and you say your fine but you're still young and out of line

So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep





take me away

oh happy day

måste få skryta en sekund över mej själv. gick in på progress nu för att kolla mina resultat i skolan och såg med häpnad att jag fått mvg på allt jag gjort på engelskan. alltså ni förstår inte hur glad jag blev av det. för det första med tanke på att engelskan är ett av de få ämnen jag verkligen vill plugga hårt och kunna dessutom med tanke på att jag knappt pluggat på ett bra tag utan stressat igenom allt och jag trodde att jag knappt skrapat ihop ett g på de saker jag gjort. känner mej bara så stolt just nu. fan jag kommer fixa det här!


Godnatt!


Den där rufus

Idag när jag åkte hem från amanda insåg jag att mitt dior maximizer läppglans inte låg i fickan och jag visste att jag hade haft det där när jag åkte dit. Blev såklart ganska lack men tänkte att det kanske trillat ur i bilen eller något. Men nu skrev amanda att jag var tvungen att hylla hennes hund rufus här för att han tydligen hittat mitt läppglans nere vid deras laggård och kommit springande med det. Ja, det är ju så att man får en tår i ögat. Hahaha, or not. Nä men det var schysst rufus!

Sunday, Bloody Sunday

Sitter och kikar på miami ink. Vill så gärna göra en tatuering alltså! Har så mycket idéer, gamla som nya. Vi får se om jag lyckas tjata till mej en i 18års present...

Idag har jag vart rätt så duktig. Åkte hem från amanda ganska tidigt sen har jag käkat tillsammans med familjen innan mamma drog och jobbade. Hon har jobbat varje natt den här helgen! Blir galen för det känns ju så ensamt och jag känner inte riktigt för att vara det. Aja, jag har i vilket fall som helst tvättat två tvättmaskiner, mublerat om och nästan städat.

nu ska jag fixa en kopp té.


Godnatt!


Äntligen lördag!

Äntligen är det lördag. Jag vet inte varför men lördagar är bara så sköna! Vaknade upp strax efter 10 och fixade mej lite snabbt för att åka in till valbo en sväng med mamma. Har köpt ett nytt köksbord. Ett svart helt fyrkantigt i glas, skitsnyggt med andra ord! Härligt med lite omväxling. Käka en baguette och drack en latte och nu har vi ganska precis kommit hem.
Jag sitter såklart och kollar på konståknings-vm. Ska nog till amanda om en timme och ikväll är det mys med tjejerna tror jag. Om det nu blir nåt av? Aja, ska släcka ner för earth-hour också såklart. Typiskt att det blir mitt i robinson bara!
Aja, det får man ta. Glöm inte att släcka ner 20.30 ikväll för klimatet :) Haha.

Puss.

yesyesyes

Sitter och kollar på vm i konståkning som jag försöker följa så gott jag kan. Det är nog en utav mina favoritsporter att kolla på. Det är jättekonstigt men det är bara sjukt roligt. Nu har det tillochmed gått så långt så att jag fattar reglerna sisådär och vet vad hoppen heter. Haha!

Min favorit i herrarnas final är Nabunari Oda från japan. Brukar gilla japaner och kineser bäst. Dom är en klass för sej! Dom åker överlag bäst.



Blev inge skola för min dag idag. Har så jäkla ont i foten. Tror jag har överansträngt mej eller nåt, för jag haltade imorse. Inte så roligt! Men det blir nog bättre snart. Ska i vilket fall som helst plugga efter konståkningen. Sen ringa och höra vad mina vänner ska hitta på ikväll.

Bye

you don't know

Det är i  vissa stunder man inser att man har världens bästa vänner.
Amanda det finns inte ord som beskriver hur mycket du betyder för mej. Utan dej vore jag ingenting



Nu ska jag ut och springa en sväng sen städa mitt rum.


