRA KAJ!



eftersom jag inte kan sova längre ska jag gå och handla lite mat. det jobbigaste är bara att jag bor i mitten. där det inte finns en enda skitbutik nära. precis som om jag bor i en icafri zon. funderar på willys norr, willys söder, kvantum alternativt konsum söder. eeh.
kommer sluta med att jag går till tempo i brynäs centrum. tråkigt och dyrt. men närmst.
lite bilder från igår:) laggade ihop totalt när jag skulle slänga upp dom lite smidigt igårkväll och jag har noll
tålamod.

beat heart. heart beat.

hemma igen. vet att jag är tvungen att sova en sväng nu så jag orkar jobba natt inatt men jag är inte ett dugg trött.
lär väl göra ett riktigt försök snart.
haft en supermysig fm. prommis, kaffe hos jossan, sen tog jag mig en sväng förbi röda korset och kollade på roliga saker. letar gubbjeans jag ska klippa till shorts. kan man fynda för 20 spänn och bara saxa av lite slarvigt. grymt! orkade dock inte testa några jeans idag. hade ingen större lust att ställa mig och prova begagnade jeans på rödakorset ensam. nänä. nån måtta. kollade efter gamla kameror också. vill ha några olika riktigt gamla, bara som prydnad.
har kommit på en sak. jag blir lätt fruktansvärt översocial. tror det är för att jag fortfarande inte är riktigt van med att vara själv, och är jag dessutom ledig från jobbet ett par dagar blir det kaos. då pratar jag med allt och alla. idag har jag pratat sönder jossans stackars öron, en randomtjejs och en gubben på icas.
dom tycker iallafall att jag är rolig och charmig. det tyckte iallafall gubben på ica för han kallade mig för gumman när jag gick. gumman är positivt.
att sova med mig när jag är på prathumör. det ska vi inte ens prata om.
jag skulle slå ihjäl mig själv.

We'll cast some light and you'll be alright, We'll cast some light and you'll be alright for now

hohoho jag blir så glaaad för det är så många som läser min blogg nu! ni måste älska mina webcambilder och mina patetiska deppinlägg som dyker upp då och då när jag tycker att livet är skit.
jag har iallafall precis kommit hem från en liten walk genom staden. mötte en tjej med tourettes. (antar att det var det hon hade?) det var ganska läskigt måste jag erkänna.
igår var en bra kväll. jag låg i ett gosigt knä i en gosig soffa och brynäs vann. min onsdag kunde nog inte blivit mycket bättre faktiskt.
nu ska jag ta och dra på miig nåt bekvämt, för jag ska ut och gå med jossan och malte! vi ska gå till t-udden. har för mig att det hette så. har aldrig gått där förr men hört att det är fint.
tror att jag tar med mig kameran så ni får se.
på tal om kamera och kort så har jag beställt en massa bilder från fuji! grymt grymt bra!
ska beställa några till tror jag. på vänner och så.
nu återstår bara det svåra. vilka bilder jag ska göra ett album av och vilka som ska få äran att sitta i ram!
nån som fyller år snart? kanske kan ge bort en bild. hehe.
alltså. crosses med josé gonzalez. underskattad sång. fan vad den är bra.


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen, Så jag lever idag, idag, idag. Morgondagen är för långt bort men vi är här idag, Så jag skrattar idag


bara himlen ser på

läkemedelsutbildningen var supergivande, jag och mina fina arbetskompisar pia och mammabrazil (marilene) skötte oss exemplariskt dessutom! nästan chockad över hur smart man är fast man inte tänker på det. tur är väl det, att man kan en del om det man gör. man tänker ofta att det är en självklarhet, att alla borde kunna det man kan. och att alla borde förstå. fast det är ju inte riktigt så. fördjupning inom läkemedel och dess verkan/biverkan olika frågeställningar och lite prat om psyk, deppression och oro. dessutom fick man gofika. kaffe och avancerade kakor!
efter utbildningen gick jag en snabbis på stan innan jag våldsgästade,  käkade lite middag och nu är jag hemma en snabbis för att snart promenixa tillbaka genom stan dit jag kom ifrån och kika på lite hockey. kom igen nu brynääääääs guldet ska heeeeeeeeeem! haha. eh? det där var inte riktigt jag. men hejja hejja!
tre personer har sagt att jag ser ut som en estet idag också. att jag "klär mig som en estet ibland med lite konstiga kläder som man inte riktigt förstår. vet vet. kanske gör det. inte tänkt på det förns nu.
det blåser, men det blåser varma vindar och jag är sjukt glad! imorgon ska jag göra en natt på jobbet och innan det ska jag träffa jossan, fina fina jossan!

mars 21 - all you can do

hade en bra dag igår. bästa på länge. det känns ungefär som sista chansen. 110 procent caroline, sen får det bära eller brista. det är så det får bli.
idag ska jag inte tänka på dåliga saker. för idag känner jag mig glad i hela kroppen. som om något lossnat, typ.
tänker leva på det ett tag!
annars idag då? läkemedelsutbildning på em. sen totalt freee. funderar på en prommis i boulogen.

