Madonna

Sitter och kollar på klipp från justin timberlake, när han besökte sverige för första gången 19 juni 2007. Det lär ha vart den bästa dagen i mitt liv. helt klart. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån där tjej som typ stod och skrek av ren jävla hysteri. Men där stod vi, jag linnéa och amanda och typ nästan grät. Ni som inte var där, varesej ni gillar justin eller inte. Ni missade verkligen något! Plus i kanten var väl att även timbaland var där! WOW.





Var även på coldplay nu i, hm kommer inte ihåg om det vars september eller när det nu var. Ivarjefall, också riktigt jävla grymt. Inte samma sak som på jt men det är ju två helt olika typer av musik så man kan inte jämföra dom på nåt vis.





Nu till saken, Madonna kommer till sverige i augusti och jag känner att jag måste ha en biljett. Kolla på henne på ullevi skulle inte vara helt fel, ta en shoppingweekend i Gbg och passa på att hälsa på storesyrran. jag vet att amanda är jättesugen på att gå. Vi har lixom tummat på en massa artister som vi "måste" gå på utifall dom skulle komma och hon är en av det gänget. Ska försöka få henne att beställa biljett med mej nu när dom släpps, 9 februari. Man kan ju inte missa madonna, right?



Puss.

It's friday i'm in love

Har legat nere i soffan hela kvällen, låtit john massera mina fötter och druckit te. Haha. Sen har jag dansat en sväng med brorsan också. Jag är så lättpåverkad av saker. Sist var det alla lyft i lets dance som jag bara kände att jag var tvungen att träna på. Jag hängde över Dannes axlar. Ni kan ju bara ana hur det såg ut. jag är ju inte så graciös precis ;)

En jävligt skön känsla

Jag börjar äntligen släppa det här, och det känns så jävla skönt! Jag ska ta av mej offerkoftan och börja leva mitt liv igen. Nej shit, det här lär vara en av världens bästa känslor. "känslan av att man skiter i någon". Att man klarar av att tänka, det spelar ingen roll vad han gör, det spelar ingen roll vad han säger osv. För man har helt enkelt klivit över honom, och lämnar honom waaaaaay behind. Just så känner jag nu. I'm so over this! Och det är en jävligt skön känsla!


Godmorgon

Fan vad det suger att vara sjuk... Jag ville verkligen hitta på något ikväll men nu ser det bara ut som att jag kommer få ligga hemma. Låter skojj. En riktig hemmahelg! Not so fun. På söndag ska jag ivarjefall hjälpa joline lite med nya lägenheten :) Så då får jag vara frisk. För då ska jag gå på stan också.


nu, té :) puss.


Rest in peace!

Det gör så ont i mej att livet är så orättvist. Det känns som att det bara blir värre och värre hela tiden. Jag tänker så otroligt mycket på alla närstående.
Vila i frid,


Well it started out just like a dream

Shit. Ni vill inte ens veta vad jag gjorde nyss. Jag åt ett helt glasspaket själv. ÅNEJ jag sa det... Fy fy och igen fy på mej. Jag behöver och borde inte smälla i mej så mycket kalorier. Blä. Dessutom kollade jag på topmodel medans jag gjorde det och jag bara kände att nu ska jag fan sluta med denna jävla skräpmat. jag ska träna och bli fit for fightI På menyn ikväll blir det sallad i think.

Nu ska jag gå ner i källan och se om jag hittar på lite gamla kläder och sen ska jag rensa min garderob och städa mitt rum så att det blir sådär mysigt och fint igen. Jag har ett ganska stort rum men nu ser man inte ens golvet. Jag har kläder överallt!

Vi får se hur jag gör imorgon om jag ringer till min praktik och hör om jag får komma dit eller om jag ska vara sjuk imorn med. jag vill ju inte smitta nån (hehe). Tror ivarjefall att det var amanda som gav mej den här jävla förkylningen för både hon, hennes mamma och två brorsor är sjuka. Och hon drack ur samma cola som mej senast igår.

Vill verkligen in till stan sen i vilket fall som helst. Vill köpa ett par slitna jeans, (eller om jag ska låta annie slita ett par åt mej, jag vågar inte göra det själv) och en mysdress till thailand..
SHIT, jag fattar inte. Snart är det bara två veckor kvar.

19 more days to go

Jag är sjuk idag. Min hals mår inte bra alltså. Funderar på att gå till preem och köpa glass eller nåt, om jag orkar... Sen ska jag lägga mej och läsa robinson cruose. Kul Kul.

Så jävla typiskt mej

Fan vad arg jag blir. Hade suttit och ändrat precis allt, alla färger, teckensnitt, storlek, rubriker - you name it! också råkar jag klicka bort utan att spara. så typiskt mej. Nu får det se ut såhär tills jag orkar fixa om allt... Imorgon. Haha

Godnatt!

Hey ego

Amanda kom (som vanligt) hem till mej klockan sju imorse, så jag sprang ner och låste upp sen sov vi fram till 10. skönt :) har haft världens längsta mattec lektion idag. men svenskan var inställd, så vi gick bara till 13.40. Sen gick jag och annie en sväng på stan. Annie är en bra människa att gå på stan med! Man blir typ inspirerad. Ivarjefall, köpte ett par nya ooooouuuutstanding jeans och två nagellack. Som jag har målat med nu, så det är lite svårt att skriva :) Mötte upp amanda efter ett tag, tog en fika på waynes (och sörjde oasis med en juice) sen åkte vi hem med tåget.

Det är väl min dag hittils typ :) Nu ska jag väl åka till stallet och träna i think. Kan inte gå upp ett gram nu för då kommer jag inte i mina nya jeans, och det är sant. haha. Amanda och Annie fick hjälpa mej att knäppa dom i provhytten. Och nu när jag testade dom igen låg jag ner på sängen för att få igen dom. Haha. Jag tänker inte acceptera att gå upp en storlek i jeans, oh no. En sak är ivarjefall säker. Det är inga mat-jeans, det är stå-jeans. Men lika glad är jag för det. För jag kan stå upp och låta bli och äta för den sakens skull... Haha.

Imorgon är det tidiga tåget som gäller, det tar seriöst knäcken på mej. Men shopping på stan efter piggar nog upp. I helgen ska jag antagligen ut och käka, hjälpa joline och flytta, sen kommer tom hit också. Vi ska "tycka synd om oss själva" hey ego!

so loooong!

