Loppis!

Min fredagkväll spenderade jag på Jobbet. Det var hur körigt som helst och jag var verkligen lycklig när jag fick åka hem. Men ännu lyckligare kommer jag bli när jag får min lön.
anyway.
Jag, Chatrin och Amanda ska ha loppis imorgon, på åbyggebyskolan. Eller vi har hyrt ett bord på en loppis där. Så om ni vill komma och fynda loppisgrejjer kom till ockelbo!
Jag har nu, efter x antal timmars slit fått ihop nästan alla saker jag vill göra mej av med i kassar i hallen.
Mitt högsta pris är 90 kr, och det är ett par knappt använda grå warp snowboardboots.
När jag nu räknade ihop alla pengar man skulle få om man lyckades sälja allt så blev det 7199:-
Det är helt galet hur mycket skit jag har. Om jag kommer hem med mindre än 300 spänn imorgon kommer jag bli grymt besviken. Mina bekinis jag beställt till thailand har nämligen landat på konsum i ockelbo...
Efter loppisen jobbar jag 13-21 också. Euuuw. Vilken helg, tur att jag har lov nu!
Jag måste nog sova trots allt.
FÖRRESTEN, Hanna kommer till mej imorgon efter jobbet! Efterlängtat. wohoooo

Nighty Nighty

 


Jag blir inte sämre bara för att någon annan är bättre

Såhär länge höll mitt blogguppehåll. Ett och ett halvt dygn. Men det har varit ett effektivt 1½ dygn. Jag har tänkt och tänkt och tänkt. Och inte tänkt för ett tag. Och jag har pratat. Och jag har bestämt mej för att inte vara en av dom som glömmer bort vad dom har och bara tycker synd om sej själv. Även fast jag faktiskt är en hejjare på att tycka synd om mej själv när jag känner att ingen annan gör det. Och det kan jag erkänna! Som om ingen redan märkt att jag sätter på mej offerkoftan varje gång livet känns värdelöst. Och även fast det är världens obekvämaste tröja så tar jag inte av mej den.

Det sista jag gör nu innan jag går och lägger mej är att säga högt för mej själv hur lycklig jag är. Jag talar om för mej själv vad jag har istället för det jag inte har. Det kanske är det töntigaste jag gjort i hela mitt liv men om det funkar så är det värt det. Missuppfatta mej inte, Jag är lycklig! Det är inte det som är problemet. Problemet är att jag lätt glömmer bort allt jag har bara för något fattas.

Man är inte sämre bara för att någon annan är bättre och sanningen är att man klarar av mycket mer än vad man från början trodde. Det man vill, det kan man! Och det är så sant. Vill man verkligen, av hela sitt hjärta så klarar man vad som helst.

Nu ska jag skratta, och ha roligt, och bara vara jag igen!

Bye


see you when you see me

Och jag försöker, men jag är inte samma person just nu som jag borde vara. Det gör mej rädd. Och jag tror inte att ni förstår hur alla sårar och hur ont det gör. Den känsla jag har nu.
Jag känner mej övergiven. Och det spelar ingen roll om ni säger att det inte är så. Känslan sitter kvar. Och inte ens min egen familj känner igen mej. Inte ens dom tycker om den person jag blivit, eller den person dom säger att jag har blivit. Har jag verkligen blivit så kass att inte ens min egen familj uppskattar mej längre?


Jag gör nu ett uppehåll i bloggen. Just för att jag just nu nästan inte skriver annat än dåliga saker. Jag vill skriva roliga saker här.