Fix me

jag måste lära mej att skaffa lite självdiciplin. Men nu har jag bestämt mej, och det är inte meningen att allt ska vara enkelt här i livet även om jag inte vill något hellre än att känna mej pigg och glad och framåt och positiv och rolig. Precis som allt vara förut. Ja, jag vill ha det som det var förut, jag vill vara som jag var förut. Jag vill ju vara den där glada tjejen som jag alltid vart. Jag vill inte sitta fast i den här jävla skiten där allt ska vara så svårt och jobbigt! Att det ska vara en riktig kamp att ta sej till skolan alla dagar i veckan eller att ens åka till träningen längre. Som man mer eller mindre levde för förut. När man inte ens kan sätta ord på vad det är som är fel utan man kan börja störtgrina utan anledning. Ni vet, när allt bara känns hopplöst? Så känner jag.


jaja,  upp med hakan nu!

swing life away

I've been here so long, I think that it's time to move
The winter's so cold, summer's over too soon
Let's pack our bags and settle down where palm trees grow

I've got some friends, some that I hardly know

But we've had some times, I wouldn't trade for the world

We chase these days down with talks of the places that we will go



Nu, företagsekonomi hårdplugg! Det tar död på mej. Allvarligt.

what a day!

Skön sovmorgon med springtur och våffelfrukost, åka in till skolan och vara risigast i klassen på matte c. Känns som att jag kommer köra på matten. Skit! Sen hade vi jumpa där annie trillade illa och landade på sitt onda knä som hon redan opererat så det bara knakade. Vidare iväg i ambulans med annie till hc för att få en remiss till rönkten och jag åkte ju med som moraliskt stöd. Ambulans genom stortorget, (hade velat ha lite blåljus dock) haha sen ringde annie sin mamma som kom dit och tog över min roll och jag gick tillbaka till skolan för att filma lite news till engelskan med chatrin, amanda och jossan. Gick väl bra (?) Haha. Blev utelåst av skolan och åkte hem med 17.10 tåget.




Vilken jäkla dag!

Elin kom nyss också och ville ut och springa med mej men nej. Jag pallar inte! Ska ju faktiskt till stallet och träna ikväll hade jag tänkt. och vet ni vad? Jag och Chatrin funderar på att börja kickboxas. Kan väl iallafall testa om vi pallar! Tror det gör ont.


Nu måste jag göra min mamma jätteledsen och äta upp hennes choklas. FÖRLÅT och jag lovar att köpa en ny men jag bara måste ha! alltså det är på liv eller död jag måste ha en godisbit nu.

Puss.

Ps. annie, hoppas allt gick bra för dej!

Våffeldagen!

Våffelfrukust med amanda idag!


hide or face it!

Ja som min mamma sa, är det något som skrämmer en på ett eller annat vis så har man alltid två alternanativ, spring och göm dej eller face it! Idag samlade jag kraft och åkte till min träning. Det kändes skönt när jag väl satt på hästen. Jag som alltid varit så säker på hästarna, tävlingarna, träningen kände mej bara för ett tag sen helt slut. Jag tränade flera gånger i veckan och tillslut efter några motgångar kände jag mej inte ens duktig längre. Och det spelade ingen roll hur bra mina  tränare eller alla mina kompisar eller min mamma som följt mej hela livet sa att jag var. jag kände mej kass. Och det är jäkligt jobbigt att få en sån svacka när man hållt på med en och samma sport i över 10 år och förväntas vara duktig och kunna och göra framsteg.

Jag har inte velat åka till min träning. Just för att jag har varit rädd att jag tröttnat. För jag menar jag kan ju inte tröttna! Trots att man ska träna för sin egen skull så var ju jag carro som förväntades träna och vara i stallet och ställa upp på tävlingarna som min tränare tyckte att jag skulle. Jag var rädd för att jag skulle komma dit och inse att passionen som jag kännt för träningen tidigare fattats. Och jag visste att skulle det vara så skulle jag bryta ihop, jag skulle aldrig vilja inse för mej själv att jag faktiskt tröttnat på något som jag engagerat en väldigt stor del av mitt liv åt.

Men, ännu en gång. Man kan gömma sej eller så kan man dra tummen ur arselet som jag gjorde idag.
Och, det känns så skönt att vara tillbaka! Även om jag knappt kan prata med nån utan att börja gråta så känns det skönt att folk tror på mej, trott på mej hela tiden och kommer att fortsätta stötta och tro på mej. Tack!

Nu ska jag tillbaka! inte för någon annans skull utan för mitt bästa.