99 problems

Nu sitter jag hemma och lyssnar på 99 problems. Det taggar mej ganska mycket.
"i got 99 problems but a bitch ain't one, HIT ME"





Skolan idag var soft, spanska på morgonen, JAG LIGGER PÅ VG. Känndes skönt att höra alltså, Sen har jag fikat med tom också en sväng. Mys. Puss på dej bästis! Och tack för allt du gör.

Nu ska jag försöka samla mina brudar på msn. VI VILL ÅKA PÅ OASIS IMORGON!

Puss.


Let me hold you for the last time...

Nätterna är kalla och ensamma och det är mycket jag saknar just nu. Är det så svårt att se?



It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore
when I love you a little less than before


var det en röd dag i söndags?

Jag har överträffat mej själv.
" nämen oj, var det en röd dag i söndags? eller... är det alltid en röd dag på söndag?"

annie: carro nu har du fan överträffat dej själv. HAHAHA


love

tänker på dej jossan, vi klarar det här tillsammans!


experiment

sitter på naturkunskap med jossebaby och partygirl_annie. Är så sjukt hungrig. Skulle vilja ha en bra film, en smarrig jävla kebabrulle och min egen jättegosiga säng. Orkar inte med skolan idag. Det är inte roligt när man går upp klockan 6.


för jag vill lägga mej ner och dö

Jag skiter i om jag är patetisk och svag just nu. Jag vill helt enkelt bara lägga mej ner och dö. Jag är helt trött i mitt huvud, orkar inte med några krav längre. För det känns som om jag inte ens kan tänka klart. Jag vill hoppa av skolan, ligga hemma och göra ingenitng, jag vill sluta med träningen, lägga ner hästarna helt. Det gör ont att skriva så, men det är inte samma sak längre. Jag vill börja hårdträna och droppa kilo och jag skulle vilja lägga mej under kniven och skaffa mej ett par riktigt snygga bröst, imorgon helst. Och jag orkar inte längre med att alltid göra mitt bästa för att folk ska få ett bra intryck. Jag vill bara glida omkring. Jag vill inte längre lyssna på vad andra har att säga mej. Och jag vill inte prata med någon om något. Jag är så jävla trött på att vara snäll jämt. Och jag är så jävla trött på att jag varken får det jag vill ha eller det jag behöver. Och jag är så jävla trött på alla som bara utnyttjar en. Jag är trött på att ge men aldrig få. Jag är så trött på att inte bli tagen på allvar. FAN vad jag är trött på allt nu.




Framtidsyrke?

Kikade in amandas blogg och hittade det här, vad tycker ni?
Carro som mat-tant kanske vore nåt?



...näe, det är det sista jobbet jag någonsin skulle kunna tänka mej om man bortser från tandläkare. som jag inte heller fattar hur nån kan jobba som. fast det är väl bra det också.

thorénare är renare!








Lördag, modevisning på thorén, fest i valbo. rolig kväll och mycket folk :)
Nu ligger jag här hemme i sängen och är bara så trött på allt. Trött på alla falska människor det finns och trött på att jag alltid ska vara så jävla blåögd och snäll mot alla. för det slår bara tillbaka på en hur man en gör. även om det bara är bullshit. Tro vad du vill. Jag orkar inte ens försvara mej längre.

puss.

Carro <3 het busschaffis

Idag åkte jag in till skolan för att plugga lite. Satt och kollade på svenskan, språksociologi och sen snackade jag med linda om matte b kursen. Har lite rester som jag ska göra där. Bäst att göra det så fort som möjligt eftersom jag har börjat plugga matte c nu också. Men det var inte så mycket sa hon, så det var lugnt.

Sen gick jag på stan med mr, han skulle kolla på nån boxer eller hur det nu var. Jag var inte så insatt. Haha. Gick och kikade och sånt sen fick jag för mej att jag skulle ta bussen till valbo för att hälsa på annie på carlings och kika en sväng i affärer där mej henne.

HÄRMED TILL DAGENS HÖJDPUNKT

Det var kanske en jättesnygg chaffis på bussen
. Och han typ sa nåt till mej när jag hade betalat och gått in i bussen, men jag hörde inte riktigt så jag vände mej om och sa "va"? Och då var han typ skitgullig och sa "tack så mycket" och log. GAH!

Sen när jag sitter i bussen så ser jag hur han kollar på mej i den där stora buss-spegeln så jag kollade tillbaka såklart och då tog han upp ett tuggumipaket och typ visade mej i backspegeln. Så jag gick fram och fick tuggummi :) så pratade vi lite och så.

Sen när jag skulle hoppa av så frågade han om jag inte skulle åka tillbaka med han till gävle.
men jag bara, näääe ;) haha.

fan vad jag ångrar att jag inte gav han mitt nr ... Hahaha. Det skulle vart cooltja ;)

Aja, sen åkte jag hem med mamma och nu sitter jag här med henne och Amanda i soffan. Elin och Ellinor ska ha Disco (vad säger man när man fyller 12?) Så vi har lovat att vi ska va me i lokalen och vakta. eller vad man säger.

Imorgon är det modevisning på thorén

Puss!

sugen på sommar...

Rare Bow Bandeau Puffball Dress

Diesel Wet Look Halter Dress

ASOS Heeled Gladiator Sandals
Pied A Terre Multi Strap Gladiator Platform Sandal

åh, jag som igentligen inte gillar rosa så mycket hittade bara rosa saker idag när jag satt och kikade runt lite. Men hur fina är dom inte? Dom coola gladiatorklackarna var ju inte heller så dåliga alltså.
man kanske ska se till att göra ett besök hos asos och beställa lite prylar ändå.

i will be ok

Efter att ha svikit mina kompisar i skolan och sovit bort hela dagen så tog jag tåget in till stan och mötte Jossan. Vi gick och kikade i lite affärer och sånt innan vi mötte josse på hemmakväll. Så där hyrde vi en film som hette "dumpad" (HEHEH), köpte chips och godis sen åkte vi hem till josse i hille där vi köpte pizza. helmys kväll :)



Nu ligger jag hemma i sängen och ska sova. Amanda våldsgästar mej imorgon redan vid sju i think. Det blir ingen praktik för min del imorgon heller. Jag ska in till skolan och plugga ikapp en hel del, sen kanske jag kikar på stan en sväng om jag orkar.

Godnatt!

