rain over me

lång dag, krasch bom bang så är mitt humör skitpiss igen. känner mig psykiskt utmattad. på riktigt. varför ska alla elaka människor få allt? det är så orättvist. jag är så arg just nu, över hela situationen som gått och blivit så svår och hantera. antar väl att det bara är att klistra på ett smile och fortsätta som vanligt. man kna ju åtminstone se glad ut menar jag. upp och börja jobba sju imorgon igen då, sen möte med ssk på jobbet på fredag. sen ska jag vara ledig i helgen. jag ska dricka drinkar och skratta. punkt.

photos


november 30 - Do what you want, but you're never gonna break me. Sticks and stones are never gonna shake me

underbar start på min morgon, världens bästa hanna sov här och gick upp och gjorde frukost sju imorse innan hon åkte hem och jag till jobbet. vissa dagar kan jag verkligen känna hur bra jag trivs med mitt jobb. det är absolut inget jag vill ha som framtidsyrke, ens i närheten. men just nu är det bra. jag trivs. jag får så mycket kärlek på mitt jobb och det är underbart! :)
I eftermiddag ska jag ner på stan en sväng och visa min lägenhet. Hoppas att allt löser sig till det bättre!
komigenkomigenkomigen!
se ut att få en rätt skaplig lön i januari och det känns super. jag är så positiv just nu. till det allra mesta.
jag tror verkligen stenhårt på att allt kommer ordna sig för mig. varför? för att det är min tur!



november 28 - Thought I'd never see the love you found in me, now it's changing all the time, living in a rhythm where the minutes working overtime.

måste göra lite mysigt och fint här om jag ska överleva julen. det jobbigaste är att man har noll lust att julpynta när man sitter i ett äckligt flyttkaos. hur jävla kul är det att göra juligt och fint då? ska jag plocka fram skiten för att ta bort den snart igen?
mina planer för den här julen såg inte ut såhär. så långt ifrån det går.
ville ha en mysig jul, en mysig första advent, hade velat ha shoppat nya julsaker och gardiner. Sen var ju inte tanken att jag skulle sitta här själv heller i en tom lägenhet. jag vill bara börja om nu!
så jävla sjukt piss TRÖTT på att sitta här.
nä, nu ska jag städa lägenheten! så det blir någon ordning iallafall. sen en långprommis med hunden.

november 27 - jag saknar dig mindre och mindre

har haft en riktigt slapp dag idag. jag, hanna och karin har legat i sängen hela dagen och kollat på gossip girl, snackat skit och tryckt en pizza på exakt 6 minuter. rekord! En dubbelinbakad dessutom. lussebullar har vi också ätit, första advent och allt:) nu är jag ensam igen. det skakar i mina rutor och jag vill helst inte vara själv.
kvällen igår var verkligen topp! vin, mina fina tjejer och goya av alla ställen.
nu ska jag försöka bädda om sängen och krypa ner med en film och te!

november 26

fin dag igår, strosade runt på stan med jossan, fick ett roligt samtal från joline och drack vin med carro nummer två ;) nu måste jag gå upp och hänga tvätten PLUS köpa frukost, har inte ett skit hemma som man kan äta till frukost. jobbigt läge.
måste. ta. mig. upp. ur. sängen.

november 25

snacka om att man blev skiträdd när man vaknade imorse, det ringde en telefon som inte var min sen var det någon som svarade och sa "näe, det är ingen fara det är ingen hemma" HALLÅÅÅÅ JAG E HEMMA JAG BOR HÄR?
Besiktningstanten blev ganska chockad när jag smög upp och sa hej. Hon sa att hon ringt på klockan tre gånger och när det inte var någon som öppnade så gick hon in med huuvudnyckeln. jaha.
idag ska jag ner på stan en sväng och kika, sen är planen att baka lussebullar med jossan.
skön fredagsplan!

