tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Om det fanns tid för nåt att växa, Om det fanns plats för lite värdighet. Här blir man sparkad på i kön till ett ställe
som man inte ens vill in på. Man tuggar i sig hela svansen. Det står alltid nåt i vägen, och du tar dig alltid loss och du rusar men ändå fångar marken dina fötter

Jag kan inte hjälpa dig upp, kan inte lysa upp den väg du springer. Jag kan inte vagga dig varm och lugn
du har en annan röst, annan färg, ett annat land, med andra klockor som ringer.
Jag tar mig inte in i dina dunkla rum.









typiskt

jag är sjuk. alltså megasjuk. jag är sådär förkyld som jag bara blir en gång vartannat år typ. och jag har ingen som hör av sig och tycker synd om mig. inatt grinade jag för att jag var så sjuk. hostade konstant, kunde inte andas och verkligen inte sova. så, tyck synd om mig för jag känner mig ledsen och ensam. undrar hur jag ska klara av att jobba imorgon och på fredag.
aja. tur att jag har karin iallafall. hon tar hand om mig!

april 23 - en måndag

nu när helgen är över känner jag mig en aning deppig. lätt en av dom roligaste helger på jävligt länge. nu är guldfesten slut lixom. vad ska man göra då? tror jag ska äta nåt och glo på en film. dra något gammalt över mig. tricka mängder av te. vaknade mitt i natten och hade så sjukt ont i halsen. not cool! men åh. jag hatar måndagar. speciellt efter en helg som denna.

nananananaaaa nana nana







idag har jag vart med karin. vi har stått på stortorget och klappat händerna och kollat på BIF. det var kul! imorgon jobbar jag dag men just nu skiter jag i det. för jag e sugen på vin. jag behöver vin. jag vill gå ut ikväll. bara vara glad. den här helgen har varit den roligaste och jävligaste någonsin, typ. igår låg jag hemma med ångest men karin var snäll och inte lämnade mig, vi gick till gdg och köpte chips sen till donken o köpte cheesbuuurgers. alltså. det är inte lätt att vara jag. vin + en eldig carro är aldrig en bra kombination. jag har för mycket känslor i kroppen. och jag blir inte sååå förbannad sååå lätt. det som gör att jag får ett raseriutbrott är när folk inte förstår mig. allt bottnar i frustration alltså. fatta mig så är jag from som ett lam. lovar.
sen visst. jag kan bli lite väl eldig ibland. men det är ju för att jag känner mig oförstådd.



allt är tillåtet i krig och kärlek

jag vill bara att du ska se mig. att du ska se hur bra jag är. hur charmig jag är. hur fin jag är. hur snäll jag är. hur smart jag är. jag vill att du ska se mig. och jag vill att du ska inse hur mycket jag tycker om dig. och hur mycket du tycker om mig. för det vet jag att du gör. sorgligt nog vet jag att du inte kommer inse någon av sakerna medans jag fortfarande är kvar.
jag känner inte igen mig själv. varför klamrar jag mig fast vid någon som inte bryr sig om att hålla fast vid mig?
har sagt det förut och jag säger det igen, jag hatar kärlek, its not for me. tydligen.
Release me, release my body. I know it's wrong, so why am I with you now?


I say release me, 'cause I'm not able to convince myself that I'm better off without you


Yeah, it's perfectly clear, that love's not what you need. I tell you I don't care, but I don't want to


Anything that you say, I hear myself agree. and I don't recognize, what i've turned into.


I don't know why I want you so, 'cause I don't need the heartbreak. I don't know what addictive hold,


You have on me I can't shake No, I'm not in control, so let me go




vilken sjuk dag.

för det första, min kära kära vän steve från seattle ringde och väckte mig imorse för att mala på om allt och inget i 2½ timme. och det händer ju inte så ofta. att man vaknar av ett samtal från USA och blir väckt av en sprallig amerikan. hur bra är man på att prata engelska när man är nyvaken tror ni? tur att människan känner mig. annars hade det vart pinsamt.
för det andra, klockan är snart tre och jag ligger fortfarande i sängen?
den här dagen är bra konstig.
jag måste iallafall ta mig upp ur sängen. diska min disk, laga mat, duscha och handla en sväng.
fan vad jobbigt allt känns?
jag, steve och amanda. thailandstyle och risigt som fan, men kul så inihelvette! tror inte folk förstår.
tnp föralltifd i mitt hjärta!