Oh what a mess we made...

Det gick så sakta, tog sån tid, varenda vecka var ett år. Vi ringde ibland för att fråga hur vi mår, tills jag sa "Väntar du på nån eller vill du bli min?" Du sa "Vad svarar man på sånt?" jag sa "Man svarar nog ingenting"
Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har, Och gräv i det dunkla med sök inga svar. För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla. Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad av,
Allt jag ser, allt jag hör. Din röst, din blick, ditt skratt. Du har ögon som berusar en natt. Så jag väntar, ja jag väntar.
Om tiden vill ifatt









mars 20 - the lovers are losing

jag höll mitt löfte och städade lägenheten igår (med hjälp av mina fantastiska vänner hanna och karin). känns så sjukt skönt nu. har dessutom packat ihop fem lådor med skit som ska till mamma i ockelbo och jag har rensat garderoben och fått ihop en hel svart sopsäck med kläder som jag inte använder, eller som jag inte är intresserad av att använda längre som ska hyvas.
idag återstår lite småplock och skurning av golvet.
kan det vara så att fröken ehn är i tid för en gångs skull? är ju inte direkt känd som hon som är i tid. till nåt.
nu ligger jag och gosar med hanna i sängen:) ska gå upp och laga lite lunch snart, kyckling och grön sparris!
möms. på em tror jag att jag ska ta en sväng på stan.
tror det först när jag är där typ. aja.
ps. jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaad idag!

slående likheter, eller?

jag och hanna kom på en sak, att jag är sjukt lik en orch från sagan om ringen på den här bilden.
alltså. det stämmer ju till en viss del?
skratta eller gråta?
hahaha. say no more.

fallskärm

Trettiotusen meter upp i stratosfären

Jag var påväg mot jorden, i hundranitti knyck
Om man ska krascha ska man, göra det riktigt snyggt
Ville va hög på livet, men gjorde självmål
Letade sextondelar, hitta bara en, två

Jag var ett mörkt moln, du var en ljusblick
Jag stirra in i vägen, men du hade utsikt
Du segla sju hav, jag satt i en ankdamm
Jag var ett löv i kuling, men du var ankrad

Där är en sjöjungfru, här är ett odjur
Där blommar fyrklöver, här växer otur
Du är känsosvall, jag är känslokall
Du förändrar allt!

Du fånga mig i kragen, fem i tolv på sjätte dan
Du var guld i djungeln, jag låg som grus i parken
Men du flydde aldrig, jag var så djupt i knarket
Jag var vaken men jag, drömde att jag sov
Och önska att jag glömde, det du kom ihåg
Men väckarklockan ringde, mitt i mitt "zombie mode"
Botade närheten, som jag var långt ifrån
Du var känslosvall, jag var känslokall
Du förändrar allt!







mars 19 - en high five och en falafel

helvette. SNÖ? kommer tillbaka en sväng bara för att jävlas med mig. jag lovar. bara för att jag hade planerat en lunch på balkongen idag! typiskt. blir väl pizza i sängen då. inte helt fel det heller. det är lite min och hanna och karins grejj. biggest looser trion.
pizza en måndag känns väl sådär. fast jag äter sällan flottmat om jag ska vara riktigt ärlig. dessutom funkar pizzan som belöning idag eftersom jag ska ha "stora städdagen".
har skrivit en lapp till mig själv, bara för att jag ska städa:
till carolinen från caroline
"din äckligt lata slarviga jävel idag ska du slita tills det blir kliniskt, om inte måste du springa 5 kilometer ikväll. utan att stanna."
det är ju skräcken. springa fem kilometer. har inte sprungit på år och dar.
perfekt hot med andra ord! ganska säker på att jag "sköter mig" och städar.
jag måste börja träna...

skisser för sommaren

efter ett långt samtal med min finaste amanda så har jag lugnat ner mig. lite iallafall. nu är jag skittrött och ska sova hade jag tänkt. orkar inte ens bädda sängen och jag är verkligen bäddhitler i vanliga fall. inte ikväll. imorgon är det stora städdagen och lunch med hanna och karin. skön måndagsplan.
eller ja. iallafall lunchen med hok. städningen kan ju dra åt helvette igentligen. så känner jag. men jag ska bita ihop.



