Life is what you make it so we making this spot pop

Halloj. Lite stekt i ansiktet man är efter den här dagen. Stan och solning i b-skogen med brudarna + lunch på georges uteservering. Mys! När vi kom hem jobbade jag och chatrin och när vi var klar blev det pasta på balkongen. Nu på kvällen kom joline hit, vi var ut och gick sen käkade vi mackor med blåbärssylt.

Alltså, fan vad vi äter!?

Gymmet som gäller imorgon sedan sjöbacken och stek med joline och amanda.

Ska gå ner och lägga mej i elins rum nu. Hon är hos pappa i ett par veckor och mitt rum är som en bastu.
987487500939845° och jag skojjar inte!

Puss och Godnatt Friends


We are the people that rule the world.

We lived an adventure
Love in the Summer,
Followed the sun till night
Reminiscing other times of life,
For each every other
The feeling was stronger,
The shock hit eleven
Got lost in your eyes

I can't do well when I think you're gonna leave me,
But I know I try,
Are you gonna leave me now?
Can't you be believing now?


So put a quarter in your ass cause you just played yourself

Kollade på en sån sjukt grym film igår med amanda och chatrin. Jag tror att den hette changeling och bygger på en sann historia. Rätt gripande och typ över två timmar lång.

Nu ska jag käka+duscha sen blir det buljongen med brudsen. lite fika på stan och solning sitter aldrig fel.

Ha e bra dag!

aldrig fullast på fest

Helt slut efter en helt galen helg!
Nu ska jag och amanda gå fram och trycka en pizza/langos/hamburgare/kebab nåt i den stilen.
Skriver väl lite mer senare ikväll efter jobbet och slänger upp lite bilder.

Puss på er! :)

king of pop

Hmmm, visst är det härligt att vakna upp och få skäll det första man får? Det gör ju att man blir så himla glad resten av dagen. Tack! Nej men ikväll är det marknad som gäller, bort med sura miner! Ska börja värma hos Lina tror jag, sen får man se vad som händer. öltält? räkna med oss ;)

Puss och Kram ses på stan



rest in peace
"All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us"






word

Jobbat idag, gick faktiskt väldigt bra! Säljarna var jättenöjda med oss.
Vi firade vi med rosévin på en solig balkong, älska livet just nu?
Nu ska jag och amanda äta nudlar och gå och sova, stackarn ska ju upp och jobba klockan 6!
Imorgon väntar ännu ett träningspass och kanske ett dopp i det blå. haha!

Puss och Godnatt!

det är solsken där jag går

hallå homies!
vilken fin dag det har varit idag! började med ett besök på gymmet (stolt stolt stoltast) käkade lunch med mamma och brorsan, chatrin kom hit och vi åkte upp till trillin och skakade hand med säljarna som vi ska boka möten åt på jobbet, sen åkte vi med våran chef veronica in till stan för att gå igenom manus, skriva under papper, käka middag där och börja jobba lite smått. Nu har vi full koll på allting och ska få jobba hemifrån. HUR NICE ÄR INTE DET? Sen gick jag förbi min faster i stigslund och hälsade på, sen vidare ner på stan för att käka lite glass i sommarvärmen med bästa chatrin! Sommar eller vad? Har dessutom hunnit med att träffa min kompis tom som var här i ockelbo hos några kompisar. Den här dagen har varit en bra dag!

Har så otroligt mycket att se fram emot nu. Jag och Chatrin blev medbjuden på firmafest på cinderella/paradise något sånt. Vi ska på en 24timmars kryssning med hela securitas-gänget! Det kommer bli galet!

Nu ska jag ringa min bästis Amanda och fråga om hon slutar tidigt så hon kan följa med och gymma imorgon.

Puss!


Och en trofast vän är mera värd än guld

Ibland blir jag bara så irriterad.
Visst, alla byter kompisar. Man har inte samma vänner jämt och man har ofta vänner till olika saker.
Men jag kan inte låta bli känna mej totalt bortglömd och att jag duger när alla andra inte kan.
det gör mej så ledsen. Speciellt att du inte märker det själv?
Äh, skitsamma. Ska inte skapa bråk  för då blir det kaos i tjej-gänget :) Vill bara få ur hur jag känner, typ...

Nu - GYMMET!
ciao

Efterfesten is the shit?

Okej, (vet att jag borde gått och lagt mej för längesen) Men jag fick en fortsättning på mitt roliga medelande på efterfesten som jag visade här innan. Måste därför visa er resten också!

