hej från e-tuna!

Jaha, då sitter man ensam hemma hos älsklingen. Eller ja, jag och pappa Ola. Funderar på vad jag ska hitta på tills man blir hämtad för lite kina-lunch. Har knappt koll på dagarna men på Onsdag beger vi oss mot Gävler jag och Frank. Blir att sova kvar en natt på stigslund för att sen åka till ockelbo på nyår. Planerna inför det är väl fortfarande oklara. Men jag hoppas att brudarna hinner styra upp något innan vi kommer hem;)
Ska bli så sjukt roligt att träffa mina tjejkompisar snart! Även om jag trivs såååååå bra här hemma så känns det som om jag varit borta en evighet.

Vi har inte gjort så överdrivet mycket heller. På juldagen var vi ut på krogen med franks moster. 240 spänn i inträde på det där jävla stället! Men i övrigt var det rätt skojj. Sen har vi varit ute på tuna park och kikat in mellandagsrean. Jag fick en grå tunika av frank och köpte en herrskjorta. Igår skulle vi också ut och kika en sväng men vi hann bara käka sen dog bilen.

Aja. Mest en liten update så ni vet vad jag gör här borta.
det går iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingen nöd på mej med vääääääääääääääääääääääärldens bästa boyfriend!

All I want for Christmas is you

Idag har jag sprungit runt på stan nästan hela dagen med chatrin. Har så ont i fötterna nu och är så slut. Har ivarjefall köpt en julklapp till min älskling. Jag är snål i år och tänkte väl mer eller mindre skita i att köpa julklappar till någon annan. Från början köpte jag till hela feta släkten men nu, nja. Jag har väl tagit bort några från min lista varje år. Mina vänner och jag ska hitta på något roligt tillsammans istället (förutom carro som självklart har skämmt bort oss med julklappar ;p) och familjen ska jag bjuda ut på middag! Sånt é livet om man är en fattig student som bränner alla pengar på en fjällenresa istället för att köpa julklappar till alla nära och kära.

Nu är granen färdigklädd och den blev jättefin! Vi har inte haft en riktig julgran sen mamma och pappa var gifta men i år fick mamma för sej att åka ut i skogen och palla en, and so she did! Tänkte baka lite julbröd nu så mamma blir glad när hon kommer hem från nattjobbet imorgon bitti och kanske dra tummen ur och åka på midnattsmässa som är lite utav en tradition här. Men somsagt, jag är helt slut.

Imorgon åker vi ner till farmor och farfar, har firat jul där sedan jag var liten och det är alltid jättemysigt. På juldagen tar jag mitt pick och pack och åker ner till eskilstuna för att vara där en vecka. Byta lite julklappar med frank och bara mysa. Man måste ta vara på de få dagar vi har kvar nu. På nyår ser det ut som om vi åker upp hit tillsammans och firar med mina kompisar och sådär. Kan inte bli mycket bättre! Jag är verkligen lyckligt lottad.

Anyway
, GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!


Dreams and Lies

"Hej, tänkte bara säga att vi är strandsatta i thailand så ni får inga julklappar i år"
åh, stackars er, stackars er STACKARS ER! Fan vad jag tycker synd om er. Man kan ju fan inte må bra med det där samvetet och era liv.
Och vadå blir inga julklappar? Jag kommer inte ens ihåg senast jag fick en julKLAPP som det låg lite tanke bakom.
att du lyckas göra mej så besviken gång på gång, varför kan du aldrig lyckas göra något bra?


Ytterligare några bilder: carrox2











Fler bilder som Amanda fotat







Godnatt!

jag älskar dej precis som man ska göra, på gränsen till galenskap och vansinne

Idag har vi haft fotodag, jag amanda och carro. Haha fan vilka nördar vi är men kul är det. Det blev väl några coola bilder ivarjefall. Tur det eftersom vi nästan frös till döds i kortkort klänning mitt ute i snön. Har inte fått någon bild förutom en så ni får väl nöja er med den. mohahahahah! ;)



Och jag saknar min pojkvän. SoM oturligt inte hade tid att prata med mej eftersom han satt och spelade poker. Och jag känner mej puttelite bortglömd, av alla faktiskt.


what to do?