A **MAN** DA

HAHAHA, DET HÄR BLIR MIN HÄMD TILL AMANDA SOM HAR VÄRLDENS FULASTE BILD PÅ MEJ PÅ MSN NU. PLUS ATT HON LOGGAR UT OCH IN SÅ ATT ALLA KAN SE DE. PLUS ATT HON SKICKADE DEN TILL TOM.
DIN JÄVLA GALNING! HAHA. SYND ATT JAG INTE HAR EN BILD PÅ DEJ TOM, MEN DU LIGGER RISIGT TILL.

visst var rubriken fyndig btw? ;)



nu ska jag sova. min mamma håller på att dampa ur på mej på msn. haha.
Godnatt!

jag har tråkigt

Känns som att jag bara maler in blogginlägg, men jag har så tråkigt!

62 frågor för dig som har tråkigt!

1. Hur gammal är du om fem år? 22 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
josse och jennie :)
3. Hur lång är du? hela 175/6 tror jag
4. Vilken är den senaste filmen du sett? the strangers eller nåt hette den. Nej ju kom jag på. nära&kära igårkväll.
5. Vem ringde du senast? amanda
6. Vem ringde dig senast? mami
7. hur löd ditt senaste sms och till vem? till rawaz, haha "vad avundsjuk jag är på dej att du ska på han, men vi kanske hörs av i helgen". Eller nåt sånt.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa för det mesta.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda sen way back
10. När såg du senast din mamma? i måndags tror jag.
11. Vilken ögonfärg har du? grön/bruna. Vissa säger bruna och vissa säger gröna. Knepig färg.
12. När vaknade du idag? hm, vid halv 10
13. Vilken är din favoritjulsång? har ingen direkt.
14. Vilken är din favorit plats? OCKELBO...not
15. Vilken plats föredrar du minst? hm, jag vet inte. bergby. haha
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? utomlands.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? kommer inte ihåg.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? haha, det lär nog ha vart chatrin
19. Hur stor är din säng? tillräckligt stor för två ;)
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? lite både och. men aldrig helnäck
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5stycken, minst.
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Vilka städer har du bott i? orkar inte räkna alla ställen.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? jättesocial :)
27. Vilken är din favoritglass? calippo eller snurrsnurr om det är sommar.
28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka, inget slår det!
29. Tycker du om kinamat? jättemumsigt
30. Tycker du om kaffe? yes. något jag har lärt mej dricka och nu kan jag inte vara utan.
31. Vad dricker du till frukost? vatten, the, cvitamin. brukar variera
32. Sover du på någon särskild sida? näe, fast sover nog helst på höger. iallafall i min egen säng.
33. Kan du spela poker? haha, ja
35. Är du beroendemänniska? jag det är jag nog
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? yes, två stycken.
37. Vill du ha barn? ja det vill jag. men inte innan 30. eller nåt sånt.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, spanska halvdant, lite franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? aa. fast inte för att jag gjort illa mej.
40. Föredrar du havet eller en pool? havet. men pool e också nice.
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder.
42. Äger du dyrbara smycken? ja, nånting.
43. Vilket är ditt favorit program på tv? hinner aldrig kolla på tv.
45. Vem är den roligaste människan du känner? chatrin! eller joline.
46. Sover du med gosedjur? no
47. Vad har du för ringsignal? "radio girl"
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? japps
49. Flirtar du mycket? är nog ganska flirtig av mej skulle jag tro. eller kanske inte.
50. Kan du byta olja på bilen? haha, onödig fråga. kunna inte ens byta på moppen.
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? inget körkort
52. Vilken var den senaste boken du läste? i don't read.
53. Läser du dagstidningen? nää
54. Prenumererar du på någon veckotidning?
55. Dansar du i bilen? dansar i bilen? :D HAHAHA
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? minns inte
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hur bra jossans muntliga presentation var ;)
58. När var du i kyrkan senast? förra året nån gång.
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? aisse, helt galen!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? några nätter. JAG HATAR CAMPINGLIV. tält är det äckligaste jag vet.
62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? oj, alla mina vänner.




Snart kommer mamma hem ivarjefall. Haha det ska bli skönt. Men hon kommer bli tokig över hur stökigt vi gjort det. Eller inte jag. Daniel och Elin ofc.

25 dagar

Jag är så glad att vi åker snart. Åker iväg till paradise och bara glömmer allt. Bara lever livet. Äe jag längtar så sjukt mycket så det finns inte. Försvinna från det här äckliga vädret och all skit.


Så jävla sant!

mister du en, så står det dej tusen åter.



...and i am walking away

Blir nog en snabbfika på stan idag med josefin! grrrrrreat!

take a break

Sitter på matten just nu. Och gör inte ett jävla skit. Vi har ingen lärare, eller jo nicke. Men han springer fram och tillbaka. Jag har ingen lust att anstränga mej heller. Min hjärna jobbar typ i högvarv. Sitter bara och tänker på en massa annat. Annie och Chatrin är inte här idag heller. Tur att jag har jennie! :)

Amanda sov hos mej inatt som moraliskt stöd eller nåt. Tack! Hon var skitgullig och gjorde storfrukost till mej imorse. När jag kom in i köket hade hon lagat gröt och kokat ägg! Snacka om bra kompis. Jag är bara så jävla glad att jag har så många nära vänner. Att jag har så mycket folk omkring mej som verkligen bryr sej. Alla har det inte så. Ni ska bara veta hur bra ni är! Och hur lyckligt lottad jag är som har er.





Idag ska jag bara åka hem efter skolan och göra ingenting. Och ikväll ska jag träna. Torsdag eller Fredag kanske jag ska fika eller nåt med Josse och Josse. Girlpower! Sen hoppas vi på fest i helgen såklart. Nu ett tag ska jag bara festa och ha så jävla roligt. Så att jag kommer på bättre tankar :)





fina fina Josefin, jag vet hur det känns att bli sviken.
det känns tungt, men efter ett tag blir det bättre, i promise.
det är tur att vi har varandra och jag finns här.
nu ska vi ut och svira, ha så roligt som det bara går,
och jag lovar dej, dom anar inte vilka misstag dom gör.
jag hoppas att dom kommer på det sen, när det är försent,
och vet du vad vi ska göra då?
Vi ska skratta dom rätt upp i ansiktet.

puss!