Jag och Queen (i 5an eller 6an)


Afet och jag, dressyrtävling


Valkyria och jag, hopptävling


Fjäril och jag, hopptävling tyota cup


Fjäril och jag


Valkyria och jag, terrängbanan


Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och lägga mej, ska upp och springa en sväng innan skolan imorgon tror. jag. eller om jag tar det efter. får se, aja ska iallafall sova nu.

Puss!


This is how it works

This is how it works
You're young until you're not
You love until you don't
You try until you can't
You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breath



long time no sea

Bort med det här vädret! Det gör mej bara ännu mer deprimerad. Imorse upptäckte jag att jag inte längre kunde ha mina älskade tiger jeans som jag så perfekt kunna ha innan jag åkte till thailand. Snacka om ångest när man inte ens får på sej dom. jag började ula och tjuta samtidigt som jag skrek efter amanda så att hon trodde att något allvarligt hänt. Och det hade det ju minst sagt!

Tom ringde mej idag, gör mej alltid lika glad. Han skrattade åt mej när jag talade om för honom att jag skulle ut och springa. Kanske för att jag vägrade göra nåt som var ansträngade borta i thailand medan han sprang flera vänder på stranden varje jävla dag.

Men under kan ske och det har det gjort idag! jag tog mitt förnuft till fånga, tänkte på hur snygg jag kommer bli och på jeansen jag ska klämma på mej innan sommaren är här. Så jag släpade med mej syrran ut på en riktig springtur och jag kan lova att jag var dåligt slut när jag kom tillbaka. Nu har jag ont i hela kroppen. Men jag ska springa imorn igen. Jag ska tamejfan klara det här och jag ska bli snygg igen!



Så där fick n i en knäpp på näsan alla ni som tror att jag inte tränar!
Har hoppträning ikväll också. Vet inte om jag ska åka dit eller ringa och prata med min tränare frida. Det känns bara så jobbigt. Jag vill inte tröttna och har verkligen ångest, men det är så svårt att ta sej dit. Tycker jag att ridningen är mitt liv och tycker jag att det är lika rolingt längre? Ännu mer ångest. Efter snart 12 år så kanske det inte är så konstigt. För jag har faktiskt slitit för att lära mej allt.

if tomorrow is judgement day

jag är rädd och jag känner mej ensam.

jag vill ha evigt liv, öppet hav, tryckande värme, solnedgång, tom, vänner som spelar gitarr, fyrverkerier och en stor flaska alkoholhaltig dryck.


hungry

sitter och kollar på top model "vad händer efter"  medans jag väntar på paj som jag ska avnjuta till sex and the city. Längtar som en tok tills man får studiebidraget, då blir det gymkort och ett par snygga jeans samt skor. Måndagar är så sköna dagar. Vet inte varför men har man varit duktig i skolan så kan man slappa hela kvällen!


engagemang och påverkan

 Engagemang och påverkan, roligaste ämnet någonsin va? Det är det våra muntliga "tal" ska handla om i nationella sv b. Sitter här i skolan och klurar. Tror jag ska skriva om miljöengagemanget och dess påverkan, snacka lite om an inconvenient truth osv. Kanske löser sej tillslut? I Hope.



Hade filosofi imorse, tycker att det är ruskigt kul alltså! Kollade på lite debatter och olika strategier. Ska skriva argument mot aktiv dödshjälp. Logiskt, känslomässigt och auktoriteter. Tycker att det ska bli skitkul!

Nu ska jag gå till godisautomaten (UPS) Men jag ska faktiskt ut och springa med Chatrin ikväll. Sådetså!

Puss sålänge.

yesterday



 




Vad är bättre på en söndag än lite godis och en helkväll med SATC? Sitter uppe med brorsan nu och amanda har nyss åkt hem. Ska nog gå och lägga mej snart. Börjar ju bli duktig på "innan 22" grejjen.

@stigslund

Kvällen igår var kul! Började hemma hos karin där vi spelade sanning och konsekvens och hade en mysig för'fest' på fem pers, haha! Drog vidare till valbo och dansade gärnet! Var så trött när vi kom tillbaka in till stan så jag ringde och väckte catta och begga och frågade om jag fick sova där, och det var väl klart jag fick det. Kändes underbart att vakna upp idag utan att vara det minsta bakfull och känna att jag inte gjorde bort mej nånting igår. Skönt! Har hoppat i beggas mysbyxer och en tisha och legat framför tvn hela dagen, men en paus för lite tacopaj. Tack för att ni ställer upp även om jag ringer och väcker er och ramlar in mitt i nätterna titt som tätt! Love you guys.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mej så att jag kan åka hem och ha myskväll med amanda. En riktig bakiskväll utan att vara bakis helt enkelt! Lovely.