Jag orkar inte. Kan ingen bara gräva ner mej någonstans?

Som grädde på moset så fick vi ett vykort från pappa idag. "hej barn hoppas ni har det bra, Pappa&Ingalill".
Det var från thailand, så dom har tydligen dragit dit nu. PRECIS som förra julen.
Varför skriver han ens med henne på kortet? Alla vet ju att han skrivit det där i smyg ändå... suck.
FAN vad irriterande.


Hundvakt

Blev en myskväll med amanda igår, popcorn och blood diamond. Den filmen är grym! Aja, efter en frukost som bestod av rostbiff och potatissallad så erbjöd jag mej att vara hundvakt åt amanda medans hon är på tandläkaren. Kan inte fatta att jag erbjöd mej själv. Rufus är helt galen och har sprungit runt i huset som en galning, upp och ner för trappen säkert 10 gånger, han har käkat upp kattmaten och katterna ligger och fräser av rädsla i något hörn...

Fortsättning följer?


Can't you hear, can't you hear the thunder?

Efter en torsdag-fredag-lördag fest två veckor i rad är jag rätt slut nu. Jag har mest bara legat inne i sängen, förutom en promenad på 10 minuter. Igår åkte jag hem till chatrin vid 12,  vi grillade och drack vintoddy med hennes familj. Efter det slocknade vi i sängen båda två men några timmar senare käkade vi tacos och begav oss till grannarna. Drack lite vin och drinkar och blev utbuade på GT.
Jag som var bäst på det förut...typ.
Aja, klockan 12 på natten bestämmer vi oss för att vi vill dra på nån fest och mötte upp joline och carro för att åka till back. Det var rätt roligt. Och jag/vi hade nog lite för roligt den här gången...också.






Foton som Amanda har tagit, hon har blivit så duktig! Synd att kvaliten är så dålig eftersom jag är tvungen att förminska dom på bloggen.


Godmorgon!

Ibland slår det mej. Jag behöver inte ens tänka på det innan. Jag kan ha roligt, sitta och skratta. Men när det slår mej känns det som om någon har slagit till mej hårt i magen. Tillbaka till verkligheten. Och då blir jag så ledsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag börjar inte gråta. Jag kan inte alltid. Jag vill bara spy. Jag mår illa. För tider som går och aldrig kommer igen och för folk som lämnar. Ingen har lämnat än. Jag går bara och räknar dagar.
Jag försöker jag försöker jag försöker skärpa mej. Men ibland har man dagar då det inte går.
Det är lättare att lämna än att bli lämnad. Jag säger inte att det är lätt för det, men det är lättare. Om man har något att se fram emot. Jag känner inte att jag har något att se fram emot alls. Inte ett piss. Mina rutiner fortsätter ända tills i sommar. Allt kommer bara bli så mycket tråkigare utan dej. Du vet att jag vill att du ska ha det roligt och att du ska leva livet, självklart! Men vad gör det för skillnad? För jag är fortfarande den som blir lämnad.




Nu ska jag julstäda lite här. Fick nya jättefina gardiner igår av mamma. Ska byta ut dom mot mina vita stela panel ett tag framöver. Efter det ska jag nog gymma en sväng. Kanske.
Puss!


kärringklubben

Mycket trevlig kväll igår. En massa vin och en massa skratt, så välbehövligt! Nu ska jag ta och klä på mej vinterkläderna och åka hem till chatrin för att fota lite och dricka kaffe. dricka kaffe lixom...... hahaha.
amanda: hej, ska vi åka hem till chatrin och dricka kaffe?
Vadå kärringklubben samlas? ;)
Aja, först ska jag "få ordning på mitt liv" som mamma så fint utrycker det. Ringa försäkringskassan för att jag tappat bort en räkning. Suck. Vissa dagar vill man inte vara 18 och behöva ta tag i sånt här själv.