"Ta det som en komplimang.. tycker att du verkar intressant. Har också hört att gävlebor är mjuka(i 'behaglig') människor. Kul att du anser din galna personlighet med modeintresse och hos mamma. Kul för mig. Om du vill kan vi börja snacka. Bara en fråga, tror du på telepati? I mina ögon är det en social kod, ett kroppsspråk. Med tanke på din näsa bör du ha en god förmåga att läsa av. Näsan talar mycket för utveckling (vissa former säger si och så i det och det). Inte för att jag har någon näs-fetisch även om man inte kan förneka att de högst utvecklade näsorna är lik din, och det är en attration i sig. Jag verkar helt snurrig och det ska du veta, det är jag med. Om du undrar varför (som egentligen inte gör någon skillnad) det behövs en vit människa till simsport har det sin egen betydelse. Alla är nämligen likadana, men fungerar olika. O jag fungerar vad många skulle kalla... killar annorlunda tjejer intressant. För vet du vad? Min förmåga att läsa tankar och se kroppsspråk. Jag är en sådan de flesta tjejer söker. Är du fortfarande sugen på att lära känna varandra bättre via msn? En fråga bara... tror du på att ett mynt har tre sidor eller att gräset alltid är grönare på andra sidan? Ett snabbt tillägg, du verkar ha fått (för)många underbara kyssar på dina klämmiga... mjuka kinder.

Ogillar efterfesten, därför går jag rakt på sak:
[email protected]

Sedan undrar jag vilket stjärntecken du är född i. Eller, det är mycket jag undrar, säkert du också. Vågar du chansa eller är jag en i mängden. Kanske är du en utvald, kanske inte. Tror du på ödet? Jag vet att det existerar men kan inte tro på det - hade aldrig kunna kontrollera mitt liv! Ser du färger? Har du drömmar? När kände du senast av en ökad livskraft? Mediterar du? Kan du skillnaden mellan rosa och gult? Svart och rött? Lila och blått? Vet du vad ett chakra är?

Tänker sluta nu, så här håller jag inte hållit på med någon annan. Veckans sanning... ursäkta mig."

Jag blir alldeles snurrig i huvudet. who is this wierd person?
Nä nu orkar jag inge mer, nu är det fan godnatt på riktigt!

Don't waste your time on me

Alltså, efterfesten är det sjukaste community som finns. Loggar in där då och då för att kika lite och har alltid minst tre nya medelanden typ. Jag svarar nästan aldrig på något med tanke på att det ena är sjukare än det andra, men ibland kan man verkligen få sej ett gott skratt. Vissa har jävligt snygga öppningsrepliker.


Det här bland annat hade jag fått när jag loggade in idag:

"du har en stark, utvecklad näsa och ett intressant utseende. ;) gröna ögon är vackra, blåa är söta/intensiva/godtrogna. det gråa är pyramidceller ... balans. gröna är... all around. :) mitt vänstra öga är blåare än mitt högra.. själen/logik =vänsteröga/hjärnhalva stimulering/känslor/tycke= högeröga, högerhjärnhalva .. högeröra = vänsterhalva , vänsteröra = högerhalva . finns massor av sån här info. vet inte ens varför jag skriver till dig. klipska ögon. finner de intressanta. DIN HUVUDFORM TYDER PÅ VISS SPECIALITÉ MIN KÄRE UNGE DAM. okej lugna dig"

Alltså what? "DIN HUVUDFORM TYDER PÅ VISS SPECIALITÉ MIN KÄRE UNGE DAM"
Förstår mej inte på efterfesten-raggare...

"du har så vackra fötter, får man kyssa dom?"
- nej, men KISS MY ASS!

aja, blev bara tvungen att skriva det här, dom flesta känner ju säker igen sej...


Idag tog jag och mamma tag i oss själva och fixade våra gymkort på nautilus. Så, nu blir det sängen för imorgon ska jag iväg och gymma på förmiddagen och sen ska jag till stan för att börja jobba vid tre.
Duktigt Duktigt!

Puss och Godnatt sötnosar

Leave no stone unturned, leave your fears behind

Herregud vad lat jag är. Har bara vaknat, käkat lite mat i sängen framför tvn och nu sitter jag här. Imorgon börjar jag jobba så jag måste njuta utav den här dagen! Ska kanske fram med mamma och fixa våra gymkort och ikväll ska vi till lotta och wj för att grilla tror jag, wj fyller 40 idag nämligen, grattis! Fick reda på idag också att det är en flicka dom ska få, ååååh vad jag och mamma ska skämma bort henne! :)


And who can say why your heart cries

Who can say where the road goes,
Where the day flows?
Only time.
And who can say if your love grows,
As your heart chose?
Only time.