 

another day without your smile





Making my way downtown
Walking fast, faces pass and I'm homebound
Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way through the crowd


number one

Hey! Gud vad skönt det var att sova, jag och amanda vaknade vid 11! Helt otroligt faktiskt. För vi har vaknat mellan 8-9 och varit skitpigg sen vi kom hem. Måste vara för att man vänt om tiderna och 5 timmars sömn kändes som om det räckte gott och väl.

Kikade in på fb och såg att Tom Paine hade taggat ett kort på mej från thai. Alltid lika roligt att se vad det är för ett kort. Det var en bild från den kvällen då jag blev lånad en gitarr av nån i baren och lirade som bara den. Alla undrade om jag kunde spela något och medan amanda spred runt att jag klarade av metalica introt på nothing elsse matters så hann jag lura i alla i att jag var grym på riktigt. jag behövde alltså sen bara köra introt ett par gånger och sen bara ösa på. jag menar, musiken var ju så hög av djen så jag hoppas alla trodde att jag kunde spela. (So could not!)
Härligt minne dock! Kortet är taget i början (innan jag stog mitt på dansgolvet och rev av gärnet.
Jag menar, man lever ju bara en gång! Right? Hellre too much than too little.



Tom och jag.



Ikväll ska vi på hampus 18årsfest. Börjar hemma hos Karin med lite förfest i stan sen vidare till valbo. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Får ju träffa min Hanna!

Ciao!

Bettan och Jag!

HAHA, Vet ni vad jag fick reda på nyss? Att nån hade släktforskat och fått reda på att vi är släkt med Bettan som åkte ur lets dance förra veckan! hur kul är inte det? Är vi lika? Nja, det är nog lite för långt för att kunna se några likheter. Men ändå. Det är ju häftigt! Nu har jag TVÅ kända släktingar. Det betyder att jag är nästan lite kändis. Det kostar 5 kr att peta på mej. Hahaha. Nej fan vad jag är patetisk...




Iallafall, tog en prommis "fram" med amanda och käkade, handlade lite och nu är vi hemma och väntar på Linnéa. Träffade min granne när vi var ute och gick också. Han hade blivit så inspirerad av våran resa till thailand så att han blev sugen på en resa själv. Och ja, på söndag åker han till svartaste afrika. Om nån ville veta dvs.
 

amandas sjuka humor

Min lillebror kom hem nyss och påminnde oss (mej och amanda) om hur slappa vi var.
"Vafan, sitter ni här vid varsin dator på köksbordet och äter mackor?" Hehe, och nu när jag tänker efter så har vi suttit här sen vi kom hem från skolan vid 1 och ingen av oss har inte ens orkat tagit bort brödet från bordet. Jag försöker övertala amanda att göra det, eftersom det var hon som tog sista mackan (!!!)

Just nu gör jag ingenting. Amanda sitter och klistrar in mais huvud i en massa ap-bilder och taggar dom på facebook. man kan väl säga att det är en aning interna skämt. Nej, nu måste vi gå ut och ta en promenad! Det här går ju bara inte. Vädret är underbart, äntligen börjar det bli vår!

Ikväll ska jag och amanda laga nån mat här hemma, och efter det kommer linnéa hit. Vi ska ta en lugn kväll ikväll eftersom vi ska till valbo för att fira hampus i amandas klass födelsedag och hans polare. Vi måste ju spara på krafterna. Har dock ångest över klädval för morgondagen, as usual...







Förresten, hoppas du mår bättre snart farmor!
Puss!

seriöst

Jag är i skolan idag! Ska försöka plugga ikapp en del saker. hade bland annat tänkt att göra hälsouppgiften på idrotten, book reflection, the essay, skriva lite manus till muntliga nationella svenska om engagemang och påverkan och fixa lite med en muntlig redovisning i literaturen lever som jag har kvar sen oktober.
Har en hel del matteC läxor och även en matteB, plus bokföring i företagsekonomin. Livet hade kunnat vara roligare!