Vi träffades liksom på chans, på nåt sätt ramla vi in i varann

"ingen ser och ingen vet hur du lyser och hur du fångar upp min skugga när jag är svag, och hur jag älskar att vakna upp bland dina blonda lockar"



"Nu lämnar vi det jobbiga i det här rummet och går vidare"

Nu känns allt mycket lättare. Idag har vi varit på typ "kris-terapi" alla fem hos en kurator. Det var skönt att få säga vad man tyckte och kännde och höra vad alla andra hade att säga och så. Var lite skeptisk till hela kurator-grejjen från början men det var faktiskt bra. Hann med en sväng på skolan också, pratat med lärarna och sådär.
Avslutade med att jag, amanda, chatrin och frank mötte upp robin för att käka pizza.

Nu har frank åkt hem och jag är väl inte jättelycklig över det direkt. Tvärt om. Det är jobbigt att bo såhär långt ifrån varandra, samtidigt som vi faktiskt träffas så ofta vi kan. Men vill man så kan man. Så är det ju med allt tror jag.

Funderar på att ringa och fråga mina kära vänner om der är sugna på en spontan vinkväll. Kom på att jag hade en flaska hemma som jag fick av franks snälla kompisar för att dom fick följa med till stugan :) Vi är ju tros allt lediga imorgon.

Puss och Kram!

The joker's closin' in




hahah, ja vad säger man? Jag börjar lära känna min pojkvän på ett annat plan så att jag 3 timmar bort vet vad det är han gör. Fast, det är ju inte konstigt. Jag vet inte vad som har hänt eller om det alltid varit såhär men han är största poker-tönten ever! Det vore ju lite mer okej om du vann någon gång också älskling!
Nä skämt och sido. I love you......pokertönt......mohahahahah.

änglavakt

Nu har jag bestämt mej för att skriva en blogg. Har inte orkat ta tag i det innan.

Det som hände i söndags kväll är något jag helst vill glömma att jag ens har varit med om. Men det sitter stenhårt fast. Varje gång jag blundar ser jag en bil som tappar fästet på vägen och jag hör hur mina kompisar skriker. Därför vill jag inte ens blunda, jag är livrädd för att sova och drömma för jag vill inte påminnas.

En bil som börjar sladda okontrollerat. När vi inser att vi inte kommer kunna värja det utan att vi kommer vilken sekund som helst köra rätt ut i skogen bland alla träd och stenar, skriker alla i panik. När jag ser slänten komma, minns jag att jag tänkte "nu dör jag" och korsade mina armar framför mitt ansikte.

Det gick så snabbt med ändå hann man tänka så mycket. Bilen voltar ner för slänten och stannar mot ett träd på högkant. Att knappt veta om man levde. Det finns ingen tidsuppfattning på hur länge man hängde där i bältet. Att inte ens veta om man var skadad för att man hade ett adrenalin som pumpade så att kroppen skakade. Man kännde ingen smärta alls i början. Alla var chockade och skrek ingen panik i panikröst. Men alla levde iallafall. Sidorutorna ner mot backen var helt krossade, bakrutan också. Min dörr var för bucklad för att få upp vilket innebar att det bara var amandas dörr vi kom ut igenom. Jag skämtar inte när jag säger att en bildörr väger typ 100 kg att lyfta underifrån. Iallafall känndes det så.

Efter det här kommer jag vara så tacksam över mitt liv. Alla har ont i kroppen men trots att den psykiska skadan är så mycket värre så är vi så glad att vi klarade oss så bra. Vi hade vi sån änglavakt. Att komma i den farten, volta 2½ varv ner för en slänt för att sen slungas på högkant mot ett träd. Ja, jag tror helt enkelt att vi inte funnits idag om vi inte haft bälte på oss.







Fjällen var i varje fall Skitroligt! Synd med detta avslut bara!
Det dyker väl upp lite bilder här senare på den galna resan. haha


Don't worry, Be happy

 Hola!