och jag vänder ut och in på sommaren, blir aldrig sams med den

När du står ensam kvar på tå, och ytan inte går o nå, När du träffat botten, Kom ihåg mig då.
När du tagit första bästa tåg, och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön, Kom ihåg mig då
När vintern gömmer dina spår, så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen, Kom ihåg mig då.
När det blir varma sommardar, Kom ihåg mig då, Kom ihåg mig då
När vinterisen ligger klar, Kom ihåg mig då, Kom ihåg mig då
O när du står på toppen och tittar ner, och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit, Kom ihåg mig då
När du får spring i dina ben, och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften, Kom ihåg mig då





I never needed you for judgements I never needed you to question what I spent I never ask for help, I take care of myself, I don't know why you think you've got a hold on me

vilken härlig dag jag hade igår. världens bästa syster kom hit efter skolan, och vi spenderade nästan hela eftermiddagen med kaffe på min balkong. underbart! det finns en del att prata om när man inte ses så ofta. nu ska jag dricka en kopp till jordgubbste och ringa till jobbet. har vart ledig onödigt länge nu. måste jobba! imorgon ska jag åka hem till ockelbo för att träffa mamma och brorsan, sen ska jag följa med mamma på nån utbildning för räddningstjänsten i sandviken. man får ta dom stunder man kan till kvalitetstid innan hon åker till spanien på fredag. såå, tre smällar i en. kolla på brandmän, spendera tid med mamma och förhoppningsvis lära mig barn-hlr. kunskap är aldrigt tungt att bära! nä, hörrni. det där med att kolla på brandmän är inte så glamouröst som det låter, tyvvär. i fantasin är alla brandmän vältränade inoljade och halvnakna (hängselbyxor med bar överkropp). sorgligt nog överrensstämmer det inte riktigt med hur det är i verkligheten. för i verkligheten är majoriteten av alla brandmän medelålders och lite lönnfeta. typ-iskt! haha

you wanted control, so we waited. i put on a show, now i make it. you say i'm a kid, my ego is big, i don't give a shit, and it goes like this; take me by the tongue, and i'll know you. kiss me till you're drunk and i'll show you.

please believe that when i leave there's nothing up my sleeve, but love for you.
and a little time to get my head together too.





I'm not that fragile. I'm not gonna break. Love's so overrated.


bucketlist

efter den obligatoriska morgonprommisen genom staden så gjorde jag iordning en stoooor kopp te och satt mig ner och skrev en bucket list. lång blev den. sitter över hela kylskåpet. jag undrar hur jag ska hinna med och göra alla dessa saker i mitt liv! antar att jag kommer få slå mig ner med någon och skaffa hus barn och familj när jag är 40 först typ.

Nu tror du säkert att jag hoppas på nåt som aldrig ska bli av men jag har aldrig lyssnat när du lovat aldrig ställt några krav

du behöver inte påpeka det. du behöver inte säga det till mig. du behöver inte tro eller vara rädd, att jag tror något annat. att vi skulle vara något på riktigt.
för jag vet. jag vet precis hur det är. jag vet inte vem jag är för dig. men jag vet att jag inte är din på riktigt. jag vet att du inte vill ha mig på riktigt. jag vet att vi är olika. jag vet att vi inte är perfekt.
jag vet att jag inte är en blond familjetjej eller ett perfekt litet energiknippe.
fast. något lär det ju vara. som håller kvar. för vi är ju kvar trots allt.
något lär du se. och något lär du tycka. även om du aldrig skulle säga det till mig. helt ärligt. så som du tyckte.
för du är kvar fast du försökt lämna flera gånger.
typ. hej. välj mig. jag vet att jag är orealistisk. in fact, jag är världens sämsta realist. men välj mig.
resten löser sig.