Jag ska försvinna bort ett tag. Jag vet inte hur länge men bort ska jag. Utan att säga vart.
Jag behöver hitta tillbaka lite.

see you when you see me

om du har halsen full av månader av slit, ta din packning över gränsen och kom hit

Och den kärlek som jag ger, är blott en del av den jag saknar. Varje morgon när jag vaknar, var sekund och var minut. Har någon nånsin sagt till mig hur kärleken ser ut?
Eller varför den kan lämna sånna hål?
Den sticker som en nål, och förvandlar mina nerver till stoft och sot och skärvor, och förvandlar varje amorpil till krut. De sover gott om natten, när de klarat sina läxor. Själv sover jag med häxor som ingen bjudit hit.
Ingen tycks förstå det sår som svider i mitt hjärta. För deras sår av smärta kan man badda lätt med sprit.
Men de djävlar som förändrat mig, de dödar bit för bit.
Och glädjen har försvunnit liksom jag.

Men varje gång jag tänker på dej, så vet jag, att jag är lyckligast i världen.
Hur mörkt det än är, och hur mycket jag än önskar att du vore här.17 days to goOm 17 dagar åker vi.

That's what friends are for

Min fina fina vän Hanna kommer hem på fredag!
Nu blev jag genast på bättre humör. Vi har inte träffats sedan nyår och det är ett tag sen nu.
Vi ses allt för sällan nu för tiden!

Måste bara säga att jag i övrigt har världens vackraste vänner!

Nu ska jag iväg och gymma!
Puss Puss och ha en trevlig söndagkväll!

Nu Jävlar!

Nu jävlar ska jag ta tag i mej själv!
Nu ska jag städa rummet på riktigt, och efter det ska jag åka till gymmet om jag så är tvungen att åka ensam.
NU är det slut på latandet och deppandet och allt vad det vart för nåt idag.
Nu Jävlar!

Look at the stars, Look how they shine for you

Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Varför?
Det gör så ont.Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
och att dina ord i natten är det enda som når in
Jag vet inte vem jag är, jag vet att jag är din
Om jag var tvungen att välja vad som var viktigast i mitt liv, skulle jag välja dig.


standing in the way of control

Tjalalalala jag har sovit sjuuuukt bra inatt! Så nu ska jag bara vänta tills mamma kommer hem, så jag kan låna bilen och åka till gymmet och springa en sväng. Sen ska jag städa rummet. Mami blev så besviken igår när hon upptäckte att jag lyckats stöka ner det på en dag sedan jag flyttade in och det var kliniskt rent.
jag gillar att ha garderoben på golvet? HEHEHEHEHE
Kul lördagkväll. nO MONEY NO fNEY
Jag antar att jag ska plugga. Äckligt.
Jag vill dricka alkohol och dansa

Pyss

 

 


stjärnstopp

Nu kommer jag kunna somna bra inatt. har pratat med min älskling i nästan en timme och ni anar inte hur mycket det faktiskt gör. Att höra hans röst och att han älskar mej.
Jag älskar honom. Och saknaden blir bara större och större för varje dag.
Jag saknar honom brevid mej när jag ska somna och jag saknar honom när jag vaknar.
Det går inte en timme utan att jag tänker på honom.
Vi fixar det här. Vi har klarat hälften utav tiden, och om planerna går som dom ska så ses vi om 6 veckor.
en och en halv månad.
Vi fixar det här.

Nick Vujicic

Nick Vujicic - Sann inspiration.Jag älskar människor som Nick och jag älskar människor som inte ger upp.
När man har en jobbig period är det här allt som behövs för att man ska resa sej igen. En människa med sann livsglädje, trots att han saknar både armar och ben. En supercharmig good looking guy med glimten i ögat som har bestämt sej för att leva sitt liv precis som han vill. Även om det betyder att han måste misslyckas 100 gånger för att nå målet, så försöker han igen. Och här sitter jag och deppar för att jag känner mej ensam.
Visst, det kan vara skönt att vara ledsen också. Det behöver man få vara. Jag blir ju inte mindre ledsen för att nick på andra sidan jordklotet inte har armar och ben.
Men.
Huvudsaken man kommer ihåg att fortsätta kämpa hur mörkt det än ser ut.

"if i fail, i try again and again and again"
It matters how you are going to finish.
ARE YOU GOING TO FINISH STRONG?

