december 15

har egentligen inte tid med det här. måste packa ihop alla mina saker men jag insåg mitt i allt att det var en födelsedag i himlen idag. niklas, hoppas du firar ordentligt där uppe! det är så många som tänker på dig.
När jag tänker på midsommar för två år sedan så tänker jag på dig. det är nog den roligaste midsommaren någonsin!

december 14

två år sen. två hela år sedan precis, nio på kvällen. tiden går sjukt snabbt, man hinner knappt med. minns det som om det vore igår. det är ju ett minne som kommer sitta resten av livet iallafall. fem tjejer. en bil. ishalka. sekunderna innan var så lyckliga, en galen helg i fjällen med alldeles för mycket fest. hög musik och snart hemma.
sekunderna efter, panik.
vi hade tur.
på tal om ishalka, faaaan vad halt det är ute! gick en snabb prommis efter jobbet idag och trode helt ärligt att jag skulle halka omkull. man kan ju knappt gå!
funderar starkt på att köpa broddar och sätta på skorna som alla gamlingar gör. kan vara värt! haha.
nu ska jag slänge i mig lite yoggi jordgubb och börja packa. ska ju flytta på fredag och imorgon jobbar jag hela eftermiddagen så, jag har inte jättemycket tid på mig.

december 13 - säg ingenting till mig

fan vad frustrerad, arg och ledsen jag blir. jag försöker vara osjälvisk. jag försöker göra det bästa för två. men det går inte hur jag än gör. du kommer alltid klandra mig. du kommer alltid lägga skuld på mig.
jag kommer alltid vara den elaka i dina och alla andras ögon, oavsett hur mycket jag kämpar och försöker.
jag försöker tänka realistiskt. jag försöker vara smart. jag försöker göra det bästa av alla situationer. och det är inte bara för min skull, det är för din skull också. sorgligt att du inte inser det.
säg aldrig mer till mig att jag inte vet hur det känns, att jag kanske får känna hur jobbigt det är en dag.
det är minst lika svårt att bli lämnad som att inse att man är den som måste lämna.
du har ingen aning om vad jag gått igenom. du har ingen aning om hur mycket jag gråtit, hur mycket  jag skrikit i ren frustration och hur många dagar jag låtit bli att äta mat för att sorgen varit för stor för att ens kunna tänka i huvudtaget. oavsett vad du säger, så är jag den som sitter här och kämpar för två.
för att du ska gå vidare. för att jag ska gå vidare. för att vi ska gå vidare.
snälla, inse det.

december 12 - At every occasion I'll be ready for a funeral

Really too late to call, so we wait for. Morning to wake you; it's all we got.
To know me as hardly golden, Is to know me all wrong, they were.

packningen fortsätter. såååå kul. ska nog rensa bland alla papper och sånt idag, tänker inte ta med mig mer än nödvändigt! ska gå en prommis idag också, känner att jag behöver det. få lite frisk luft. sen blir det väl bara hem och sova. jobbar natt inatt. jag förstår inte att jag snart ska flytta. att jag nästa helg kommer sova någon annan stans. det är så sjukt. ensam i en stor fyra. ja, det blir något nytt. så mycket kan jag säga. jobbigt att jag bara kommer bo tre månader, så jag måste iprincip börja leta ny lägenhet igen direkt efter att jag flyttat.
Jossan ska nog sova med mig på fredag iaf. inviger nya lyan med lite vin. känner att jag kommer behöva det.
mer än alla andra dagar alltså...

december 11 - The damage is obvious, patch me together

Du är rädd för stora ord jag är rädd för allt.

december 9

jag överlevde natten! det gick faktiskt riktigt bra men jag har inte sovit mer än tre timmar idag...
Nu har jag precis fixat mig lite, ska möta jossan nu sen ska vi åka och inhandla lite vin o glögg och gotta. Mysfredag idag! Förhoppningvis börjar vi kanske packa mina saker också. har ju flyttkartonger i halva tvrummet.
Har bestämt mig för att bo uppsägningstiden i 4an, och leta efter ny lägenhet tills i mars. Det kommer bli svinigt dyrt för en fattig 20åring, men jag ska nog se till coh lösa det. det får gå helt enkelt!
kletade på mig lite rött läppstift idag. varför inte lixom? :)

december 8 - sista klagodagen

sååå, har fem minuter på mig innan jag måste tillbaka till jobbet.
tänkte bara meddela att jag har klagat på allt och alla i två veckors tid nu, som om ni inte märkt det lixom. livet är mongo och folk är dumma i huvet.
men idag är det sista dagen jag får klaga. har lovat mig själv det.
sista klagodagen typ.
imorgon är glada carro som inte klagar på livet tillbaka.
applåder!!!

