Kom ihåg mej då

O när du står på toppen och tittar ner, och det är ljust vart än du ser, När du har vunnit, Kom ihåg mig då.

När du får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen, När du är i luften, Kom ihåg mig då.

När våren öppnar sina dörrar, och du tar den långa vägen hem, Och sitter på ute serveringen där vi satt igen.

När det blir varma sommardar, Kom ihåg mig då, Kom ihåg mig då.

När vinterisen ligger klar, Kom ihåg mig då, Kom ihåg mig då. Här finns du kvar.

När varje dag känns likadan, och när det skymmer över stan, och när du drömmer, Kom ihåg mig då.

När du har varit i alla vrår, och du har testat allt som går och när du tröttnat, Kom ihåg mig då.


heelsssss.jpg heels image by anaisegrlygrl


och det slår mej när orden kommer ur min mun, hur den här staden dödar dej när du är ung


And you're burning with ambition

Det blev en tripp till valbo med amanda och carro på eftermiddagen.
Mest för att carro skulle inhandla lite prylar till hennes walk in closet (som hon själv skapat i hennes och pojkvännens förråd) och vi är såklart inte sena med att hjälpa till! mer walk-in-closet till folket!



Nu ska jag lägga mej kika lite sex and the city!



Puss & Godnatt!




I am on your side

Imorse väcktes jag utav amanda och hennes hund som hoppade upp i min säng. Alltid lika trevligt hur hon bara kan komma hit, slita upp dörren och gå in. Vi fixade lite frulle, snackade skit och sen åkte hon hem igen.

Nu har jag varit duktig och ringt försäkringskassan och lämnat en massa uppgifter, öppnat en massa post och hittat en faktura som jag måste betala. hatar att göra vuxengöra. jag är fortfarande för liten för sånt! haha



sorterat lite på rummet har jag också gjort. liiite ivarjefall!

But if I wanted silence, I would whisper. And if I wanted loneliness, I'd choose to go. And if I like rejection, I'd audition. And if I didn't love you,You would know.


Good morning sunshine

Underbart väder ute! Jag har inge feber idag och inge ont i huvudet heller. Funderar på att ta en promis runt östby eller något liknande.
Leta på min kamera ska jag nog också göra, knäppa kort så ni får se min nya frippa! Haha.
Sen är det ju det där gamla vanliga. Typ städa och tvätta. Saker som jag skriver här jämt och ständigt men som jag nästan aldrig gör på riktigt. När ska jag ta tag i mej själv? Inte nu iallafall, haha.
Det får vara stökigt ett tag till!
Men OM jag lyckas städa idag så slänger jag väl in nåt bildbevis.

Have a nice day!

The telephone can’t take the place of your smile

Jag är så jävla trött och less på att inbilla mej själv att allt händer av en anledning. För vad finns det för bra anledning när den första kille som man verkligen bryr sej om på riktigt ska åka bort i ett år?
Jag kan verkligen inte se något bra med det alls. Jag blir bara ledsen över min ständiga otur i allt som har med kärlek och känslor att göra. Allt jag ger mej in i faller på något vis isär eller misslyckas. Men visst, jag tänker inte säga att det inte var värt det, för det är det. Även om jag inser nu att jag kommer bli mer ledsen än vad jag trodde att jag skulle bli. Jag visste om det, och jag sket i det. A Carro thing to do.

Fashion-1-1.jpg Fashion image by kimberlythach

Äh, förlåt. Lite för känsligt inlägg kanske. men ibland tappar man bara orken till allt och då blir man less och förbannad istället. Som jag blev just nu. Imorgon är jag gladare! Ska sova bort min frustration över något jag inte kan ändra på nu.
Varför stånga sej blodig?


Godnatt!