Oh yes Nick, i am!

These words

Jag har perioder i mitt liv då allt är hur bra som helst. Då jag tycker att det är roligt att leva och ser fram emot minsta sak jag har framför mej. Då jag är nöjd och stolt över mej själv. Då jag är glad för att jag är och allt jag står för.

Men jag som många andra har perioder som är precis tvärt emot. Ofta är det något som gör att jag känner mej totalt värdelös eller helt slut. Men ibland kommer det så plötsligt att man inte ens hinner reagera. Då har jag dagar jag känner att jag tappat bort mej själv och att jag borde kunna så mycket mer. Att jag inte tycker att jag presterar tillräckligt, inte tycker att jag är tillräckligt bra eller fin så att det räcker.

Den här perioden i mitt liv är något helt annat. Jag känner mej inte glad, men jag tycker att det är roligt att leva, nästan så att det går till vansinne. Jag är stolt över vad jag gjort men jag är inte på långa vägar nöjd. Jag är glad för att jag är jag, men det är inte tillräckligt någonstans för att fylla det tomrum som jag har.
För just nu, oavsett om jag har en bra period i livet eller en dålig, så känner jag mej så tom. Och jag försöker desperat fylla med allt jag kan. Men det räcker inte! Och när jag går och lägger mej på kvällen är jag fortfarande lika tom. Och då spelar det igen roll om jag försöker röka bort känslan, eller träna bort den, eller festa bort den eller äta bort den eller svälta bort den.

För det ekar fortfarande och jag kommer ändå känna mej lika ensam när jag vaknar nästa morgon.

Varje morgon hoppas jag att det ska kännas bättre. Att jag ska ha så roligt så att jag nästan glömmer. Men jag tror inte riktigt att det funkar så. Speciellt inte här hemma. Och jag börjar inse att jag kommer få känna såhär tills jag får tillbaka vad som verkligen fattas hos mej.
Det är en del av någon annan som på något vis blivit en del av mej.
Cause I'm just a teenage dirtbag baby, like you13 år.


Jag vill ha dej här på riktigt inatt

Jag kom på en sak alldeles nyss, idag är det bal! Men nej, jag ska inte gå. Hade frank varit hemma hade jag släpat med honom och säkert varit hur taggad som helst, köpt en jättevacker klänning som matchade med hans slips eller nåt.
Men nej.
Idag är dagen nästan alla kommer gå på bal, utom jag.
Och just nu är jag rätt glad för att jag inte bestämde mej för att gå ensam.
Förresten känns det lite kallt med bal idag? Hoppas alla tänkt på päls.

Jag ska inte ens gå till skolan idag. Varför? För att det är snöoväder och jag inte har någon skjuts. Vilket betyder att jag skulle ha behövt gått till stationen, gått hem från stationen och sedan gått till jobbet vilket är dubbelt så långt som att gå till stationen och jag tycker att det är långt att gå från parkeringen till tåget när det snöar.

Jag besparar mej alltså två promenader i det här vädret, en får räcka.
Det betyder inte att jag ska gå och lägga mej igen, inte alls.
Jag har bara haft två besökare i sängen inatt som hade "drömt mardrömmar" och ville "sova skavfötters"
Som den snälla storasyster man är...

...Jag har haft någons tår i ansiktet hela natten.

KUL


All at once, I had it all, but it doesn't mean anything now that you're gone

Nu är man nytränad och allt :) Hade sån jävla träningsvärk sen igår men jag körde ändå 10 min crosstrainer, gym och sen avslutade jag med att springa 3km. Alldeles lagom jobbigt. Det är så roligt att träna nu när man fått lite kondis och börjar se resultat! woho! Om 22 dagar ska jag ha den alldeles perfekta strandkropen. Eller inte perfekt. Men jag ska se het ut i bikini i vilket fall som helst.