november 24

åkte på ett 8-20 pass idag. bra pengar men faaan vad jag inte hade lust att jobba hela dagen. sjukt trött har jag vart men på superbra humör! Det har ju sina förklaringar. Har fått mycket kärlek på jobbet idag, haft lite allsång och mina goa gubbar och tanter har sjungit "ann caroline öppna din dörr möt mig i farstun nu lik som förr" till mig. så sjukt söta. Nu är hanna här, hanna + gossipgirl = sant! imorgon är det lön. inte en dag för tidigt. broke.
ska ner på stan och bränna lite stålars imorgon hade jag tänkt. perfekt sätt att spendera en ledig fredag!
nattinatti eller nåt.

november 23

jaha. helt sjukt. hur fan kunde jag vakna för en halvtimme sen? jag brukar aldrig sova såhär länge. skönt iallafall.
nu ska jag upp och käka frulle, hänga tvätt och sen dra iväg till jobbet. krångla med hur jag ska göra med lägenheten ska jag också göra. kuuuuul. jag älskar att vara ensam. det gör jag, med friheten att göra precis vad jag vill. men ibland längtar jag verkligen hem till mamma. hem till huset. längtar tillbaka till när man var liten och inte behövde ta så mycket ansvar. för nu är det mycket att fixa med. bit ihop!



november 22 - the winner takes it all

jag är trött och utmattad. helt utmattad. det finns en gräns för mig, när jag inte orkar längre. den är i vilket fall som helst nära. nu ska jag fira mitt fantastiska liv med två timmars riktig jävla städning följt av en timmes matlagning. terapi, eller nåt sånt.
kryssningen var i allafall hur rolig som helst! hade inte ens kunnat tänka mig att det skulle vara så kul, men det var det. ooooch, det tackar vi för! precis vad jag behövde. dock skulle jag behöva några till för att dra upp snittbetyget på min tillvaro.
jag vet att jag ska sluta tycka synd om mig själv, jag ska rycka upp mig, tänka positivt, allt kommer lösa sig och allt kommer bli bra. jag v-e-t! men ibland behöver man bara någon som tycker synd om en i ett par dagar innan man rycker upp sig igen. det funkar så. alla får bakslag ibland.

november - 18

todays the day. åååh, vad roligt vi ska ha! är supertaggad. det ända som är jävligt synd är att jag inte sovit en blund. alltså, inte alls. kommer väl somna av ikväll förstår jag, skulle ju vara lagomt roligt! nooooooot.
nu ska jag och amanda duscha och fixa det sista innan vi ska möta upp tjejerna på stan för lite lunch innan vi drar.
aja. det var väl allt.
puss&kram från oss!

november 17 - nattsnack

förutom att jag haft huvudverk konstant sen jag vaknade imorse (kan ju knappast bero på vinet jag drog i mig igår med mina vapendragare hanna och jossan) så har dagen vart bra. mamma kom hit vid lunch och diskade min disk(!!!!!) något jag njuter av helt och fullt med tanke på att jag vet att det kommer dröja år och dar innan hon gör det igen. sen lagade jag lite thaimat som jag och mamma åt, sen var jag över till catta för att få hjälp att sy min kavaj som gått sönder lite. catta höll precis på att rensa alla skor. kvinnan hade för ett tag sen typ 100 skor i hallen. på riktigt räknade till hundra.
nu rensade hon igen och jag fick 4 stycken! inte helt fel. Jag har verkligen underbara människor omkring mig. imorgon kommer förhoppningsvis amanda hit, och på fredag ska vi ut på äventyr. jag försöker peppa mig själv. tänker man glada tankar, så blir man glad. Tänker man att allt kommer att bli bra, så blir det bra. även om hjärnan e rätt komplicerad är det så sjukt lätt att luras med den. tankens kraft allihopa!

november 16 - där elden falnar (men fortfarande glöder)