You’re no longer my business

Om ni nu är lika patetiska båda två, så varsegod. Då förtjänar ni varandra!
Jag drar mej ur, även om det känns. För jag förjänar helt elkelt inte det här. Jag är värd så mycket mer och det är väl tur att jag faktiskt vet om det. Är det meningen att jag ska vara glad? Bästa kompis mej tjejen som träffar samma kille. Jag blir bara äcklad och jag känner mej dum som inte insett det här. Hon som är med honom innan han åker hem till mej. Jag tänker inte göra mej själv så illa och jag tänker inte framstå som en tjej som kan ta hur mycket skit som helst. Och jag förstår inte vilket jävla seg jävel du är som faktiskt vetat om allt och ändå fortsatt. Jag skulle aldrig sjunka så lågt. Och ibland räcker det inte med kärlek. Som jag sa förut. Jag klarar mej. Känner mej så otroligt utnyttjad och jag hoppas du är nöjd, asshole. Jag har sagt allt jag har velat sagt, var det något du missade så är du väl inte dummare än att du kan räkna ut resten själv? I'm Hurt. Och försök inte komma med några ursäkter som att du "aldrig skulle vara dum mot mej". För det är det minsta du har vart. Nu lägger jag ner, for good.




STOR PUSS till alla underbara.
-you don't know how much i love you.

I'm out.


In your name I find meaning, so i'm holdin' on

I'm hanging on another day just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will be ok






Jag ger inte upp så lätt...

"when you're too in love to let it go"

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

Kanske passar perfekt?

Tur att man har världens sötaste och bästa vänner! Annie köpte en tröst-semla till mej idag och josse talade om för mej på telefonen nyss att jag var värd en chipspåse! Haha, underbara är ni allihopa. Ingen sa att livet skulle vara lätt, right?

Nu har min mamma åkt till karlstad i ett par nätter, så nu är jag in charge ;) Kvällens planer blev ju ändrade, *surprise surprise* Eller vad säger man? Äh, som jag berättade förut så klarar jag mej utmäkt ändå. Jag och min chipspåse... Jag har ivarjefall fått massa pussar från baby idag och det är väl bra?

Ikväll ska jag bara längta tills imorgon för då ska jag göra en busig sak, plus att erik kommer hit, i think.

Puss Puss.

Den som sa'ret han va'ret

Det här som vasa hade skrivit ihop om oss här på thoren var ju lite roligt. Det talar ju ganska mycket för hur dom är (absolut inte alla) Men en del.

Thoren Business School slår rekord


2009-01-14

Gamla Baltic hotell där Thoren hyr ett antal rum

Gamla Baltic hotell där Thoren hyr ett antal rum

Lägst lärartäthet i landet?
Thoren Business School i Gävle slog enligt Skolverkets statistik ett svåröverträffat rekord under förra läsåret. Få om någon skola i landet har lyckats driva en verksamhet med så få lärare som Thoren. I verksamheten fanns 3,3 lärare per 100 elever. För de flesta säger inte ett sådant tal särskilt mycket men för oss är det naturligt att jämföra med Vasaskolan som hade 7,3 lärare per 100 elever. Om Vasaskolan skulle ha lika många lärare per elev som på Thoren skulle vi behöva minska antalet heltidstjänster från strax över 70 lärare till 32! Varje elev på Thoren kostar mer än Vasaskolans elever så frågan är vart de kommunala bidragen tog vägen.
Det sägs att antalet lärare påverkar resultaten. Det är inte lätt att undersöka detta eftersom Thoren bara funnits i ett år men vi tar Skolverkets statistik till hjälp för att se närmare på resultaten. Vi jämför resultaten på de nationella proven i engelska och matematik mellan skolorna. När det gäller matematikbetygen har vi tagit bort naturvetarna på Vasakolan för att göra jämförelsen rättvisare.

 


Man säger ibland att en bild säger mer än tusen ord och samma sak gäller ibland också tabeller.  Det framgår med stor tydlighet att Thoren jämförelse med Vasaskolan har svaga resultat i engelska medan resultaten i matematik är under all kritik. Nästan var tredje elev fick inte godkänt. Det är tydligt att eleverna inte fått de förutsättningar som elever vid kommunala skolor får för att klara sina studier trots att skolan fått medel till detta.  Man kan ju alltid undra vem som gör business på Thoren Business School i Gävle, är det eleverna, lärarna eller ägarna? 
Rätt svar kan skickas till [email protected], men vi utlovar inga priser då alla pengar går till eleverna vid Vasaskolan.

Haha, jag dör av skratt VASA!

Beslutsångest

Vet inte vilka jag ska ta?

Mockasko
(fast i svarta)

Sko
10 cm hög klack känns nice, alltså skulle jag bli 1,85 i dom här klackarna. Rena rama frihetsgudinnan!

Congratulations, I Hate You

Jag hatar bara tanken på dej. Jag hatar att jag ens skriver det här för du är inte ens värd ett hatinlägg på min blogg.


snacka om psykisk misshandel

Okej, nu kanske jag är lite efter er alla andra. Men jag undrar vart världen är påväg när man som förälder döper sitt barn till Adolf Hitler! Det är ju så jävla sjukt!




dead and gone

Fan säger jag bara. Vilken natt! Jag ska aldrig mer vända på dygnen och sova tills mitt på dagen på helgen. För jag kunde inte somna igår! Sista gången jag gick upp var klockan 4 och då var jag så jävla förbannad att jag inte hade somnat än. Och 1½ timme senare skulle jag gå upp...

Jag mådde så dåligt imorse så att jag satt ner på badrumsgolvet och trodde att jag skulle spy. Fyfan. Och nu är jag som en levande död helt enkelt. Tänkte stanna hemma men min gulliga mamma tvingade mej att gå till skolan.

Så nu sitter jag här och ska ha naturkunskap fram tills lunch, sen ska jag springa upp på jobbet och ge erik mitt fritidskort så att han kan komma hem och göra mej sällskap ikväll :) lovely! missmissmisshim.

Nu drar vi igång. Ska verkligen försöka att inte somna.

Ps. Brudarna är ivarjefall bäst, och jossan är i skolan idag!




Puss.

Ängeln på sjunde trappsteget

erik: nu skärper du dej i skolan carro, annars får du smisk!