Love, it's not a maybe thing.

quotes-5.jpg Love quote image by aliciaxxbabee


Jag har bestämt mej

Jag har bestämt mej för att ta svininfluensa-vaccinet nu.
Varför inte lixom?
Om man inte tar den för sin egen skull så kan man ju ta den för någon annas. Man kan ju vara smittbärande och smitta andra. Jag ville inte ta den först, men nu har jag ångrat mej, tror jag.

one more time

Underbart med sovmorgon på en måndag! Höstlovet har varit så efterlängtat!
Frank åkte hem för några timmar sedan. jag har haft feber hela helgen och mått piss men vi drog ut i lördags iaf. Fråga mej inte varför men vi var på tranan i bollnäs. Förutom att musiken påminnde om ett gammalt högstadiedisco så var kvällen rätt bra!

Nu ska jag HÖR OCH HÄPNA åka in till gävle och klippa av mej håret. Så välbehövligt, men buhuuuu vad jobbigt med kort hår!

PUSS


One shot of happy, two shots of sad

Gud vad jag saknar Afet! Jag saknar ridningen så att det gör ont i hela kroppen så fort jag kollar på bilder eller ser en häst. Det kommer i omgångar. Vissa dagar tycker jag att det är skönt och inte ha något som tar så mycket av ens tid. Men vissa dagar, som den här är det nästan outständligt jobbigt. Jag är en töntig hästtjej och jag kommer nog alltid att vara det trots att jag inte suttit på en häst sen i maj. Mitt första uppehåll på 12-13 år och jag saknar det mer än jag todde att jag skulle göra.










make decisions, make mistakes, if you fall at least you tried

Igår blev det en riktig spontankväll, which i love. Amanda och jag var ute på en fototur när vi helt plötsligt kom på att vi ville ut på krogen (sisådär en timme innan sista gåget gick). Så vi hoppar in i golfen, kör hem till chatrin, väcker henne och säger att hon ska med in till stan. Ord och inga visor! Hem till Amanda, och sen hem till mej för att trycka ner klackarna och sminket i väskan.
Tre ofixade brudar stog och fixade sej på tågtoan hela vägen till gävle. och på den vägen är det.
Heartbreak quiznight med en massa sköna folk och sen drog vi och sjöng hela natten.
Kan en risig trio dessutom börja dagen bättre än med en frulle på donken? Tveksamt!

Nu ska jag sova eller kolla på film. Frank kommer hit den här helgen också. Im lucky! :)

Slänger väl in lite bilder vi tog igår (på fototuren) när jag får dom av Amanda. Kameran hängde inte med senare på kvällen synd nog. Det hade kunnat bli en hel den intressanta bilder. haha

Trevlig helg!

LIFE1.jpg image by findstuff22


Jag bryr mej inte

stress, stress och stress.
Jag blir äcklad av tidiga mornar. Bara tanken på att vara tvungen att gå hemifrån före 7 om jag ska hinna med tåget. Idag är det en jag-bryr-mej-inte dag. Inget smink, en stor stickad tröja och håret i en knut på skallen.
Ioförsej så kanske det blev så för att jag nästan stressade ihjäl mej idag.
Det var bara att slänga på sej det som låg i trappen, trycka ner en macka i dataväska och springa till tåget.

anyway, marknadsföringen is killing me. Amanda sitter och skrattar åt allting, Chatrin skrattar ännuhögre och jennie håller på att somna. Vi slutar 10.20.
Jag åker hem klockan 10 och slänger mej i sängen och sover resten av dagen...



vänner

Satt och kollade en massa gamla meddelanden på tåget hem idag. Och hittade ett som jag fastnade för, som betyder så mycket för mej. Det fick mej att tänka på hur glad jag är över att ha dom vänner jag har. För allt ni gör och för allt vi gör tillsammans, kan inte önska mej bättre.

"Finns här för dej utan att du behöver prestera någonting. Kommer alltid att göra det, vad som än händer! Och även om du känner att du tappar dej själv så ska du veta att jag alltid kommer att komma ihåg vem du är. Vilken sjukt jävla vacker människa du är! Och jag vet vad du står för. Älskar dej!"