När det kommer till kärlek så är jag en tänkare, en komplicerad person. Allt som har med mej att göra blir svårt just när det handlar om känslor på det viset, kanske faktiskt är så att jag gör enkla saker svårare än vad dom är. Jag analyserar, reflekterar, är realistisk. Jag vill verkligen inte missa en bra chans. Men jag vill inte heller kasta mej in i något som jag sedan ångrar. För det är svårare att ta sej ur än att kasta sej in. Jag kastar mej gärna handlöst in i saker som jag inte är berädd på, tänker alltid att det löser sej. Men när det kommer till kärlek så är det stopp. Då kommer tänkaren i mej fram och jag backar av. När jag ligger här och känner din lukt på kudden så känner jag saknad. Men jag har svårt att skilja på om jag bara saknar "någon" eller om jag saknar dej. Får ångest. Varför ska jag alltid ha så många valmöjligheter? Varför kan jag inte bara få ett val, och sedan ta det eller lämna det. Det är ju näst intill omöjligt att veta om man gör rätt när det finns så många möjliga vägar att gå.

Damn!

Det hade inte kunnat bli bättre!

Hallå people!
Hoppas att ni allihopa hade en bra helg!

Bästa midsommaren tror jag nog bestämt att vi hade! Väder över förväntan, tre bästa brudar, skratta tills man fick ont i magen, en massa folk, alkoholen flödade, sova i husvagn, ta första doppet, fotbollsmatch, badtunna+bastu och ett jävla partyhumör! Alltså, tack för helgen! Det var så otroligt lyckat och jag hoppas att vi gör om det någon gång!









Fler bilder kommer som vanligt när jag får dom av amanda!

Trevlig midsommar!

Har egentligen inte tid med att sitta vid datorn, men ändå.
Håller just nu på att packa för fullt. Jag och Amanda ska till Chatrins stuga för att fira midsommar och vi blir borta hela helgen. Är så jäkla taggad, ska bli så mysigt. Vi ska sova i husvagn dessutom. Vi tre plus lina i en husvagn? Haha. Ja vi får se hur det går med det blir nog hur mysigt som helst.
Handlat mat har vi gjort också. Svälta kommer vi inte göra iallafall. Den saken är säker.

Nu ska jag slänga i mej en macka och fortsätta packningen och ringa amanda (om hon har vaknat).
Eller äh, skitsamma ;)

Ha en trevlig midsommar allihopa!

Puss Puss

Panik

Alltså, nu har jag panik. Har haft ångest hela dagen, legat i jolines soffa och kollat på tv/film och käkat godis.
Ni förstår inte vilken svår och konstig sits jag sitter i nu. Då behöver man sina vänner att prata med.
Ska ut och gå med Chatrin nu. Prata ur mej mina känslor.
Jag har ett svårt val att göra, önskar jag kunde berätta...

Promise baby, you'll love me forevermore

Har nyss käkat lite mat med brorsan. Det var jag som lagade (as usual) vad tror ni det blev? pasta? RÄTT.
Kan faktiskt inte laga så mycket annat än pasta, sallad, lax och kycklig  (vid finare tillfällen) och pizza.
Men vafan. Jag är ingen husmor. tänker inte ställa mej med ett recept och laga nåt komplicerat på en vardag.
Min plan är faktiskt att gifta mej med någon som kan laga maten eller så ska jag bli så pass rik så att jag kan gå ut och äta varje dag.

Aja, nu ska jag dra på mej kläderna och springa och möta min söta vän Joline. Vi är sena, som vanligt! Haha.



Puss

Bilder från lördagen













okej, hej pumpade läppar! aja, nu ska jag dra och möta chatrin, e redan sen!

puss


amandas första dag på tvätten

amanda säger (19:22):

när vi stod och hängde idag så stog jag och snacka ett bra tag med en tjej

sen börjar vi skämta lite och sånt.. ah du vet?

vad tror du flyger ur mig då?

hahaha
amanda säger (19:23):

"undrar hur många som haft sex i dom här lakanen..?"