tre saker jag är tacksam över

skulle tydligen skriva tre saker jag är tacksam över också.
jag är tacksam över att jag faktiskt jobbar, alla har ju inte jobb.
jag är tacksam över att jag har folk omkring mig som bryr sig om mig, som vill mitt bästa och som pushar mig fast jag inte vill alltid
jag är tacksam över att jag är jag.
kom på en hel del saker jag är tacksam över nu.
ska nog göra en tacksamhetslista imorgon.
nu måste jag verkligen sova.

jag vet precis hur du känner, fast du inte sagt ett ord

att jossan kom hit och fikade med mig mitt på dagen räddade typ mig. den var den lilla energi som jag behövde för att klara av eftermiddagens helvettespass på jobbet. det har nog aldrig vart så jobbigt, någonsin förut. total röra, skrik och grin och folk hit och dit, telefonen som ringde stup i ett och alla mediciner att hålla koll på. jag är så trött i huvudet nu så ja, trodde ett tag att jag skulle stämma in och börja grina på jobbet jag med...
men, jag är så jävla duktig. jag fixade det.
åkte hem, klädde av mig alla kläder, hängde tvätten och nu ligger jag är i sängen med min mjau mjau på armen, som vanligt. ibland kan jag känna att jag ger så mycket kärlek varje dag att det snart kommer ta slut. min katt fyller på när jag ligger ensam på kvällen.
skulle jag skaffa barn nu skulle jag typ älska dom lika mycket som min katt.
ja hej, galen katt-tant det är jag det. vad hände där lixom?

ska avsluta med en uppgift jag fick från jossan. jag ska skriva ner tre saker jag gjort bra idag
såå,
nummer ett, jag skötte medicinerna skitbra på jobbet, after all.
nummer två, jag var glad mot alla på jobbet coh jättetrevlig mot den nya vikarien trots att jag hade ont i magen och ville grina.
nummer tre, jag har inte svurit så mycket som jag brukar idag. det borde ju räknas som en sak jag gjort bra?



jag är ingen soldat

Himlen faller ner, det svider till där kniven skar. jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar. Jag har litat på imorgon, som en troende tror. jag skulle gjort så annorlunda om jag gick i andra skor, om jag gick i andra skor.
jag är ingen soldat, jag har inga vapen att ta till, inga korståg jag vill gå.
ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still. jag fungerar inte då.
jag är ingen soldat, jag tänker inte så.
Blir så ledsen så ledsen så ledsen. ja, jag ska rycka upp mig. jag lär ta tag i allt. jag lär adressändra till... ja, någonstans. jag lär flytta till... ja, någonstans. jag har den där jävla skitlägenheten på brynäs att betala tre månader på. så jävla kul det känns att betala för nåt man inte bor i. och som man inte ens har råd att betala igentligen.
Jag vill inte flytta hem. vill inte vill inte vill inte.
Vad i helvete ska jag göra i Ockelbo? Jag har inget kvar där.
Blir arg på att alla ska tycka att jag ska va så duktig och vuxen och samla mig och fixa det här nu.
gick dessutom efter ett samtal upp för mig att ingen kommer kunna hjälpa mig coh flytta i jul. inte ens mamma för dom ska till spanien då. en semester som jag motvilligt måste inse att jag antagligen inte kommer kunna följa med på. jag måste alltså fixa det här nu. med flytt och allt. köra allt till ockelbo för det är ju inte så att jag i nuläget har någon annan stans att ställa skiten.
vilken jävla tur att jag inte fick kvar så mycket i den här skitlägenheten.........................................
kul. jävla. liv.