Hur känner du nu? Känner du någonting? Hur känner du nu? Jag väntade mig ingenting.

Och hundratusen ögon stirrar på oss, ingen ser, Och hundratusen röster skriker efter något mer.



En natt, Ett spel. Nån går hem och nån går utan. En halv, En hel. Vi såg månen genom rutan. Och jag var lika tom och full som du, Du får mig

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren. Allting blir precis som man förväntar sig.
Du är ett glashus, och jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig.



jag hatar kärlek. äckligt.



punkt.

idag är jag död. tänker fan inte berätta varför. men idag är jag död. slut. sopslut.
vad står på listan idag då?
jo, åka och sola en sväng, åka och inhandla en massa saker och gå på hälsomässa med jossan, lite fix och sen peters 25årsfest på två kockar. blir nog sjukt kul.

ps. fick en present av hanna.

fick världens finaste present av Hanna, kommer ni ihåg hur jag la min förra uuuberfina plånka på biltaket och körde iväg? well. det har har hanna kommit ihåg och köpt en ny, identisk med hur min förra såg ut.
bäst
händer annars idag då? har jordens största ångest för att jag är så jävla ful idag. på riktigt. finnar i HELA ansiktet. och ni som känner mig vet hur jag mår då. alltså, det låter hur fjantigt som helst men jag mår psykiskt dåligt och låter helst bli att gå ut. jag har fobi.
är säker på att det blivit såhär för att jag tröck en hel del godis i onsdags. blä. nu ångrar jag mig. i vilket fall som helst så kan jag inte begrava mig inne idag för jag har ärenden på stan sen ska jag jobba em. imorgon kan jag inte heller gömma mig. för då ska jag på hälsomässa med jossan och sen på peters 25årsfest. daaaaaamn. hoppas på ett under.

mars 16 - oh happy day

lasagne. monopol. en stjärnkikare. glass. film i sängen. Karin. balkonghäng.
Hanna är hemma igen!
(he he)

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano

mmm, typ. kanske.

Like every city needs a distance, every sky demands a moon, Every winter needs a snowfall, every summer wants a June, Money's just a piece of paper, gold is blinding don't you see

okej. nu har det varit deppigt här ett par dagar, så nu ska ni få slippa det ett tag. för idag är jag glad, så jävla glad! har haft en kanondag på jobbet och tog en skön prommis hem. vädret? underbart! förtår mig inte på folk som väljer att åka buss en sån här dag. skämms. ut och gåååå! det är ju bland det härligaste som finns. att vara ute och få lite energi. för det får man av solsken och frisk luft!
idag ska jag ta tag i mig själv och börja packa ihop mina saker. för, det börjar dra ihop sig nu. ska dessutom försöka mig på att träffa min bästis josefin. om det finns tid. hoppas! och imorgon kommer hanna hem, tror jag. har saknat ihjäl mig efter henne. och jag fattar inte varför jag är så glad. jag har mens och borde enligt min natur vara ett monster vid det här laget, men det är jag inte! haha. veckan ser dessutom kalas ut. jobb imorgon, ledig på onsdag, jobb torsdag fredag, 25årsfest på lördag och en ledig söndag.
PUSS OCH KRAM!

men hallå???

hur fan kan man vara såhär arg på en tjej man inte ens känner?
tur för dig att du är ful. för hade du vart snygg hade jag hatat dig ännumer.
stick!!!!!!!!!

And I was trying to act as good as I could, And I tried to look just as cute as I could be, Though I could hardly breathe

min lördag började som skit och slutade näst intill perfekt om man bortser från en del små STORA detaljer. men ja. vad kan jag göra?
såg iallafall något som jag inte ville se. och det gjorde så ont. ont ont ont.
men jag håller tyst om det. låtsas som inget. för jag vill inte veta och jag vill inte bry mig.
men det vet ni ju hur det går med den saken.
jobbar iallafall på att intala mig att jag inte bryr mig ett jäääävla skit. för intalar man sig tillräckligt länge så börjar man tro att det är sant. är det inte så?
How could you say you need some time to clean up the mess? The mess in your mind.
But don't you care about the mess that you just brought to me?

And I just wanna shout and scream
Please don't leave

och jag är patetisk. jag vet. go on. skäll på mig allihop. tala om för mig att jag är svag.
för det är precis vad jag är. jag faller som en kägla. varje gång.
jag har aldrig suttit i den här sitsen förut. jag vet inte hur jag ska bete mig.
jag vill åka nu. flytta nu. jag måste det.
jag måste bort från dig!