Imorgon åker hela gänget till fjällen! Ska bli så roligt att komma bort en helg. Sen fyller ju frank år på lördag också! Får väl se om vi gör något speciellt då. Jag vet faktiskt inte ;)
Aja, är hur taggad som helst i vilket fall! Kommer bli greeeeeeeeat.

Jag känner mej bara sådär överdrivet lycklig just nu. Ni vet när man har en sån stund där man bara sitter för sej själv och tänker på alla bra saker man har och faktiskt kommer på att man trivs med livet. Att man inte måste vara stormrik eller världens smartaste för att känna sej en aning nöjd.

Jag är så kär så att jag tror jag dör snart. Såhär fjantigt pluttinuttigullkär har jag nog aldrig varit förut. Hahah, det är nästan så att jag skrattar åt mej själv. Eller så har jag nog helt enkelt inte varit kär på rikigt förut. Men tydligen är det såhär det känns? Världens bästa kompisar har jag också. Det är jag också väldigt glad för. Jag har sorterat bort dom personer som bara drar ner mej och hittat nya vänner som jag aldrig trodde jag skulle göra. För att inte glömma världens bästa familj...

Visst, jag tappar bort mej själv ibland och känner att allt är värdelöst som alla andra (?) Men då gäller det att tänka på hur bra man har det och på folk som inte har det lika bra.
När jag tänker på alla små barn i världen som måste jobba och slita för minimilön, tvingas kriga, inte har någon familj, svälter, barn som går 8 mil fram och tillbaka till skolan och bara är tacksamma över att dom i över huvudtaget FÅR gå i skolan, folk som blir misshandlade, folk som flyr från sina länder osv.

SKÄMS jag över att faktiskt klaga alls på mitt liv... Jag ska sluta vara en klagare. Jag ska försöka proppa mitt huvud fullt av positiva tankar och dom ska jag tänka vad jag än ska göra. Även om det är en jobbig situation eller om någon säger något elakt om mej. Jag ska sluta bry mej om det. Jag tänker nog bara vara lycklig och go with the flow ett tag!




Sluta klaga och ta det med en klackspark. /mammacarro









crazy shit!

Nästa resmål efter thailand i mars och kanske nåt annat i sommar är fan Dubai.
Jag vill packa mina väskor och åka dit NU. Eller kanske Doha i Qatar. Nåt sånt iallafall.

ALLSTSÅ, man kan åka skidor inomhus! Dessutom bygger dom en hel del annan crazy shit där nere.
Någon som vill följa med?










Anna Julie

Igår var vi hem till Lotta och Wj för att kolla på lilla Julie. Hon var så fin! Världens minsta finaste bebis :)
Ikväll blir det lite bak och plugg hemma hos chatrin. Måste få klart lite saker innan fjällen på torsdag.






And in the night we'll wish this never ends

Igår var vi till min släkt på julklappsbyte. Käkade lite tomtegröt och fick julklappar. Frank hade tydligen också varit snäll! Nu är Robin och Frank och tränar och sen ska vi nog åka hem till amanda för att kika lite film eller något. Bara 4 dagar kvar till fjällen nu! :) 




Puss!



Djur-Människor?

amanda: jag var jätterädd för typ mördare och tjuvar när jag var liten så var var tvungen att alltid sova med gardiner för fönstret.

chatrin: jaha, jag var mest rädd för djur-människor...

carro&amanda: djur-människor???

chatrin: ja, ni vet människor med päls?




Här hade chatrin precis vaknat upp från en läskig mardröm om djurmänniskor.
Jag och amanda fick trösta henne hela vägen från mariestad till göteborg!





järngänget testar: cleansing diet!