Haha, så nu har jag suttit och gjort ett halvdant försök med plugget  som ni förstår ;) Nejdå. Vart ganska duktig faktiskt. Skrivit klart en svenskagrej och gjort lite engelskaglosor. Tror jag ska gå i skolan på fredag igen istället för min apu. Måste verkligen få klart allt nu innan jag ska bort. Har 10 saker på min lista och en del av de är prov och muntliga saker. Men andra ord saker som jag inte kan göra hemma.

Nu ska jag ivarjefall bädda om min säng, fixa mina naglar, lägga på en ansiktsmask, göra en kopp te och läsa "ängeln på sjunde trappsteget". En av dom böcker som jag ska läsa på svenskan. Alla tre ska ju vara färdiglästa till i april och ihopskrivna till en essä (?). Tänkt på att jag ska ta med och läsa i Thailand men det vet vi ju hur det kommer bli med den saken!

Jag har ivarjefall börjat med den tjockaste boken :)



Godnatt på er!


Hår



hahaha.
Ska vi dra en slutsats att jag kanske inte passar så bra i ljust hår?
Jag besparar er ansikterna. Hade ni sett ansiktet bakom det ljusa och krulliga håret så hade ni dött typ.
Det räcker med att jag har gjort det.

Nej, mörkt och mitt eget ska det vara :)


Ge mej!

Åh, jag vill verkligen ha en fransk bulldog. Ge mej en sån.
Mamma?





Dagens kärlek och relationer?

Kärlek
Kärleken förändras inte nämnvärt idag utan situationen kommer att vara den samma från att du vaknar tills att du somnar.
Relationer
Din envishet kan försätta berg. Kanske lyckas du nu med något som du sedan länge föresatt dig.


"situationen kommer vara densamma från att du vaknar tills att du somnar"

Hm. Det där med envishet lät ju ivarjefall bra.

Godmorgon?

Just nu sitter jag och smäller i mej en tallrik lunch som består av fem olika sorters sallad, tomat och fisk. Inte jättegott kan jag lova. Men typ nyttigt eller något sånt. Ska strax gå upp och städa mitt rum som jag lovat mej själv i, få se nu... Tre veckor eller nåt sånt? Plugga ska jag också göra. Sen ska jag ut och springa, surprise!

Nu är det hårdträning som gäller. Brukar alltid säga så sen blir det inte riktigt som jag tänk. Men, med typ 29 dagar kvar till thailand eller nåt så borde jag stå ut! Sen blir det ju sommar också, man vill ju vara riktigt FFF inför beach 2009, right?
Det ska börjas i tid.




Nu måste jag tvinga i mej maten.
ciao!


I depend on me

Nu kom jag på en jävligt smart sak här. Inte fan ska jag tala om hur svag jag är, nej jag är fan en självständig tjej som klarar sej helt på egen hand om det skulle vara så. Och det gäller även dej jossan, bara för att vi tänker lite för mycket med hjärtat ibland och kanske inte alls med det vi har innanför pannbenet så betyder inte det att vi ska krypa på knäna för någon som inte förtjänar det. Jag kommer aldrig låta någon lalla runt med mej hit och dit och så är det med den saken. Vill inte kasta skit på nån. Bara tala om att jag klarar mej, no matter what.


Question:
Tell me how you feel about this
Try to control me, boy, you get dismissed
Pay my own car note, and I pay my own bills
Always 50/50 in relationships

The shoes on my feet - I bought 'em
The clothes I'm wearing - I bought 'em
The rock I'm rockin' - I bought it
'Cause I depend on me
If I wanted
The watch I'm wearin' - I bought it
The house I live in - I bought it
The car I'm driving - I bought it
I depend on me


This sucks

Jag ligger hemma i sängen och dör snart av den här jävla huvudverken jag dragit på mej. Fyfan vad segt det är att ha ont i huvet. Jag som skulle plugga och städa. Nope, har inte lyft ett finger på hela dagen. Hoppas att det går över snart så jag kan prova lite kläder och bli på bättre humör.

Nu ska jag gå ner och kolla om mamma har köpt nåt godis till mej. är igentligen inte så sugen, men mest i tröstande syfte. I nödfall så får jag väl sno eller "låna" av brorsan. Haha!


puss, carro


VI

Idag så gick det verkligen upp för mej hur underbar och vacker du är. Att jag kan sitta och stirra på ett foto av dej hur länge som helst och bara önska att du var här med mej nu. Och jag insåg i samma sekund att jag är fast, och sen fick jag ångest. För vad ska jag igentligen ta mej till om allt faller?

"För sannningen är att vi alltid var för fega och när du vaknar är jag borta
med minnet om oss och vi blir aldrig mer än en saga"




Nu ska jag ta en prommis strax. eller först ska jag städa mitt rum.

PUSS.


and if anyone ever matters it is you

Who of my friends will be the first in line
to say I've warned you and I've told you so
Giving reminders 'bout troubles I should have seen coming
things I already know

Big words about act and consequence
are of little help when we're history
Do's and dont's and pointing fingers
and they homemade moralities

And no one else matters
No use telling me what to do
Even if it's true, why bother?
I much rather be my own fool
And if anyone ever matters it is you

And if they worry about my new won confidence
and they don't no what to believe
I say my villing victim was a made-up image
That I had worked on secretly

I won't compare with every judging stranger
When I got my own hell to raise
Funny I made his face flush with anger
and somehow I managed to look surprised

And no, one else matters
No, use telling me what to do
Even if it's true, why bother?
I much rather be my own fool
And if anyone ever matters it is you

run

Jag har vart så jävla effektiv idag ska ni veta! Visserligen sov jag väldigt skönt och länge, men det kanske var det som gjorde det? Haha. Åkte in till skolan med halv 12 tåget och mötte erik på hans lunch halv 1. Good start. Sen sprang jag till skolan och gjorde rättskunskapsprovet som gick helt okej, eller nåt. Haha. Sen åkte jag hem och gick upp på bibblan och haffade en biblioteksgubbe så att han kunna plocka fram lite böcker till mej från olika epoker som jag letade efter. Hem kom jag med tre svenska böcker + en engelsk som jag antagligen kommer behöva ett jävla lexikon för att kunna läsa. En utmaning! Men den var inte så lång så det går nog bra. Nu ska jag börja satsa på skolan igen! Får smisk av erik annars ;)

Nu på em har jag hittils käkat med familjen och amanda och glott på en film! Mys. Tänkte att vi skulle ut och hitta på något men vi blir bara hemma. Sitter och skriver ner låtar vi ska ladda ner till thailand!