april 10

heeeeeej, jag vet att jag inte varit aktiv för fem öre dom senaste dagarna, jag väl jobbat ihjäl mig kan man säga. 12timmars hela påsken. money money. nu har jag precis kommit hem från jobbet efter att ha jobbat över. det är tur att jag får så mycket kärlek på mitt jobb, annars hade jag aldrig orkat jobba så mycket som jag gör imellanåt. bara en sån sak att en person som inte minns någons namn har lärt sig mitt och säger "men hur ska vi klara oss ikväll? jag tycker inte om när du går hem caroline!" det värmer mitt hjärta. det är svårt att förklara men jag antar att det är en känsla av tillfredställelse bland annat. jag känner att jag gör något och att jag ger något. skulle aldrig kunna sitta på ett kontor eller vara instängd någonstans. jag måste jobba med människor. på ett eller annat vis. det är jag.
nu ska jag sippa på ett glas rött. för det är jag så jäääävla värd efter att ha jobbat hela påsken medans andra festat och ätit påskmat. ikväll ska jag bara ta det lugnt och kika på hockeyn, imorgon har jag en ledig dag. då ska jag diska och tvätta all tvätt. använder mina sista trosor nu...typ... inte lätt när man har ett stressigt liv med fullspäckat schema! har iallafall bestämt att jag ska vara ledig i helgen och INTE ta på mig jobb. har skrivit ledig med stora bokstäver på min kalender. men ja. vi får se. ni känner ju mig. jag har svårt för att tacka nej till jobb.

I have been there too, alone in my despair Watching life go by, no one whom to share. Boy you got it bad, but I got something good, I will treat you good in every way. You will never feel alone, my touch is such a rush, It oh-oh-overflows

I will give to you the love you seek and more. So what are you waiting for?



april 6 - fröken trött

åh. idag är jag trött och mår illa. för att jag är så trött. ångrar verkligen att jag tagit på mig heldagar HELA påsken. medans andra är lediga och ska äta mat med släkten och dricka öl så ska jag jobba. blä. är så sjukt otaggad så det finns inte. menmen, det är bara att bita ihop och kriga på! finns lixom inget annat. fick iallafall skjuts hem av söta mimmi. ska nog åka med henne till jobbet imorgon, otroligt skönt när man börjar sju och slutar 20. då är man inte sugen på att prommenixa.
min dag innan jobbet var iallafall guld. jag fick frukost på sängen. jordgubbar, tänt ljus och en cosmopolitantidning. typ wow? vad hände?
sen var jag i valbo en sväng, käkade på ikea och kikade lite på owejansson.
hanna, förlåt för att du fick klättra över grinden inatt. jag älskar dig!






we don't sleep when the sun goes down

strosat på stan, köpt ett påskägg och ätit en pizza med karin. fulländad dag, nästan. ikväll ska vi ut. lux spelar på slick. är egentligen inte ett dugg sugen på att gå ut.  alltså inte för fem öre. men jag ska ta det lugnt för jag ska jobba imorgon, dessutom ska jag till valbo en sväng innan jobbet med en kär person:)



bara massa prat.