 




UNITED STATES OF AMERICA 2010?

Hej people!
Som jag kanske skrev för ett tag sen så gjorde jag, chatrin och amanda nåt rätt galet.
Vi skickade in en anmälan om att vi ville åka som au pair till USA ett år. Vad vi inte gjorde var att tänka på allvaret riktigt i det hela. Kan nästan säga att jag glömde bort det litegrann.
Men idag ringer det en tjej till mej från cultural care (där vi skickade in våra ansökningar) och bokar in ett möte med oss i uppsala den 18 november!
Hon frågade massa frågor och när vi isf skulle vilja åka. Augusti 2010 sa vi, och jag hoppas det går vägen!
Tänk er! I slutet av sommer kanske jag sitter på ett plan till USA för att jobba ett år!
Helt ofattbart vad glad jag är!


You're laughing too hard this all seems surreal

Baby when you're gone, I realize I'm in love
Days go on and on, and the nights just seem so long
Even food don't taste that good, drink ain't doing what it should
Things just feel so wrong, baby when you're gone


It's friday i'm in love!

Igårkväll var det jobb som gällde för hela slanten. Det är alltid sjukt jobbigt att försöka tagga till innan. Men när man kommer hem och inser att man tjänat lite pengar så känns det mycket bättre! Men sådär är det ju jämt, tråkigt att jobba men det är värt allt slit när lönen kommer!
Jag drog med mej Tom också! Han fick frysa tillsammans med mej medans jag gick runt till en massa kunder och pratade lite om larm och bokade möten. Tack lovely!

Just nu sitter jag i skolan. Hade planerat att åka hem 12 men jag tog som tur var tag i mej själv och stannade. Har skickat in ett par uppgifter i svenska C och marknadsföring.
Dessutom drog vi ihop thailandgänget (jag, amanda, chatrin, amanda.s och jens) och pratade med "the man in charge" - henke om vårat projektarbete som vi ska göra där nere. Vi har skrivit ihop en jävligt bra plan som vi redovisade idag.

Han kollade på lite flygpriser och sa att vi skulle "köra", alltså göra klart det sista och så. Bland annar ringa den thailändska ambassaden i stockholm för att kika om dom kan hjälpa oss med kontakter.
Men vi kommer alltså, till 99,9 procent få åka!
FAN vad stolt jag blir över vårt engagemang!
Den här resan kommer bli gaaaaaaaaaaaaalen, minst sagt! :)

Ikväll kommer Frank hit! Längtar längtar längtar!




whatever floats your boat, float with it!

when you find everything you've looked for
i hope your life leads you back to my door
oh but if it don't, stay beautiful



Nu ska jag åka iväg och jobba ett par timmar!
duktig jag är :)

7,5?

Sitter och pratar med frank just och vet ni vad han säger på andra sidan luren?
Att han och hans kompisar har suttit och betygsatt mej! haha!? vad ska man säga lixom?
jag undrar bara, gör alla killar såhär med sina kompisar eller?
jag hade åtminstone fått 7,5. Vet inte riktigt om det var bra eller dåligt.
Men med tanke på att frank ville ge servitrisen som hans polare var tända på en 4a så känns det okej faktiskt.
(dessutom ville han typ igentligen ge mej en 8a om jag hörde rätt!)

typ "VA? ofta ni har suttit och pratat om det?"
"alltså, nee. det typ bara. vi råkade bara komma in på det"
ungefär.

jaja, boys boys boys

ps. du får en 8 av mej! :) fniss.

puss och godnatt!