Idag är det exakt en månad. För den 16 februari åker vi ju. Jag vet att jag tjatar men det är ju helt sjukt!
Baby och jag in paradise. FY FAN!


what if leaving is a loving thing?

Fyfan vilken jävla bergochdalbana mitt liv är som just nu. Ena stunden är jag verkligen hur less som helst på allt, verkligen nere på botten, och visa dagar kan jag vara hur glad som helst åt precis ingenting eller väldigt lite. Idag var en sån dag trots att jag gick upp före klockan 6. Helt otroligt!

Efter en fek-lektion på över tre timmar tog jag och linnéa en repa på stan en snabbis innan jag mötte upp erik. Vi gick och fikade och sånt. Mys! Det gjorde ju min dag ivarjefall. Tänk att det behövs så lite. Men så är det. Vid tre tog jag bussen hem med amanda, snackade så jävla mycket att jag nästan missade min egen busshållsplats. Haha. När jag kom hem vände jag igen och åkte tillbaka in till gävle, sandviken och valbo med mamma och elin.

Inhandlade ivarjefall ett par jeans. Känndes skönt! Letade som en galning efter en pälsjacka men nej, jag har letat i två månader nu tror jag utan att hitta nån jag vill ha. men JAG VILL HA EN PÄLS!!! För det är ju så jävla snyggt.

Ivarjefall, det sista vi gjorde innan vi åkte hem igen var att svänga förbi min faster. Så jag berättade för henne om pälsen som jag ville ha, då visade det sej att hon hade en svart pälsväst med läderskärp som jag fick. (Hon ångrade sej sen och sa att jag fick låna den när hon fattade att det var inne igen) Men jag ska ivarjefall få ha den och den ligger här på min säng nu, riktig fröjd för ögat må jag säga :)

Det är en fuskpäls också som ni säkert fattar, jag är för fattig för en riktig och jag och amanda pratade om de stackars djuren i pälsindustrin på bussen såatte. Men jag måste erkänna att en riktig frestar lite ändå.  Usch jag känner mej som en djurplågare bara jag tänker tanken. Fy på mej.


ps, Linnea är snygg!

Puss so long!

Företagsekonomi

Snacka om tidig morgon. Sitter i skolan nu och ska ha företagsekonomib med helena. Nån ny lärare som började idag. Hoppas hon är bra. Orkar inte med en till Göran. Jag är så jävla trött nu alltså.
Men jag har bara lektion till 11.30. Sen ska jag nog gå och fika med erik :) Det blir väl mys tror jag. Eller, jag vet!

Nu börjar vi. Ciao!

yeah

kul att förra inlägget blev hur cp som helst. Orkar inte fixa det.
.
aboo.

Godnatt

the winner takes it all?

Har blivit galen i Abba. Men hur jävla bra är dom inte?
Känner med den här texten just nu. Nu ska jag sova och längta tills imorgon för då får jag träffa erik.
Pussa på han för nu var det ett tag sen.

Love me or leave me make your choice but believe me I love you I do, I do, I do, I do, I do I can't conceal it don't you see, can't you feel it don't you too? I do, I do, I do, I do, I do  Oh, I've been dreaming through my lonely past now I just made it, I found you at last so come on now let's try it I love you, can't deny it 'cos it's true I do, I do, I do, I do, I do  Oh, no hard feelings between you and me if we can't make it, but just wait and see so come on now let's try it I love you, can't deny it 'cos it's true I do, I do, I do, I do, I do  So love me or leave me make your choice but believe me I love you I do, I do, I do, I do, I do I can't conceal it don't you see, can't you feel it don't you too? I do, I do, I do, I do, I do







nu ska jag sluta underhålla folk med hästskämt som tom lärt mej på msn och gå och sova på riktigt.
Inte tänka på killar, utan njuta av min sömn. Fi order från mamma-annie. och dom bör följas annars får man straff
i skolan imorgon. Och det mina vänner är inte kul....











love it!

Nu ligger jag hemma hos amanda. Vi beställer en massa kläder till thailand. Så jävla härligt, nu måste vi sätta stopp så att vi klarar av att betala sen. Haha. Vi hittade på fransklänningen som vi letat efter hur länge som helst också. Men självklart var den ljusa slut i min storlek så typiskt. Aja, jag kan inte fatta! SNART ÅKER VI! Bara mindre än 5 veckor kvar.

FAN. Nu ser vi att leveranstiden på mina älskade espadrillos som jag verkligen vill ha är i mitten av februari. Vi åker ju 16e och jag vet inte om jag vågar chansa. hmm.


aja, annars är jag väl på halvtaskigt humör. känner mej sliten och ganska ouppskattad om jag ska vara ärlig. känns som att alla tror att det är så lätt. och jag blir så jävla arg för att jag tycker att jag borde förtjäna något så mycket mer. så som jag verkligen kämpar och sliter. även om det inte märks.

Nu ska jag åka hem snart. Ska byta om och åka till stallet och träna Afet. Pussa på min enda riktiga kille.

Puss.

Jag hatar listan

Just nu tänker jag haka på amanda och skriva en "jag hatar lista". För just nu så hatar jag ganska mycket alltså. Tänk att så lite kan förstöra ens dag så jag tänker hoppa på den här deppiga trenden idag. Imorgon kan det hända att jag blir snäll igen, för då har jag sovmorgon. Men inte just nu.


Jag hatar att jag känner press över att sluta äta så att jag känner mej mager.
Jag hatar När folk inte förstår.
Jag hatar när det är äcklig mat i skolan.
Jag hatar att känna mej ensam fast jag inte är det.
Jag hatar sanningen
Jag hatar folk som berättar sanningen, jag vill ju inte veta.
Jag hatar när jag lägger ner energi på någon som inte gör det lika mycket tillbaka.
Jag hatar att ge och inte få
Jag hatar att alltid falla för svåra killar
Jag hatar att ligga efter i skolan
Jag hatar när alla bara klagar
Jag hatar att jag är dålig i skolan just nu när jag vet att jag kan.
Jag hatar att ingen hjälper mej med det.
Jag hatar folk som lägger sej i och inte kan låta mej vara.
Jag hatar killen på Mcdonalds för han glor.
Jag hatar När dom pepprar hamburgaren på donken för mycket.
Jag hatar att gå vilse med ett par skridskor i en ica-kasse
Jag hatar att inte vara rik.
Jag hatar Engelska B för jag fattar inte mycket just nu alltså
Jag hatar dryga folk i klassen
Jag hatar folk som tror att dom är bäst
Jag hatar att känna sej ful
Jag hatar alla böcker vi ska läsa i skolan.