??????????!

seriöst? där står jag och hänger hotell lakan också kommer de där, bara plopp

amanda säger (19:24):

aja, hon garva bara iaf, men ändå..

saker har liksom bara börjat hoppa ur munnen på mig! :/


i need a miracle

Sitter här och hoppas hoppas hoppas hoppas och hoppas. Ja, ni fattar!
Jag vet exakt hur tiden ser ut, för vi har ingen. Och jag vet hur det kommer att bli nu.
Men hoppas gör man väl ändå så länge det går? Det är väl det sista som lämnar.
Jag tänker fortsätta att fightas. Jag tänker inte ge mej än på ett tag för jag vet vad jag vill ha.

Nu funderar jag på att fixa mej själv litegrann. Färga ögonbrynen, måla naglarna osv. Sen måste jag städa som jag har sagt att jag ska göra jag vet inte hur länge nu.

Saknar min Hanna!



Puss på er och ha en bra måndag!

kärlek är för dom som har tur

Det börjar alltid med goda intentioner men på vägen förstörs alltid nått. Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån som
lämnade, sårade och smet . Det är en underlig känsla när man börjar hata sig själv, den smyger sig på, äter sig in
och för varje synd man gör måste man göra en till.

'


Nu ska jag sova, ska antagligen upp i tid imorgon och dra mej iväg till gymmet med chatrin och lina. Sen blir det nog ett solariebesök också skulle jag tro.
Godnatt på er!




life is life

Godmorgon (?)
Igår åkte jag och amanda in till jossan i stan och drack lite drinkar med henne och erika. Det var trevligt och jossan bode verkligen jättefin där i nya lägenheten! Lite senare drog vi in på Goya där vi typ dansade sönder och träffade en massa folk. Väldigt lyckad kväll helt enkelt! Tack brudar!

Amanda, våra omdömen är på topp! Eller vad säger du?


ännu glöder solen

Se solen är så röd nu
den brinner som mitt blod
men jag kan inte lova dig
något mer än det du ser

Visst vill jag öppna dörrar
och nå dig i din dröm
men solen har förvandlat dig
så håll dig nära mig nu.

Och släng då det som döljer dig
och låt mig komma in
din mun är röd, så öppna den
-men fråga ingenting

Och blir du rädd -så blunda hårt
jag bär dig om du vill
för ditt är ditt, men vårt är vårt
och tiden den står still


 



så-så-så-tokig ga-ga-ga-ga-ga-ga-galen

Alltså minst sagt, men vi är bäst right? ;)
Oskyldiga spontana sommarkvällar som spårar är väl det roligaste som finns?
Haha, finns inte så mycket mer att säga, man lever bara en gång.




Nu ligger vi i sängen och dunkar 90-tal. Ikväll blir det partaaaaaaay skulle jag tro.

Och jag vill bara passa på att säga att det inte är som du/ni tror.
Ni gör hela situationen större och värre än vad den än, så ni vet!


Ha en trevlig kväll!




ordning och reda lådvin på fredag!

hello friends!
idag är jag trött, slut och jävligt seg. det blev ganska sent igår och så, dessutom ringde sam från kyrkan och väckte mej vid 10 kanske? Nej men, det var roligt att han ringde! Var ett tag sen man pratade med honom. Hade nog kanske inte kunnat sova så mycket längre ändå. Kan inte sova när det är ljust ute. Vill helst att det ska vara kolsvart.

Nu hörde jag mamma komma hem också, och jag som hade lovat städa...
Hm, ska väl gå ner och göra ett ryck nu!
Ut ikväll? Ut på lördag? Hmmm ja vi får se!




Puss.

alla vi som hatar bangare

Alla vi som hatar bangare klappar nu! KLAPP KLAPP!



nu ska snygga jag ut på äventyr.
puss på er!


HAHAHA

amanda: men sluta smek dej själv!
carro: men jag dansar ju!
amanda: dansar du såhär? (amanda visar och smeker sej själv på brösten)
carro: men dom sjunger ju you are my lollipop, hur ska man dansa då?
amanda : ?



alltså, HAHAHA.
jag hoppas på alkohol och brudar ikväll! ;)

vi har nog tappat bort varandra

Tid att bryta upp, dags att ta ett kliv
packa väskan, ge sig av mot ett eget liv

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå, åh åh
Kan det va kärlek, åh åh
Kan det va så, åh åh
Att jag nog älskar dig ändå



10 juni 2009

Vaknade av ett sms från amanda, "svänger in på halkbanan nu, dör jag så måste du sjunga fields of gold på min begravning". Haha hoppas hon inte dör... Nej det där går nog bra!
Imorse blev det till att gå upp tidigt, fixa elins hår till skolavslutningen sen struntade jag i att följa med och gick upp i min sköna säng och somnade igen.
Högst på listan idag är det städning av mitt rum. Såhär stökigt har det nog aldrig varit förut.
Ska sno dannes högtalare och pumpa lite musik. Låter inte så bra på högsta volym i min laptop.
först, frulle!