ons to the dag

För frank kommer hit på fredag!!! :) det är bokat och allt nu, makes me happy.
anmälde mej som aupair idag också. i augusti 2010 i USA.
hm, det var väl det :) nu ska jag ut och ta en prommis tror jag.
Det är så jävla kallt ute, men röra på sej måste man ju göra ändå. tyyyvvvääärrr.........
jag är seriös, hade jag haft en skoteroverall här hemma så hade jag tryckt på mej den ;)

ciaociao

I dont know if you been told but you look like you should be gold

Och hur mycket vettigt har jag gjort idag? Ingenting.
Jag har färgat ögonbrynen och tagit en prommis med carro och chatrin. That's about it lixom.
Jag har så svårt att ta tag i mej själv nu för tiden. Men jag måste innan helgen för då kommer antagligen frank the tank hit eller nåt sånt :) i hope! Annars vänder han väl och åker hem igen typ. hahaha
Nu kom jag plötsligt ihåg att jag var på banken idag också och fixade och trixade med mina konton.
Wow alltså. Det innebär att jag gjort TRE vettiga saker idag. WOW!

Nu ska jag lägga mej i sängen, kolla på en film tills jag somnar och tycka en aning synd om mej själv för att jag ligger här ensam. film och tycka synd it is!




just the way it is

jag vill att världens finaste kille ska vara här och mysa med mej. det känns lixom som att, det finns bara en som jag vill vara med, och det är du! alla andra spelar helt ärligt ingen roll.
men, carro funkar ju hon med! jag sov med henne inatt istället. funkar nästan lika bra! hahaha
nu sitter jag här och ska snart gå hem. jag gick till skolan imorse trots att jag inte ens sov 3 timmar. till skillnad från vissa andra. jag nämner inga namn host amanda och chatrin.
hem och chilla en sväng nu, sen jobb ikväll!

PUSSIPUSS

he's taken my heart, and he doesn't know what he's done

söndag kväll, ångest och spöregn. ska nog fixa en kopp té och slänga mej framför topmodel eller något.
har sorterat mina jackor/kavajer och skor för ett tag sen! därför behöver jag inte städa mer idag.
FNISS!



And some nights I lose the feeling
And some nights I lose control
Some nights I just lose it all
When I watch you dance and the thunder rolls

And maybe I'm lonely,
That's all I'm qualified to be,
There's just one and only,
One and only promise I can keep.

As long as the wheels are turning,
As long as the fires are burning,
As long as your prayers are coming true
You better believe it!

That I would do anything for love!
And you know it's true and thats a fact,
I would do anything for love!
And there'll never be no turning back

But I'll never do it better than I do it with you,
So long



samma gammla visa

...Alltid samma visa. Det är bara jag som gör fel. Det är bara mej det är fel på. Jag gör ingenting bra alls som alla andra gör. Jag hjälper aldrig till och jag räcker inte till. Och skönast vore det ju absolut om jag tog mitt pick och pack och drog, för här gör jag ju ingen nytta alls. Jag börjar snart tro att jag är värdelös på riktigt...

Härlig frukost? Eller hann jag ens äta någon?
Hm, nä.
Inget går upp emot en lördagmorgon på villavägen 10!?


Diving too deep for coins


Det regnar i stockholm

Och när jag hör din röst så nära mig
då inser jag med ens hur jag har saknat dig
Så mycket som jag vill ha sagt av allt jag tänker på
men det blir bara tomma ord ändå

Och det regnar här i Stockholm idag
du har det säkert bättre än jag
Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra
men det regnar här i Stockholm idag
och det är bara dej jag vill ha


vilka stjärnor!

Gårdagen var väl, vad ska man säga? Spontan.
Efter jobbet frågade veronica mej om jag och chatrin ville hänga med ner på bilagan för att sjunga karaoke.
Och vi är ju inte dom som bangar direkt. Så på med lånade kläder eftersom jag bara hade jobbkläderna på mej. Sen bjöd vi in Catta, som också följde med ner :) Jag, Chatrin och våra fastrar! Haha
Jag och Chatrin tog en varsin storstark och sen gick vi upp på scenen och sjöng "vill ha dej i mörkret hos mej" hahaha. Direktsänt i en kamera över hela sverige ut på webben dessutom!