För din information så är det här några av sakerna jag hatar just nu.

update;

Våran nya spanskalärare heter Massiel och var faktiskt över förväntan.
Jättesöt och duktig.
Kom från peru gjorde hon också btw. Haha.

Puss.

spanska 2

Var duktig och åkte till skolan idag. Sitter och ska ha spanska 2. Vi är tre personer här. Mycket roligt måste jag säga. Längtar till imorgon för då är det sova till 10 som gäller. Sen på torsdag får vi åka hem med 12 tåget. Dom har bytt schema igen.


Nu kom hon som ska ha spanska. Kan inte uttala hennes namn. Hehe.
hon är spansk... eller nåt.


PUSS


du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig



Den här dagen ska bli den bästa dagen i mitt liv!

Har lärt mej att man ska tänka så varje morgon, jag ska testa!


Först och främst, whats up with the weather? Jag ligger här och tror att hela huset ska blåsa bort. Blev hemma idag, mådde inge vidare och jag var så sjukt trött. Kände mej som en sovande vaken. Igår var jag ivarjefal med erik, hyrde en film som vi knappt kollade på, för att klant-jag hade tappat bort dvd dosan och texten stog på danska. Det var iaf en Thriller, "the bank job" en sann berättelse och den var faktiskt bra det jag såg! Kollade dock inte klart på hela.

Skönt att vara hemma idag! skulle ha lämnat in ett hemprov som jag satt och "fixade" igårkväll. En kvart innan inlämningstiden hade gått ut så insåg jag att det var fel prov jag satt och skrev på. Så jävla irriterande! Så nu blir jag tvingad att göra ett vanligt prov istället. Jaja. Får väl börja plugga till det idag.


Men, nu ska jag fira min första lediga måndag utan jobb på ETT ÅR!
Jag ska njuta varje måndag och torsdag hädanefter

Har ganska mycket djupa saker i skallen nu, men jag orkar bara inte skriva en hel jävla bok om det.





"när man är arg och pekar på någon, så tänker man inte att tre fingrar fortfarande pekar tillbaka på en själv, och det tar själen."



puss

Jag är så slut.

Halloj.

Vilken jävla fredag det blev, hade så sjukt roligt och stort tack till alla brudar som gjorde kvällen till det den var! Började på church street där vi käkade och drog sedan vidare till (jag kallar väl det också för fest ett) där vi hade skitkul, sen vidare till fest två där alla blev för fulla? Haha. har tillochmed några minnen av att mamma-annie hällde ut mina glas efter ett tag? Haha. Att vakna på lördagen klockan 7 var inte jättemysigt efter 11 timmars röjj. Men, det var det fanimej värt! För det var det roligaste på länge. :)

På lördag morgon tog jag och felicia tåget till huddik på ungdomsledarkurs. Kan ju lova att man var lite off då. Hade föreställt mej att man skulle bo på hotel och sitta och lyssna i en fin konferenslokal. Vi trodde att det var ett skämt när vi rullade in på "östanbräck ranchen" och hörde att vi skulle få sova i en barack. (om man ens kan kalla det så? Ruckel. Det var minst 10 minusgrader inne och det stog "i was here 1977" på våningsängen jag sov i. Nice? Vi har väl lärt oss en del ändå även om det var sjukt tråkigt och jag lovar mej själv att jag aldrig kommer tacka ja till något liknande.
Vi pratade om feedback, hur man ger och tar kritik ang. träningen på ett bra sätt. har även skrivit pm och lite andra krångliga saker. Har i läxa att intervjua småbarn och skriva på lektionsplaneringar. TAGGA!?

Aja, nu ska jag käka sen ska jag gå och möta han jag saknar mest och mysa ihjäl han.

Puss.


kaos-morgon

började med att mamma kom in till mej imorse med sprutan, fyfan jag var så rädd så att jag började gråta. haha vilken jävla fjant jag är. Efterföljdes av jag vet inte vad. Palla gå in på det också. Men kaotisk morgon har det ivarjefall vart. Nu pratade jag med Chatrin, hon spa springa in på preem och köpa kaffe till oss sen kommer hon hit, sötischatrin! Får väl se om annie dyker upp om ett tag. Nu blire ivarjefall lite fix.

Puss så länge!




GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JOSEFIN

FÖR MIN VÄN JOSSE BLIR 18 IDAG, OCH GISSA OM DET BLIR FEEEEEEEST HELA JÄVLA NATTEN.
- FULLT ÖS MEDVETSLÖS. HAHAHA



Tagga brudar :)


i just dont know what to say

Just nu känns det som om jag bara lallas runt utan att jag har någon form av stake i kroppen att säga ifrån eller åtminstone ifrågesätta något alls. Jag är för rädd helt enkelt. Och jag vill inte veta, just nu...

Puss på sötis idag ivarjefall, dagens bästa såklart :) Sen en sväng på stan med världens bästa brudar. Kollade på kläder till imorgon när jossan fyller 18. ska ut och käka och sedan vidare på fest. Blir hur kul som helst, ja det kan ju inte bli annat! Tagga som fan till det.

Annars då? Har sagt upp mej på jobbet idag. Eller ja, jag ska ta en stor break iallafall tills jag hittar nån form utav inspiration att börja igen eller när jag känner att det ekar i plånkan helt enkelt. Jag var i vilket fall som helst välkommen tillbaka any time och jag hade fina creds och utomordentlig närvaro! Skönt att sluta när man ligger på topp.
Aja, hääääääärligt med ledighet och en fet jävla thailandssemester. Kanske man blir sitt gamla jag sen?

Roligast på hela helgen blir väl att jag ska upp olagligt tidigt efter en partykväll för att ta tåget till huddik. Ska på nå föreläsning som ridsportsförbundet betalar. Noll tagg till det. Ville hoppas av men det fick man inte. Fan varför ska jag alltid ställa upp på en massa sånt? Ska dessutom sova borta på hotel med folk jag inte känner. Får väl göra det bästa av situationen. Typiskt mej att tacka ja till allt.

Ska nog sova nu, mamma har bestämt att ge mej sprutorna till thailandsresan imorgon klockan 8. Jag är livrädd.