Får se om amanda dyker upp om någon timme också. Hon hade ju sin första körlektion idag! Woho, hoppas det har gått bra. Ska nog försöka lura med henne på en takeaway latte eller nåt runt lunch. Jag behöver lite koffein. Det blev en alldeles för tidig morgon idag!
Efter skolan tar jag nog bussen till farmor och snackar skit och äter mat, ska bara se till att mamma hämtar mej sen! Ikväll blir en lugn kväll. Ska tagga till imorgon!

Nu lär jag sätta igång!

i dont want nobody, but you



Det finns två sorters killar, "the ones that screw you and the ones that holds your hand"
and the ones that screw you are crap, and if you dont have a man that cares about you.
you have nothing.


Kvällens planer; prommis med linnéa i det här underbara vädret! Det är så härligt när snön smälter.

Just nu kollar jag på "du är vad du äter". Det är så äckligt att se hur mycket vidriga saker man äter. Visste ni förresten att cocacola gör skelettet skört? Hur nice är det? INTE nice.


det finns tydligen två av mej?

Ganska roligt när man sitter och kollar runt på efterfesten (som man nästan aldrig gör annars) och upptäcker att någon annan använder en bild på mej som profilbild. Det känns enormt frustrerande och det är ju faktiskt brottsligt att göra så? Jag kanske ska ta det som en komplimang att jag har ett snyggt face eller nåt, men är man så ful att man inte kan ha en bild på sej själv. Måla en i paint eller nåt!

Så nu vet ni, gotIT från uppsala är inte jag...



På bättre humör

Efter med en pratstund med min mamma så känns livet lite enklare. "släpp kraven, det vore skillnad om du var 55 och det var din sista chans"  Det känns lite bättre nu...

Nu ska jag kila iväg på hoppträning, imorgon har vi sovmorgon! Så underbart.

Puss.

Idag är inte min dag!

Hell-no. Skolan suger verkligen idag. Spanskan var ioförsej kul, men resten suger.
Jag har druckit två latte och grinat två gånger över all press jag har på mej just nu. Jag känner att jag måste klara så mycket, måste få bra betyg, måste läsa klart matte c även fast jag vill hoppa av kursen, måste sluta äta onyttigt och börja träna, måste sluta med alla andra dåliga saker jag gör. Det känns verkligen jobbigt när man inser att man måste ta tag i sej själv för att inte hamna i lodarträsket. Men, jag är fullt säker på att mina vänner skulle rädda mej innan jag sitter här halvmullig, med äckligt oskött ovårdat löshår, mjukisbyxor och pyjamaströja, börjar dagen med en massa godis, ligger med halva gävle, slutar engagera mej i att sköta mitt yttre och kommer till skolan när jag har lust, typ varannan dag.

Oj, det är nog långt kvar ändå. Jag måste nog bara ta tag i mej själv och plugga lite mer och börja på gymmet så kommer jag få en så mycket bättre självkänsla. Men min värsta mardröm är att bli ful och inte lyckas med skolan. Det är mina två mardrömstankar.

Fan vad jag klagar på allt just nu. Sorry för det, men det får ni ta ett tag. Ska börja skriva om mitt "roliga liv" snart.
Ikväll kanske...

Puss!

förmodligen världens visaste man



"always remember to be happy whatever you do, and always remember to smile wherever you are"
"If you are a real pirate, you can do anything"
uncle dusty

Jag har ett riktigt bra livsmotto nu.
"always be happy and never give up"

Och såhär vill jag se ut resten av mitt liv:


just because im losing

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I would cross


Tom ringde mej idag, snacka om att det gjorde min dag! Bättre människa får man leta efter. En sån som inte växer på träd helt enkelt. Jag vet att ni inte förstår. Men det gör inget.

Vanlig dag i skolan, hade filosofi först. Det är ju skitkul. Fick rangorda folk som vi tyckte var mest värda för att tre av dom skulle få ett nytt hjärta och överleva. Vi fick alltså placera dom från 1 - 8. Ganska svårt. För jag menar, hur kan man säga att alla personer är lika mycket värda? Om jag nu får välja mellan att låta min mamma dö eller hitler (om han levde) så skulle jag ju välja mamma... Det är knepigt det där. För om alla var lika mycket värda så skulle man ju kunna singla slant som henrik (lärare) sa. Vi placerade våra personer utifrån "hur bra dom var för världen" typ. Om det var nån som var professor och forskade om massa viktiga saker så skulle ju han få leva mer än en halvfattig snattare.