Vi sjöng så mycket att Chatrin ramlande av scenen (JA hon ramlade av scenen när hon stog och gjorde en duett med veronica.) Hon skulle vara lite snygg och böja på knäna i slutet av låten men hon tappar balansen i dom skyhöga klackarna hon hade på sej. All eyes on chatrin och hon ramlar av scenen rätt in i ett bord så stolarna flyger.

Där ligger hon och sprattlar ett tag innan värdinnan hjälpte henne upp.

kan helt ärligt säga att det var bland det ROLIGASTE jag varit med om!


Godnatt



Nu blir det sängen för mej, har varit trött sedan jag vaknade imorse.
Imorgon är det jobb 14-21, sen blir man antagligen kvar i stan.
Mycket händelserik dag idag. Fått kolla på ett par nyopererade bröst exempelvis.
"här är ni väl inte blyg inte!?" sen bara upp med tröjjan och visa hur fina dom var.
Gjorde ju min dag iallafall. Nu blev man ju bara ännumer taggad på att skaffa ett par själv.

ingenting är omöjligt

Jag älskar mitt jobb! Det passar mej hur bra som helst. Träffa människor hela dagarna och jag får vara ute och röra på mej. Dessutom är min chef kanske hur bra som helst, hade inte kunnat ha någon bättre handledare än veronica! Ska bli sååå roligt att göra säljutbildningen 28-29 så jag kan sälja mina egna larm och köra igång på rikigt. PUSS PÅ DET! Jag har kommit någonstans liiite längre än ica och det är jag jävligt stolt över.

Längtar som en galning till lördag också, för då kommer amanda hem!
såhär länge är det inte ofta vi är utan varandra, Men då blir det iaf middag och vinkväll!
puss på det också!

I admit it

Vad skönt det hade vart om man inte haft några känslor igentligen.
Eller om det gick att stänga av. varför ska allt vara så olägligt?
i hate downunder...


admitit.jpg compleatly in love image by magzicons


Nu ska jag ut och gå med Chatrin :)
Puss


like you'll never see me again

How many really know what love is?
No you never will
Do you know until you lose it
That it’s everything that we are looking for
When I wake up in the morning
You’re beside me
I’m so thankful that I found
Everything that I been looking for
I don’t wanna forget the present is a gift
And I don’t wanna take for granted the time you may have here with me
‘Cause Lord only knows another day is not really guaranteed

sova jobba äta dö



let's hug it out biatch

kanske hur bra helg som helst?
utgång, skräpmat, film, massa mys och shoppingrunda.
kan dock spy på att åka tåg nu. fan vad tråkigt det är att åka tåg ensam.
men, det var värt varje minut! Nu sitter jag hemma i ockelbo igen, har nyss vart och mött chatrin och snackat en massa skit. nu blir det väl film och sen sova. ska jobba kväll imorgon, så skönt!

amanda, om du ser det här så kan du meddela mej om när du kommer hem i helgen.
vi tänkte käka reunionmiddag! så du vet.



puss och godnatt!

cause im on my way

...on my way to eskilstuna.
ni får så väldigt gärna ringa för jag kommer ha tråkigt till 18.07 ikväll :)
ciao!

they will see us waving from such great heights

Finns det någon skönare känsla än när nästan allt går ens väg?

Jag är så otroligt tacksam över jobbet, jag är så otroligt glad för att jag har så underbara vänner, för att jag ska åka till eskilstuna imorgon och för att jag är jag.
nu blev det ett sånt där äckligt positivt inlägg men wth...



något jag saknar så inihelvete dock är hästarna. menmen, något måste man ju offra om man vill komma någonstans. och jag väljer att försöka tjäna pengar, flytta och resa istället. inte något man kan göra så mycket åt tyvär.
you cant have everything!

RSS 2.0