Puss på er som läser den här onödiga informationen,
PUSS


i am a pirate

"always remember to be happy whatever you do, and always remember to smile wherever you are"
"If you are a real pirate, you can do anything"
NEVER GIVE UP!
- uncle dusty

  





Det finns ingen visare person. Han bara hade ett sätt att prata som fick en att lyssna på vad han sa.
Det är svårt att beskriva den här gamla gubben med ord. Han hade en "ormskrämmare" hängandes runt halsen och han svepte öl som en riktig pirat. Tror han intalade oss att han var det på riktigt om jag inte minns fel? Egentligen är han bara en äldre man från london som tröttnat på vardagslivet och inte orkar raka sej på några år.
Från dag ett på Koh Phangan så blev Dusty våran "Uncle" och allas favorit.
Han var trygg och han fanns där. Det kändes alltid bra att ha honom i närheten.
Saknad som få, "old fat pirate bastard"!
När man tänker på honom känns all alltid mycket bättre.


fuck

idag är det inte roligt att heta caroline

tänker inte ens berätta om min kväll.
så jävligt är det.

Supersol

Jag har tagit tag i mitt liv nu.
Har min ipod på laddning, ska ta med mej den ut på en riktig promsing sedan ska jag gå och sola lite.
Livrädd att bli blek. Supersol is the shit!

Saknar Chatrin lite nu, kom heeeem!
jaja, puss på er.

jag sover bort mitt lov

Godmorgon. Helt ärligt så känner jag att jag vill börja jobba snart. Jag gillar när man har lite rutin i vardagen. För tillfället så bara sover jag. Jag blir väckt vid den här tiden, går ner och äter något framför tvn, går upp och lägger mej, vaknar vid fem, sitter vid datan ett tag och slänger iväg lite sms/samtal, somnar igen, vaknar vid 8 och dricker lite grönt te och trycker i mej en macka, går och lägger mej vid datan sen somnar jag och sover tills nu.
Det kan ju fan inte vara sunt.... Ikväll ska jag träna ivarjefall så nu ska jag hålla mej vaken tills dess!
Kanske tillochmed ringa amanda och fråga om hon vill göra mej sällskap så jag inte somnar.
Hmmmm aaaaa. :)

Puss.

gud vad ni spekulerar

jag brukar inte skriva arga saker här, eller skit om någon.
men om jag lessnar och skriver något elakt/ironiskt/kaxigt osv. då jävlar börjar ni spekulera på vem det är jag skriver om på en gång!
ni är för roliga! ni kan fortsätta försöka lista ut vem det är.
om ni inte har gjort mej något, varför ens ta åt sej? i don't get it.
jag tror inte ens personen det handlar om läser min blogg om jag ska vara ärlig.

annars vill jag bara hälsa att jag just för tillfället är världens gladaste person.
vi har sommarlov, om en vecka kommer baaaabe (ja!), jag har världens bästa vänner och jag trivs!
Känns det jobbigt att jag är nöjd? in your face. :)

irriterad

ni är bittra för att jag är bättre än er, snyggare än er och för att era pojkvänner vill ha mej.
puss på er brudar men ni kommer aldrig bli bättre än mej!



sommarlov

sitter här och hostar och snorar som bara den, men vad gör det om 10 år?
vi har ju faktiskt sommarlov nu!

igår morse när vi skulle åka in till skolavslutningen så gick inte tåget för att det hade rasat nåt träd på nån ledning eller nåt. i klänning och bara ben fick vi vänta på ersättningsbuss som tog 1½ timme på sej att komma.
skitkul att vi missade allt roligt och fick vara med på avslutningen i 20 minuter. Efter det drog lite tjejer från klassen och lunchade på 9an,  sen blev det hem och byta om till jeans och tillbaka in till stan igen där vi tog bussen till forsbacka.
klassen (tbs familjen) plus lite annat folk var hemma hos malin i min klass (och hade sekt-möte), det var lyckat och verkligen över förväntan! Tack för det Cop/Bp2b. Käkade, drack och shejkade. Efter nån badtur i iskallt vatten skulle jag ta mej in till stan.
Åkte snålskjuts till sandviken och sprang och hoppade på en buss till gävle. mötte upp amanda som hade vart ut på krogen och gick upp till robins lägenhet på söder. Vi beställde en taxi hem till stigslund senare på natten men när den väl kom insåg vi att vi inte ville lägga pengar på det, så vid klockan 4 på morgonen vinglade vi hem genom hela stan.
Så jävla underbart att slänga sej i sängen efter den promenaden!