Kortfattat, alltså skulle jag få dö. jag är ingen halvfattig snattare men jag gör ju ingening viktigt. Skulle man få välja mellan att låta mej dö och låta nån stor politiker eller kungen eller nån viktig forskare dö så skulle det ju bli jag.

Sen hade vi svenska, förberedde för nationella muntliga. Ska snacka om engagemang och påverkan. HJÄLP?

Efter skolan så gick jag på stan med annie en sväng, jobbigt när man e black! Men men, köpte en paj ivarjefall, som inte är skitbra för mej som ska börja träna. Haha. Men men...


Nu ska jag dricka en kopp té :)

Puss.

Moto boy

Jag har gått och blivit besatt av Moto boy sen melodifestivalen igår.
Sån jävla skön kille, och gissa var han kommer från? Färila i Hälsingland. Dessutom är han ju fin att kolla på, vilka kindben! så skulle jag också vilja se ut, typ.. nästan.
Nej nu börjar det gå till överdrift. Men jag gillar hur han sjunger.


take me back to dreamland

Sitter och lyssnar på coldplay nu, finns det nåt värre man kan göra mot sej själv när man är deppig? Borde städa mitt rum men det finns inte direkt någon ork. Imellanåt är jag världens piggaste och gladaste tjej, full med ny energi sen resan och sen finns det andra tillfällen, där det bara hugger till i hjärtat när man inser hur långt bort man är från det man älskar.

Men som amanda sa idag efter att jag börjat grina till ett avsnitt av fab5: Vi ska tillbaka, sluta deppa förfan!
Seriöst, folk lär ju tro att det är nåt allvarligt fel på mej som är så ledsen över att ha vart på en resa i paradiset i tre veckor med min bästa vän och bara levt livet. Men ni som inte var där, ni förstår inte, och det går inte att förklara!
Alla här hemma utan mina närmaste blir bara så ovesentliga, allt här är lixom bara luft.

jag vill ha mer än det här livet hemma i sverige, its not enough for me.
så fort jag tagit min student så ser man nog inte mycket av mej längre. Och det spelar ingen roll om jag inte har flera tusen att shoppa för i månaden eller om jag inte har det nyaste modet på mej eller smink för flera tusen. jag är en rätt så utseendefixerad tjej i vanliga fall, men skulle jag få byta mitt liv till äventyr så är jag berädd att jobba arselet av mej för den saken. Jag är trött på sverige.

i just can't let it go

holding on holding on holding on.
och jag har så ont i hjärtat och inatt ska jag sova med min volleyball och mina blommor.


Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' in tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' tails
Comin' back as we are

nu ska jag bara ladda upp alla bilder från thailand sen ska jag sätta på nån happy musik och städa mitt rum som ser FÖRjävligt ut. Ikväll blir det melodifestivalmys med amanda hos henne, robin kom hem igår. Jag gillar inte melodifestivalen, men nåt måste man ju hitta på en lugn lördagkväll.

Graciöst

Sitter här, helt klarvaken och käkar en otroligt graciös frukost som består av pizza och te. Vet inte hur nyttigt det är att käka pizza det första man gör. Nej, nu glömde jag en sak faktiskt. Käkade en kitkat innan pizzan också.
slutsats: jag är deprimerad. Jag förstår inte hur man kan sakna nån/några och något så mycket som jag gör. Det gör ont i hjärtat och det är svårt att förklara. MEN, slutdeppat nu förresten, för vi SKA TILLBAKA NÄSTA ÅR. Och idag ska jag fixa mitt cv helt peeeerfect och söka jobb som bara den. Det är ett steg på väg!

Uttråkad är jag också, lovade amanda att inte ringa henne innan 12. Jag somnade med kläder och smink och allt på igår i en observera OBÄDDAD SÄNG när jag bara skulle ta en "powernap" innan jag skulle sova på riktigt. nödvändigt. Och det roligaste är att klockan var en sisådär 20.20 så jag vaknade nu kvart i 9 helt klar i huvet.


och nu kör jag en adrian...
- see you when i see you!