Ge mig en vinterdrog, Ge mig sommarsnö. Kom nu jag är kroniskt låg. Bara mörkret hörs, I ditt öga dansar stormar små. Men det är du som för, I döda vinkeln ser jag allt du gör

idag är en ledsendag. sällan jag har riktiga "ledsendagar" men idag är en sån. när jag gick genom stan hem från jobbet ikväll, så kände jag mig så ensam. jag mötte en massa folk som skrattade och hade roligt, hörde musik från alla håll, mötte gamla tanter på sista promenaden med hunden och människor hand i hand. och jag kände mig så ensam i den här staden. där gick jag själv. påväg hem till en för stor lägenhet som bara påminner mig om hur jag valt bort andra och om hur andra valt bort mig. tom och kall och alldeles för stökig. påväg hem till inget en fredagkväll. och jag försöker vara allt. jag försöker vara så bra jag kan. jag jobbar ihjäl mig i perioder men är ändå alltid glad och trevlig. har ständigt ont i kroppen och huvet för att jag stressar för mycket och äter för dåligt. men jag är nästan alltid glad. och det är viktigt. för det måte man vara. ingen vill ha och göra med en sur människa. säger nästan aldrig nej. jag låtsas som om jag inte bryr mig om att jag bara är tjejen du vill vara med när du vill mysa med någon. när du är ensam eller har tråkigt. jag låtsas så mycket så att jag nästan tror att jag inte bryr mig. men det gör jag. jag har aldrigt varit den tjejen för någon. någonsin. men jag har blivit henne för dig. jag har valt det. medvetet eller omedvetet. jag vet inte. du väljer bort mig. och jag väljer att vara någon som jag igentligen inte är. för dig. hur sjukt är inte det? slå mig någon. skjut den här idioten i huvet. ett skott mellan ögonen. skaka om mig. trösta mig.
i dina ögon är jag bara fel. jag är för glad eller för elak. för rättfram eller för tillbakadragen. för tråkig. för konstig och tycker för olika om för mycket. för dig är jag någon som stavas med tre bokstäver. f e l.
jag saknar mina vänner som jag träffar allt för sällan. så ofantligt jättemycket. jag saknar min katt som trots allt varit mitt enda sällskap genom långa nätter. jag saknar min mamma. jag saknar min pappa trots att han inte funnits i mitt liv den senare halvan av det.


nä. nu slutar jag.


vad var det jag sa? det är en ledsendag idag. imorgon kommer att bli bättre. det vet jag.
jag ska göra min morgondag bättre.

november 8 - ta hand om mig

idag har det känts som om jag jobbar på ett vuxendagis för elaka bittra gubbj*vlar. får man säga så? nej. det får man inte. det vet jag. men precis så har det varit idag. är så trött och slut och ledsen. mest ledsen i hjärtat för att det finns så elaka människor. för att man kan bli så. lite ledsen för att jag försöker göra allt för alla hela tiden och ändå. ja.

jag slutar där. nu ligger jag i stigslund i min fyraåriga kusin klaras lilla 90säng. orkade inte gå hem.
ska samla krafter nu och tillbaka och jobba 7-21 imorgon. pigg och glad.
ta hand om mig. snälla.

vet ni?

jag är en sån tjej man inte blir kär i. man kan inte bli kär i mig. att en människa fallit för mig, flygit hem från andra sidan jordklotet för mig, flyttat till en ny stad för mig, bytt jobb för mig, det är en gåta.
för man kan igentligen inte bli kär i mig.

februari 7

jag är så sjukt sugen på godis. sjukt. vad har man för fel då? nån sjukdom? brist på nåt? ska försöka stå emot så länge det går. inte bra med socker. är trött och slut efter två nätter på jobbet. vet knappt vad jag heter men huvudsaken man har huvudet upp och fötterna ner. och det hade jag sist jag kollade.
min antennkabel har gått sönder.
mitt internet är så segt att jag inte kan ladda ner nånting
man kanske ska ta tillfälle i akt och börja flyttpacka?
får se.

jag kan inte skilja på. . .

Du ville prata häromdagen, och helt plötsligt blev det tyst
jag undrar vad som hände. vi som skrattade nyss.

Nu tror du säkert att jag hoppas, på nåt som aldrig ska bli av.
men jag har aldrig lyssnat när du lovat
aldrig ställt några krav

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. men du om nån borde förstå,
att man inte gör såhär mot mig




mars 6 - det är inte lika lätt att vara såld på någon som inte går att nå

sjukt. började dagen igår med en prommis till jobbet klockan sju. jobbade till 14.30, gick hem till min faster och sov, åt middag och vilade lite till. gick tillbaka till jobbet till 21 och jobbade till sju då jag återigen tog en prommis, fast hem. det var mina 24 timmar. hur låter det dyget på en skala? trevligt? ska tillbaks och göra en natt till om några timmar. lär väl försöka sova någon timme till tror jag så jag inte somnar inatt. jag är trött o vill ha godis!