jag vill ha sommar, värme, fräknar, hav, midsommar, kärlek, ljusa nätter och fjärilar.
jag vill vara med dig. jag vill göra något galet.
jag vill åka bort.
jag ska fokusera på lycka. jag ska fokusera på att allt löser sig. jag ska fokusera på att allt kommer till mig. att kärlek kommer till mig, att lycka kommer till mig och att pengar kommer till mig. jag ska plantera den tanken
i hjärtat. för det är då det kommer.
jag ska börja tro på att jag faktiskt är värd. jag kommer få belöning för allt slit. för jag är värd det.
jag ska vara ärlig mot mig själv. och andra.
det finns ingen skam. bara sanning. dina vänner bryr sig inte. för det finns ingen skam.
jag ska sluta slita ihjäl mig själv. det är okej att det går dåligt ibland. det kan hända vem som helst,
och då ska inte jag döma.
jag ska bara ha människor runt mig som ger mig något. jag vill inte ha energitjuvar i mitt liv.
jag ska se till att göra saker för mig själv innan jag gör saker för andra. den enda personen som jag med säkerhet kommer att leva med tills jag lämnar den här världen, det är jag. därför måste just jag, gå i första hand. jag måste må bra innan jag kan göra saker för andra. det finns inget egoistiskt med det.
och jag är faktiskt sämst på det, att sätta mig först. jag är expert på att göra saker för andra. gör jag en matlåda så ger jag bort den. även fast jag vet att jag behöver den tusen gånger mer än den personen som får den. är jag upptagen med en massa viktiga saker, så avbryter jag mina planer för att en vän är ledsen eller har ont någonstans. trots att jag vet att jag kommer få slita tusen gånger mer efteråt.
jag ska bli bättre på att visa uppskattning. jag ska se till att varje dag göra minst en bra sak för någon. jag ska sluta vara så jävla svensk. har någon snygg jacka på stan; säg det! den här personen kommer ju bli glad. för det blir man. jag brukar faktiskt se till att prata med eller ge komplimanger till okända folk. men man kan bli bättre. du har ju ingen aning, den här personen som du säger något bra till kanske har haft en skitdag innan.
jag ska sluta tycka synd om mig själv. jag ska endast tillåta mig själv att tycka synd om mig i fem minuter varje dag. för sen räcker det.
jag ska inse att jag duger. att jag är fin och smart,  men framförallt att jag är en fin människa som vill andra väl.
jag är så tacksam när jag tänker på min mamma. vilken fin mamma jag har. och på hur bra jag blivit uppfostrad. för det har jag. och jag tycker att min mamma är smart. och häftig. för hon sa till mig igår att "tro inte på allt jag lärt dig caroline. för vem säger egentligen att det är rätt? det är ju saker som mina föräldrar lärt mig och deras lärt dom. och vem säger att det är rätt sätt att tänka?"
jag tycker att det är smart. otroligt klokt. dit jag ville komma, var att jag är så tacksam över hur min mamma uppfostrat mig. och jag tycker att det är sorgligt att alla barn inte växer upp med den kärleken, tankefriheten och dom värderingarna som jag gjort.

And the street lights say nevermind, nevermind. And the canyon lines say nevermind. The sunset says we see this all the time, nevermind. Never you mind.

I'm gonna steer clear, I'd burn up in your atmosphere

Wherever I go, Whatever I do, I wonder where I am in my relationship to you. Wherever you go, Wherever you are. I watch that pretty life play out in pictures from afar

april 4 - god morgon!

har precis haft en mysfrukost med min lillasyster elin, omelett med ruccola och kalkon! nu sitter jag och funderar på att röjja lite här hemma och möjligtvis gå och sola en sväng. behöver lite värmeeeee! ikväll ska jag äta fläskfille och dricka ett glas rött med hanna för imorgon är jag ledig! WOHO. känns som en mysig plan för dagen!


måndagslunch!

jag känner att gamla carro är påväg tillbaka. matlagningscarro. tror det har nåt o göra med det här nya köket. eller så är det bara så att jag är gladare nu. livet känns en aning lättare. det är ljusare ute. skitsamma. det jag skulle komma till var att jag precis gjort crêpes med champinjonstuvning till lunch. har jag gjort crêpes förut? nej. men jag gjorde det idag och snacka om att jag lyckades. muuuums.
nu har jag exakt 20 min på mig innan jag måste börja röra mig mot jobbet. tänkte försöka hinna slänga i mig lite kaffe också. så jag blir pigg och glad. eller pigg iallafall. glad är jag redan!
kul bild det blev förresten. ser ut som om jag hugger mig själv i halsen. heh

april 2

så var det måndag igen, veckan börjar om. sitter hemma hos mig nu och ska försöka peta i mig lite frulle. te och macka och apelsin är planen! sen ska jag väl röjja lite här. försöka få iordning på mina kläder som just nu ligger i flyttkartonger överallt sen duscha och ta prommisen till stigslund för lite emjobb.
jobbar ikväll sen hela dagen imorgon. förhoppningsvis ledig ons-fre, sen jobb till och med måndag. härligt att jobba lite röda dagar. fina pengar:) dessutom tycker jag inte att påsken är nån märkvärdig högtid.
Lördagen var iallafall supertrevlig, planen med höga klackar hela kvällen gick väl sådär men maten på allstar var över förväntan faktiskt! Gick vidare till brända, jag och jossan testade något nytt i drinkväg. champangedrink. hur jävla god som helst! har för mig att det kostade lite dock. avslutade på olearys. toppenlördag med andra ord!
Igår var jag totalt deckad hela dagen. jag åt tacos och hejjade fram brynäs till seger från soffan. det var typ det.
nu ska jag vänta på ett samtal från jobbet sen sätta igång med allt!

RSS 2.0