Love is my religion

Okej, nu har jag fått tummen ur arselet och tänker skriva ett inlägg. Orkar inte dra upp nåt om thailand, det finns för mycket att berätta så att jag skule kunna skriva en bok om det, plus att jag inte är mentalt stark än för att jag längtar tillbaka nåt så otroligt.

Det enda jag kan säga är att jag har haft den bästa tiden i mitt liv, jag har aldrigt haft såhär jävla kul nångång. Stället var underbart, livet lekte och vi träffade så fantastiskt härliga människor som man faktiskt längtar ihjäl sej efter redan. Bilder ligger uppe på amandas facebook men såfort jag får dom till min data ska jag väl slänga upp några här med. Anyway, best days of my life. Och det känns som om man på något vis kom hem som en ny människa. Jag har lämnat alla mina problem och bekymmer med en luftballong på andra sidan jorden och nu är jag fit for fight igen. Även fast vi festat tills solen gått upp varje natt i tre veckor utan break så kommer man hem piggare än någonsin (även fast det kändes som om jag hade baksmälla för 21 dagar i tisdags) Äh, jag kan inte ens förklara hur underbart jävla roligt vi haft det, så jag ska inte ens försöka.

Nu börjar livet som vanligt med en massa plugg, kaffedrickade, träning och slutligen ska jag söka nytt jobb för ännu en resa till paradiset nästa år med amanda, och troligtvis hanna! Det är något jag kommer slita för nu. för det är så otroligt värt pengarna, vartenda öre.

Jag har fått upp ögonen för hur jag vill leva mitt liv, jag har ännu starkare drömmar och jag har fått mer klarhet i vem jag är som person och jag har verkligen ännumer insett hur mycket jag vill ut och se världen, livrädd för att fastna här. Och ingen kan stoppa mej.

Nu har man ivarjefall fått träffa alla vänner här hemma, har saknat dom såklart. Hoppas på att jossan är pigg och kry till nästa vecka också. MISS HER! Älskade vän.

nej, nu ska jag återgå till företagsekonomin.

ha en bra dag!


i do what i like and i like what i do.

hej hej hemskt mycket hej. fan jga borjar fa angest over dagarna nu. dom bara rinner ivag! jag kommer sakna allt. precis allt och jag vill verkligen inte satta mej pa flyget hem pa sondag. vi har festat varenda kvall i tre veckor snart och ikvall ar ju saklart inget undantag. vi ska pa halfmoonparty vilket jag hort ar battre an fullmoon sa det ska bli kul; ska dock inte dricka sa mycket och man kan absolut inte kopa buckets som vi druckit alla andra dagar eller drinkar utan det blir glasflaskor med tummen over halet. ja det ar ju sa sjukt med droger har. jag har aldrig vart med om varre. man klarar sej inte en enda dag utan att blin erbjuden nagot. alla roker pa, precis alla och igar fick amanda forfragen om vi ville forfesta pa lite ecstasy ikvall, eeeeh typ no thanks. haha. men vi ar forsiktiga mamma :) igar var vi pa elefantridning och amandas mamma pappa och brors elefant ramlade i varsta bergsluttningen med dom pa ryggen. jag har nog aldrig varit mer radd. det ser inte fint ut om man ramlar med en elefant. usha laskigt. men sen hoppade han som styrde var elefant av ocksa fick vi sitta pa huvet och grejjer. det var daremot kul, att sitta pa en elefantskalle. haha. jaaa, inte har man blivit sa brun heller. blir galen! pa farjan hit brande vi oss sa mycket sa att vi har mest flagnat. men men, lite farg har man nog fatt. vi ska pressa sista veckan.

och jossan, jag SAKNAR dej med ska du veta, och alla andra ocksa for den delen! men vi ses ju pa tisdag! dom flesta iallafall;

aaah, nu ska vi ga och dusha och fixa oss lite, sen blir det buffemiddag med en massa folk har och slutligen sa ska vi till chilloutbar for att ta taxi darifran till halfmoon. att aka bil pa dom har vagarna e galet! alltsa, man maste aka over berget for att komma hit och det ar stora stur pa bada sider om vagen och det kanns som man aker 90 grader rakt upp sen 90 grader rakt ner. haha. Pa ett javla flak!



PUSS PA ER ALLIHOPA!

RSS 2.0