du hade rätt, sångerna kom från andra länder. vi möttes i ett underland och står på en perrong, där allt förändras fast ingenting händer, och skymningen är tidlöst vacker, och jag skriver den från en stuga vid en sjö. det är lätt att bli blödig och nostalgisk fast man bara bytt miljö.
vi hade allt och friheten var ännu inte stulen, vi hade skogarna i söder, drömmarna i väster, och sandade vägar under hjulen.
och vi visste ingenting om verkligheten, vi sökte i det stora efter svar, Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar.
Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln, Du har vaknat i fel säng, du har vart kär.
Och framtiden väntade som en farlig gåta, Man har bråttom dit, sen är man där.
Vad ska vi göra med vår tro? Vad ska vi göra med vårt hopp? Vad ska vi göra med vår kärlek som blöder?
Ser du hur det skymmer, hur färgerna ger opp, Där elden falnar men fortfarande glöder.
Vi kan inte färdas, bakåt i tiden, och det skulle bara va ett steg tillbaka.
Jag hatar min rastlöshet, jag älskar min kille.
det är så mycket som jag glömmer att bejaka.
Och det är svårt, att tassa på den folkhemska skaran, Varje torn du bygger upp ska nån annan rasa ner.
Nån idiot som bara ser sin chans ska ta den, Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär.
Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

november 13 - the botten is nådd

vilket ämne det jag har en brist av? varför går jag alltid över gränsen?
min hjärna den står där brevid när det händer.

hur långt kan man gå?
hur lågt kan man sjunka?
hur kasst kan man må?





november 12

vin igår.
idag. inga kläder. frukost i sängen. sportmacka med mozzarella och paprika. choklad. film.
fyfan vad lazyyyyyy.
nu ska jag ta och rycka upp mig och gå hem till catta. ska mysa lite där ikväll. äta middag och så. imorgon ska jag jobba 7-14. åh. hatar att jobba från 7. det värsta jag vet. på helgen är man dessutom själv en timme. roligare kunde det ju vara:)

11.11.11 - W O W

fan vad alla tjatar om dagens datum. blir galen! WOW det är 11.11.11 idag. vissa hann tillochmed ta kort när klockan stod på 11.11 också. pratade med storesyrran imorse, hon tyckte också det var töntigt. och jag menar. det är ju samma sak nästa år, sa jag. ska fan sitta o vänta på att printa bilden den 12.12.12 och klockan e 12.12.
haha. så säger tessan, ja, det är ju samma sak 13 också. 13.13.13. haha öööh nej tessan. 12 är den sista månaden vi har.
kan stolt säga att jag är den smartaste av 4 syskon. hur otroligt det nu än låter.
Har pratat med hanna en hel den idag också. satt lite småplaner i gungning kan man väl säga.
nu ska jag ta och länga i mig lite lunch, duscha och dra ner på stan! Ska gosa till det med ett glas vin ikväll!

november 10

jag ska inte bli arg på mig själv om jag inte genomför planer och idéer. det ligger inte i min natur att göra det, jag gör det som jag känner för. min spontanitet är min värsta fiend och bästa vän. mitt nya stora mål i livet ska vara att planera och genomföra något stort. något som kräver mycket tid. jag ska gå emot min natur litegrann!
vi får väl se hur det här slutar. jag är ju inte lagd för planering och att planera att planera en plan kanske inte riktigt är min grej. men vafan. jag ska göra precis allt för att lyckas.
ska gå upp och käka frulle nu, och sen ta itu med garderoben. rensa alla kläder. sen kommer jossan hit och lunchar och tar en pw! tre veckor kvar tills jag flyttar nu! känns skönt att få börja om på riktigt! på ett nytt ställe.
min nya hårfärg, och ja, jag vet att bilden är mongo och att jag är mongo. men aaa ni fattar. det är rött!
readhead.

november 9

fan vilken slö dag. vaknade typ 9 när hanna ringde o väckte mig. gick upp och pratade med henne, gick och la mig igen och vaknade nu. vaknar till en ganska rolig syn utanför mitt sovrumsfönster. en stor jävla mobil-kran. inte varje dag det händer. extra häftigt för nu fattar man att dom är rätt stora dom där kranarna ändå. fuck så var den här dagen förstörd, kan ju inte gå naken nu. Blivit lite bortskämd med att ingen ser in på mina höga höjder. alltså. nu åker kranen. tippar den framlänges e jag mos! fan vad jag tjatar här om disken men NU ska det bli av.



natt.