Hade väl planer på att dra ut ikväll igen, men efter gårdagens festande (med feber) så känner jag mej inte jättebra idag. helst av allt skulle jag vilja klunka upp en flaska hostmedicin eller något.





















har snott lite bilder från jossan och fridas facebook, jag har inga bilder från kvällen än.

Nu ska jag ringa födelsedagsbarnet :)
Puss och Godnatt!

PMS

Idag har jag verkligen haft riktiga jävla pms fel. slitit ut hela min garderob, sprungit omkring och varit allmänt irriterad på alla. dom behövde inte säga nåt. det räckte med att dom finns här hemma.
annie kallade mej för monster och aras frågade "har du lingonvecka"? Haha, nja det märks inte alls...

Nu har saker och ting löst sej lite till imorgon ivarjefall och jag är en aning mer taggad till skolavslutningen.
Nu kör vi, Nu kör vi, Nu kör vi kör vi kör vi. Frihet har aldrig varit så efterlängtat! Jag hade inte klarat en vecka till.

Ett minus är att jag ska vara så jävla sjuk, men man kan inte må bra jämt!
Hostar sönder, tyck synd om mej!

DEPP

jag hade kunnat packa till en sista minuten ayia napa just nu. allt gick enligt planerna men amanda kunna inte boka om sin halkkörning. så då bestämde jag att stanna hemms också. men chatrin och lina åker. ha så roligt brudar! jag joline och amanda drar i sommar istället.

nu kom chatrin och ska låna klänningar ;)

puss på er.

3 Juni

Bortblåst.

Min glada känsla är totalt bortblåst. Nu ligger jag i sängen, hostar och snorar som bara de, har fått konstiga utslag på benet och orkar inte ta tag i det plugg jag ska göra. Tror jag ska sova nu snart. Så det blir en ny dag snart. Jag och mina favvosar smider spontana planer hur konstigt det än låter. Kanske blir en sista minuten till Ayia Napa på fredag.
Alla får, utom jag. Eller, jag fick först. Men nu ska mamma "tänka i lugn och ro" För jag är bara 17 år och vet inte vad det innebär att åka helt ensam.

Alltså, när jag blir 18 i Augusti, kommer jag veta allt då eller? Och vet man ingenting när man är 17?
Blir så arg på att alla ska tro att man är helt jävla omedveten om allt som händer. jag vet. kanske inte allt, men jag vet, och jag förstår mer än vad folk tror att jag förstår.

hey, im not stupid.

Nu ska jag säga godnatt till babe på msn och sova!

nu jävlar flyter det på bra!

Klarade fek provet idag, gjort min sista dag i skolan, fixat alla betyg, jag mår bra, börjat ge mej tid till att gå ut och gå varje kväll, sommarlov på fredag, fått hem mina körlektionstider, jag och chatrin ska jobba för securitas i sommar, det är snart den 17/6 och livet känns jävligt bra faktiskt!

Fyfan vad vi är bra Chatrin!



PUSS OCH KRAM SES PÅ STAN

sugar

nu kör vi, nu krigar vi in i det sista för på fredag är det mitt sista sommarlov någonsin.
och ni anar inte hur skönt det ska bli att slippa skolan för ett tag. sen är det bara ett år kvar, ett jävla år.
Det går snabbt.
Även om jag inte varit mitt bästa jag, gjort mitt bästa eller ens haft ork till att försöka göra mitt bästa det här året
så är jag stolt. För jag har iallafall klarat det!

Nu ska jag vänta på jennie som skriver prov, sen åka hem med 4tåget och dricka té och plugga lite till.
Sen bär det av till träning. Terminens sista träning.

Har inte så mycket ork för bloggen längre, blir väl ganska snålt med inlägg.
Anyway, Puss på er!


RSS 2.0