(såhär ser jag ut när jag kommer hem efter 17 timmar jobb och en fem km prommis, tro inget annat lixom)



AVICII


You will never feel alone, my touch is such a rush
It oh-oh-overflows

I will give to you the love you seek and more
So what are you waiting for?
I will give to you the love you seek and more



HELLO GOOOODBYE


mars 3 - vad hände?

hörrni! utan att jag ens tänkte på det själv, så har jag stoppat i mig en tallrik havregrynsgröt, ett stort glas vatten, kaffe och två rostmackor! det är fan inte ofta det händer. och idag gick det av bara farten.
jag gillar inte ens havregrynsgröt. det bara hände. och nu är jag så mätt att jag inte orkar resa på mig. fast, det måste jag. ska packa det sista och fixa mig och kuta ner på stan för att kika om det finns nåt man kan ha på sig ikväll. shoppa en sväng på systemet och möta carro en snabbis. sen bär det aaaav. typ.

paradise, everytime i close my eyes

för nu sitter jag här på mitt golv. och vet att jag måste sätta igång, har tusen saker att göra idag. tusen.
men jag har fastnat. jag har fastnat på mitt köksgolv med paradise på repeat. och jag blundar, för att det är lättare så. och jag försöker inbilla mig själv att jag inte bryr mig. jag bryr mig inte!
varför gör du såhär mot mig?
vet ni vad jag vill ha när jag vill ha en kille?
jag vill ha en kille som gillar carro. för att carro är carro. Och inte för att carro är fin att visa upp eller skön att
gosa med när man är ensam.

Grannar...

jag har sån sjuk koll på mina grannar har jag kommit på. det känns nästan som att jag känner dom. dom till vänster längst bort har alltid fest för på helgerna står det alltid ett gäng på balkongen och röker och dricker. dom till vänster om dom spelar alltid tvspel eller kollar på thesimpssons. grannarna snett nedanför dom har en busig katt och dom innanför dom har ett stort terrarium med en massa äckliga saker i. grannarna rakt fram står nästan alltid utanför en dörr och röker. jag har inte bestämt mig om det är en källardörr eller en lägenhet. jag tor att det är en udda lägenhet. grannarna till vänster lagar mycket mat. alltså. alla tre på rad står jämt och ständigt i köket och grejjar.
sspeciellt grannarna i mitten. ibland kan jag sakna att vara två när jag ser dom. som ikväll när dom stog och lagade mat tillsammans. men det jag tänker på mest när jag ser dom är att jag vet hur tjejens bröst ser ut. för det gör jag. hon rick runt toppless i lägenheten med alla lampor på en kväll när jag stog på balkongen.
och vilken granne är jag? grannen utan liv.
ha ha

I've loved and I've lost

Galen och dum i huvet som jag är, har jag i mer eller mindre sista minuten bestämt mig för vad som ska roa mig imorgon. det ska stockholm, globen och avicii göra. Blir nog "fett" haha, taggaaaaaa!
min själ skulle dö utan "spontana planer".

sen skiter man ju lite i att det stod i mitt horoskop idag att "en vän skulle höra av sig till mig om en biljett till ett evenemang som du igentligen inte har råd att gå på, du måste få ordning på ditt liv"

men vadå. horoskop. är väl bara skitsnack ändå eller?








SATAN I GATAN

härlig taktik. jag tvingar alla på facebook att läsa min blogg. det funkar så sjukt bra. för även om ni inte tror att ni bryr er, så är ni tillräckligt nyfiken på att klicka på länken ändå!
nog om det.
jag har jobbat tolv timmar idag. helt sjukt. är trött som ett as för att jag sovit cirkus 3 timmar inatt. var så kräkless att jag var tvungen att ringa min bästis josefin idag på min rast och spy lite på henne. inte för att det är hennes fel att jag är trött och har en jobbig dag på jobbet. utan för att hon är just det. min bästis. då får man spy på varandra.
nog om det med.
FÖR VET NI VAD? JAG FLYTTAR TILL ITALIEN I SEPTEMBER. GÄVLE. KÄRA GÄVLE. HAT OCH KÄRLEK. VI KAN ÄLSKA VARANDRA HELA SOMMAREN UT. MEN I SEPTEMBER LÄMNAR JAG DIG. HÖR DU DET?
JAG LÄMNAR DIG!



RSS 2.0