åhåhå vad dålig jag blivit på och skriva blogg. nu är jag astrött. sleeptime. har iallafall haft en asbra dag idag med jossan. vi har powerwalkat i 7,5km. helt jävla sjukt att jag gör det tänker ni då. nä, jag kan! ska ta tag i mig själv igen. käkade en asgod middag efter det, grönsaker i ugnen och lax. lagomt nyttigt sådär! som om inte det vore nog har jag både vart ner på jobbet en sväng OCH färgat hår, både på mig själv och jossan. hade väl önskat på lite mer readhead. men ja, det blev fint :) slänger väl upp någon bild sen när jag får lust.

november 8

jag brukar inte sova länge på morgonen. väldigt sällan jag sover till mer än 10. idag var jag trött. av någon anledning just denna morgon ska tre olika personer ringa till mig med jämna mellanrum. så jävla typiskt. när jag äntligen kunde sova. aja. måste vart någon mening med att jag vaknade nu. typ att jag ska ta tag i disken och tvätten som jag sagt till mig själv flera dagar att jag ska göra men inte gjort. det har spökat här två dagar i rad nu. lite småläskigt, för det har vart lugnt så länge. det rasar en massa saker i lägenheten när jag ligger i sängen, sen låter det som om det är någon som klampar omkring i min lägenheten.
först trodde jag att jag hade inbrott för det lät verkligen som om det var en människa här och gick. svårt att förklara. jag vet ju hur det låter av grannarna ovanför, av dom neranför och i korridoren. jag vet precis hur det låter. det har var ett annat ljud.
även om jag var pissrädd i förrgår känns det okej att säga att dom säkert bara var här för att säga åt mig och diska.
sååå, det är vad jag ska göra nu.

november 7


november 5



hanna westin, min älskling!
idag har jag en massa måsten. hatar måsten. måste städa, diska och duscha. drygt! haha.
senare ska jag träffa joline en sväng och efter det ska jag ta mig till josefin för en utekväll. jag behöver nog en utekväll. tror jag. lite drinkar och bra vänner.
igår kom john hit och fikade. toppen! en mycket bra helg so far. det enda negativa är min tjock-tv och att den är svartvit. men men, det kan alltid vara värre! det ska man komma ihåg.
jag vill skriva en bok. om vad vet jag inte men jag vill skriva en bok. jag vill också jobba arslet av mig så att jag kan ligga i en hängmatta någonstans i asien inom en snar framtid. se saker. jag vill se mer.
jag har också tänkt mycket på karma på sistone och jag är mer säker än någonsin föut på att alla som pratat, frysit ut, lämnat mig, huggit mig i ryggen och varit allmänt världelösa människor kommer få igen allt. gånger tusen. jag kanske är världens sämsta människa när jag säger att jag vill att ni sitter där en vacker dag och tar en funderare på om det är mig det är fel på eller er. när den dagen kommer ska jag skratta.

november 4

jag har så starka känslor. inga skvalp i dammen. stora vågor. det vet jag om. jag vet också om att jag är dramatisk, alldeles för dramatisk ibland. jag vet om att jag är jävligt kritisk, men jag är precis lika kritisk mot mig själv som mot andra. jag vet att minsta lilla saker för er kan bli en jättegrej för mig.
jag funkar så. jag är en känslomänniska och mina tankar (som kan vara helt andra än mina känslor) hamnar i skymundan och har inte så mycket att säga till om, oftast.
Jag vill vara världens bästa på alla sätt. jag vill tillexempel vara världens bästa kompis, men får jag inte samma sak tillbaka blir jag oftast grinig. jag förväntar mig tacksamhet. jag har en stark personlighet. det är jag.
Fixerad vid mina åsikter, jag är arrogant, jag vill alltid bestämma och stå i centrum, jag kan vara svartsjuk och krävande, vill hela tiden ha beundran, uppmärksamhet och smicker, och jag kan ofta hamna på gränsen till maktgalen och jävligt egenkär.
å andra sidan är jag storsint och hemskt generös, jag är entusiastisk och charmig, jag är kärleksfull och viljestark. posetiv och vidsynt.
det finns alltid två sidor. jag vet ju iallafall om mina dåliga.
i helgen får vi se vad som händer. har två biobiljetter som ligger och skräpar hemma...............
skiter väl jag i förresten. vill inte gå på bio ändå...








RSS 2.0