december 7

nu har jag tio dagar på sig att hitta en lägenhet. kommer bli sjuk av all stress, ärligt alltså. spelar ju ingen roll om jag är ledig halva veckan när det är en miljard saker på mina axlar ändå. kan någon hjälpa mig? någon som vet en lägenhet? tänker inte flytta hem. och så är det med den saken. det bara är så.
har sovit hos catta inatt och passat ebba. Har introducerat gossip girls underbara värld för henne. hon är tio år och helt såld! haha. nu ska jag slå på lite kaffe sen ska jag hem och hänga tvätt innan jag börjar jobba klocka två. det är idag och imorgon jag ska bita ihop. jag gillar att jobba men nu ska jag vara två dagspass på plan jag inte är van, har medicin på ett nytt ställe, ska jobba med en ny tjej och ska jobba natt efter mitt dagspass imorgon.
fast jag ska inte klaga. har vart ledig rätt mycket på sistone sååå... aja.
skål och hörs!


mitt i natten

no strings attached.



you are going to be ok

You self distructive, Little girl, Pick yourself up, Don't blame the world
So you screwed up, But your gonna be ok.



december 5

idag blir det en riktig städ-dag. har lixom idag på mig att göra nåt åt mitt hem, jobbar och är upptagen resten av veckan. allt känns ju faktiskt så mycket lättare när lägenheten är städad. så är det!
har bestämt mig för att jag varken får duscha eller äta fören lägenheten är klinisk!
måste vara sådär hård på mig själv. annars händer det nada.
saknar min stora fina soffa. min favoritplats i hela lägenheten. snyyyyyyft!
en liten mamma kom också med. hon är också rätt mysig.

december 4 - good luck have fun

massa känt och okänt folk, rött, piggelindrinkar. en jättefin dag, en rolig kväll och en bra natt. nu ska jag sätta igång och städa lägenheten. min faster kommer komma hit ikväll och har jag inte städat då får jag skäll, haha. halv tre ska jag, mamma och jossan på storseans. ska bli spännande:)
idag blir det ingen bild. för bakis ful och äcklig. nu vet ni det också.

och dagen var inte slut där

jaha. har precis vart med om världens längsta dag. kollat på alla möjliga sorters folk, drömt mig bort vid husen i villastan, sett en ihjälfrusen kanin och åkt bil med 3 fulla grabbar som levde rövare. jossan bromsade så hårt att jag flög fram och slog huvet i backspegeln (har säkert en bula där imorgon). tack raring!
nu ska jag försöka sova. imorgon ska jag och J dra iväg till ovejansson och köpis en sväng, lämnar en lucka för något annat kul mitt på dagen kanske och på kvällen ska vi till jossans kompis sara och dricka drinkar.
klänning och heels is on tomorrow gott folk!
kaninen som vi hittade. r.i.p

heartbeats

prommis, takeawaykaffe, josefin och en hund. dagen är fulländad om jag får i mig ett glas rött och lite pastagratäng. Lugn kväll ikväll. ska väl kika på idol, sämst i år tycker jag. kan den där jävla rastafari-moa bara åka ut eller? JA, hon gjorde EN låt bra. den hon skrivit själv. det kan jag ge henne, men sen då? resten är ju skit! slänger som valigt upp en cambild. vet ju att ni älskar det såååå!

december 2 - all this time, you have had it in you, you just sometimes need a push.

Man behöver inte läsa nyheterna längre. Det räcker med att man loggar in på facebook när man vaknar, så får man lite update om det allra senaste. som idag. sjuhundrapers berättar att bocken brunnit. happ. tyckte det var lite väl tidigt att brinna upp om jag får säga det själv. jag hann ju inte ens se den.
Nu ska jag upp och käka lite frulle, sen ner på jobbet för möte med ssk 11, sen ner på stan för en prommis med jossan, sara och hunden. sen hem och ta tag i lägenheten. alltså, det måste vara nån som smygbor hos mej? kan ju knappast vara jag som får det att se ut såhär? eller?
nu: frukost!

december 1 - fast car

You got a fast car, I want a ticket to anywhere. Maybe we make a deal, maybe together we can get somewhere.
Anyplace is better.
Starting from zero.
Got nothing to lose.
Maybe we'll make something.
Me.
Myself.
I got nothing to prove.



RSS 2.0