Har nyss kommit hem efter eftermiddagsplugg på waynes och en sväng på stan med amanda och chatrin. Vi har nu paktat ihop oss om att vi ska gå på citron-vatten-cayennepeppar-dieten en tid framöver. Alltså hetsbanta med andra ord. Jag vet inte om det är speciellt sunt alls men det ska tydligen rensa kroppen! Och det är väl bra? Haha. Så off to ica direkt när vi kom hem för att inhandla det vi ska äta under den kommande veckan. 8 citroner och en kryddburk. Fan vilka idéer vi kommer på. Eller ja, tro det eller ej så är det chatrin som ligger bakom varenda jävla bantningstjossan "rensa kroppen" naturdiet, salladsdiet, gi och allt annat skit vi provat. Nu ska järngänget testa något nytt! Haha fyfan vi är dumma i huve. Men enligt säkra källor så gick beoncey ner 20 kg med det här...

Ta mej inte fel nu. Jag älskar kurvor och tycker inte att det är vackert att se ut som en vandrande pinne. Men, att droppa nåt kilo sådär. Helt okej!

Amanda ska på grund av det här komma hit på middag ikväll och sova här. Mästerkocken ska bjuda på lax!
Dessutom vill jag ha sällskap medans min mor är ute och dricker alkohol med sina jobbarkompisar.






3 december 2009

Fan vad vi är duktiga, jag och amanda alltså. Chatrin fick man däremot skälla på imorse, för när man ringer 20 minuter innan tåget går ligger hon och sover. Tur att man vet hur man ska handskas med henne! Hon dök upp ivarjefall, i sista sekund :) Började dagen med en stor Latte och nu ska vi skriva en marknadsplan. Lite tungt faktiskt. Tror att vi gör våran APU pres och käkar sen drar vi till waynes och pluggar. Sounds good!





You're just too good to be true.

PUSS PUSS PUSS


no need for questions, its all there for you

Körlektionen idag gick hur bra som helst och jag är nu redo för uppkörning tyckte dom. Äntligen! Jag är som vanligt segast och sist av alla. Haha, men vafan. Snart så!
Nu ska jag ut och gå med Carro en sväng i solen sen ska jag plugga teori och vänta på att Chatrin kommer hem och firar.



Chatrin

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING!




Cause love takes what time steals

Jag lever mer eller mindre i ett stort kaos just nu. Jag har skolarbete upp över öronen, ett körkort som det tjatas om extremt mycket och en framtid som jag inte vet hur jag vill att den ska se ut. Jag vet att jag borde ha en plan för att göra allting lättare. Att åtminstone veta vad man vill göra. Men just nu blir jag mest förvirrad. Ska man plugga kanske man måste börja tänka på vad. Man kanske borde ha ett jobb vid sidan av? Man kanske ska börja med att jobba, sen resa och sen plugga. Fast det känns ju roligare om man pluggar och är klar till något iallafall. Något som man tycker är roligt. Fast å andra sidan känns det inte som att det spelar någon roll just nu.

Jag som hade planerat att jobba på vilket skitjobb som helst direkt efter studenten för att sen resa runt i världen så länge pengarna skulle räcka. För det är det enda jag kan komma på att jag vill göra. Men det är väl klart, det känns ju det som känns roligast. Jag som hade stora planer ang jobb som au pair. Samtidigt som jag inte känner någon panik alls över att jag inte kommer få se världen. För det kommer jag. Det finns ju alltid kvar.

Jag försöker verkligen tänka men det är svårt för mej. Det är svårt att komma på några vettiga saker alls just nu. Jag bor fortfarande hemma och jag går fortfarande i skolan. Så länge jag gör det känns alla viktiga saker så långt bort. Även om jag vet att jag måste ta tag i det förr eller senare. Kanske tidigare än vad jag trott att jag skulle behöva. Det gäller att komma på vad man värderar mest. Det tror jag att jag vet ivarjefall. Eller jag VET.
Vad jag skulle komma till från början var att hur stort kaos mitt liv än är och hur förvirrad jag än känner mej över saker som jag förmodligen måste ta tag i så är jag lycklig med hur mitt liv har kommit att bli. Ruskigt lycklig.





RSS 2.0