PUSS

All my life I've been searching for something,

try, cry, why try?

school

Så är man tillbaka idag. Back to business! Började dagen med en riktig powerwalk till tåget som man precis hann med, det efterföljdes av en härlig mattec lektion! HAHA, ja jag ska läsa mattec! Jag som satt och klagade över matteb kursen. Aja, det är väl bara att bita ihop! Hellre pluggar jag en massa nu än att ångra mej sen, även om jag vet att jag kommer sitta och gråta över den där jävla kursen sen. JAG SUGER BALLE PÅ MATTE, THATS IT. Äh, man behöver inte vara bäst på allt. Eller hur?


Fjällen

lite bilder från fjällen:




Första dagen vi åkte, -20°. Inte så jättemysigt men det var bara att pula på sej en massa kläder,
Men man blev helt röd i ansiktet!



snygg min? Bjuder på den.




och nu dampar datan ihop så det får duga med dom här bilderna. Och ja, vi hade det mysigt och kul, och amanda är en av världens roligaste människor! :D

taggtaggtagg

okej, skola ons-tors och apu fredag.
men hallå vad gör det? vi taggar partyhelg! Jossan 18 år på fredag och sedan middag och lite avskedsfest med hanna och alex o co förmodligen på lördag. låter väl kanske hur bra som helst?

Imorgon ska jag ta en sväng på stan efter skolan och se om jag hittar nån snygg party/thailand klänning och en till hemlig sak ;)

Nu ska jag borsta gaddarna, slänga på mej en skön ansiktsmask och fortsätta sakna han som inte är här just nu.

snart kommer det lite bilder från fjällen också!

Puss

This time

This time all I want is you
There is no one else
Who can take your place
This time you burned me with your eyes
You see past all the lies
You take it all away


TACK PAPPA!

jag är så jävla lycklig just nu. jag blev ju jätteglad av att jag ens fick något av min pappa på julafton vilket var 500 spänn i ett kuvert. alldeles nyss ringde han till mej och sa att jag skulle få nåt mer...

"carro nu har jag satt in 3000 kronor på ditt konto." Fyfan vad jag är lycklig, Jag har aldrig fått något sånt av honom i hela mitt liv. Det är väl det minsta! Fyfan, snacka om att det där behövdes till thailandsresan! YES YES YES!


tack tjejer, ni är bäst!

Ibland kör allting bara ihop sej, man blir helt förvirrad och livet känns bara tungt och komplicerat.
då är det tur att man har världens mest förstående, stöttande och kloka vänner. Sånna som inte alltid bara håller med utan kan ge kritik och råd från hjärtat. Dom som inte dömer utan står bakom en i vilka beslut man än gör. Livet är lite jobbigt just nu! Så jag ville bara tala om för er att jag är så glad att jag har er och att ni är underbara.
Speciellt tack till Amanda, Hanna och Jossan för att ni är bra jävla bäst.

Nu ska jag gå och lägga mej!
Godnatt!

Ps. Grattis Erik, 21 år idag ;)

its all about you

Sitter och dricker te och käkar en hårdmacka nu efter att ha matstrejkat i typ ett dygn. Varför gör jag såhär ibland? Jag vill äta men jag mår bara illa. fast igentligen tycker jag att det är skönt att se lite utsvulten ut, man får platt mage. hahahah. fan är jag patetisk? MMja en aning.

Jag och erik var uppe hur sent som helst, vid halv 6 vaknade jag och då hade båda två somnat i kläderna framför tvn som stog och gick, sen har vi väl mest myst och legat i sängen tills han åkte hem nu för ett tag sen. Jag är så seg nu alltså. Har ivarjefall ringt min amanda nyss, hon kommer hit och sover över inatt :) nice!

aja, har inte så mycket annat att säga.
ha en bra söndagkväll homies!

PUSS

sett att jaa bytt header btw? en skitgammal som jag hittade på häromdan :)


Take me away

This time all I want is you
There is no one else Who can take your place
This time you burned me with your eyes
You see past all the lies You take it all away
I've seen it all And it's never enough It keeps leaving me needing you
Take me away Take me away I've got nothing left to say
just take me away
I try to make my way to you But still I feel so lost
I don't know what else I can do
I've seen it all And it's never enough It keeps leaving me needing you
 
 
och världens finaste sover i min säng nu.

alone

Familjen är i kungsberget idag och glider lite. Hade så gärna velat följa med. För det finns ju inget bättre än att åka skidor och snowboard. Men eftersom jag är en ansvarsfull tjej så bestämde jag mej för att stanna hemma och städa istället vilket jag inte kommit så långt på än. Snart så! Har ganska precis käkat tre kiwis till frukost, skämt åsido så ska jag börja svälta mej själv. riktigt taggad. höhö.

nu ska jag prata med erik sen ringa till amanda och se om hon vill sola lite solarium med mej.
jag är sugen på supersol idag! showa mina fräknar litegrann. hahahaha

aja, Pusss


hemma

Har äntligen kommit hem. Känns som att jag har varit borta en evighet, haha. Veckan har varit mysig, åkt en massa skidor och bräda. Kanske hur kul som helst! Sen lite skoter och sånt as usual. Nyår blev lugnt hemma i stugan, käkade middag och drack vin. Var väl mysigt  på sätt och vis men jag hade så mycket hellre vart hemma med brudarna!

Jag som kännt mej så glad och lycklig nu ett tag känner mej helt pötsligt jättenere. Konstigt och jobbigt är det. Det känns som att jag ibland ger mer än jag får och att kontakten med en massa vänner man var jättetight med förut glider ifrån en hel del. Också har jag saknat erik den här veckan också. mycket och massa! Men, på lördag ska jag mysa ihjäl honom :)

Aja, finns väl en del saker att se fram emot nu 2009 ändå. Känns som att jag verkligen behövde ett nytt år! Det blir ju thailand för mej och amanda den 16 februari, dessutom fyller man ju 18 i sommar. Inte heller helt fel då. Kan nog bli bra!

Ska nog sova snart. Imorgon ska jag jobba i stallet och träna en sväng. Ser inte fram imot det alls. Ingen är hemma och kan skjutsa mej. Kallt och jävlgt. Sitta i stallet och göra ingenting. BLÄBLÄBLÄ!

nej, Puss.



 nej, idag är ingen bra dag. jag känner mej ensam och lämnad.


RSS 2.0