22 dagar kvar till Thailand bara, det känns galet! Och jag är så glad för att åka dit, trots att jag är rädd för att flyga så är jag glad för att vi snart åker.
Men jag är nog mest glad över att min älskling kommer åka hem när jag är tillbaka.
3 veckor kvar i kylan, 18 dagar i paradiset och sen får jag äntligen träffa honom igen!
Min fina fina älskling! Som jag saknar dej!

Nu ska jag laga lite mat sen ska jag bara ligga här på mitt mysiga rum och plugga lite innan jag ska lägga mej. Känner för att sova tidigt ikväll om jag ska orka med morgondagen. Först skola på fm och sen kvällspass på jobbet. Damn it!nighty nighty

Hur kan man älska någon så mycket?

Like a preacher without the congregation
Like a rebel wondering where the wave went
Unlike you, I've never been patient
Times standing still
Because I miss you


 


Today

Efter en vecka hos amanda ska jag ta mitt och åka hem. Rummet hemma är klart så jag ska börja flytta in nu direkt! Annars har jag inga planer för idag. Gymma ikväll iaf, har legat lite på latsidan med det i några dagar nu. Antingen går all energi åt skolan, jobbet eller gymmet. Det är svårt att få det att gå ihop.
och imorse fick jag fler jobbdatum. Så jag måste nog se till att träna när jag kan.
Allt är rätt bra just nu. Det är kallt och snöit och jag saknar frank som FAN. Men annars är allt rätt bra! Helt okej!
Heh
See you when you see me.


du är luften jag andas

Jag är så jävla sugen på att baka en chokladtårta! En riktigt fet chokladtårta!
Så, det ska jag göra! Det är trots allt alla hjärtans dag idag!
En hel för mej själv helst. Jag behöver det.du är bäst <3


he's a keeper

Här är tjejen som gick upp 05.30 imorse, kokade ägg, rastade hunden, sminkade sej, körde till jobbet, började jobba klockan 7 och slutade klockan 15.
Dessutom jobbade jag mellan 13-21 igår. Fyfan vad skönt med helg.
Två dagar, och jag är redan slut. Så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon!
Men jag ska kämpa på. Jobbar måndag igen!
Jag är så stolt över mej själv. Att jag faktiskt fixat allt jag inte trodde att jag skulle fixa.
Man kan om man vill helt enkelt!

Nu har amanda och chatrin åkt till gymmet, men jag stannade hemma idag. Jag har fått världens största vattenblåsa under foten av mina inlägg i träningsskorna. Buhu. Men jag ska ta med datan upp och lägga mej i ett skönt bad och ha lite spa för mej själv! För det är jag värd.

Frank ringde idag också förresten. Blir alltid lika glad när jag får höra hans röst. Varje gång han ringer, påminner han mej om vilken tur jag faktiskt har. Och hur lycklig jag är!

Undra om man ska ta ett glas vin förresten? Haha. Såg att det stod lite foot of africa här, Hm. Man ska väl ändå inte köra mer idag? Så får det bli. Vin och Spa!

see you


Do what you want, but you're never gonna break me.

Ny dag nya tag! Sitter hema hos amanda med chatrin nu och käkar frukost. Amanda drog iväg 9 imorse och vi sov några timmar till. Snart ska vi åka till gymmet och springa några kilometer och efter det ska jag på introduktion mellan 14-21 på Bysjöstrand.
Kan bli en bra dag!

ciao!

littlest things

Det är alltid kvällarna som är jobbigast. För det är då man ligger och tänker.
Jag har aldrig haft en klump i magen såhär länge i sträck förut.
Jag har haft ont i magen i 4 veckor och 3 dagar nu.
I sträck. Varje minut. Hela dagen.

Idag har ändå vart en ganska bra dag. En rätt soft dag i skolan, sen gymmade jag och Chatrin och efter det köpte vi en massa hälsomat på ica innan vi åkte hem. Massa sallad och frukt och nyttigt bröd.
Vi flyttar in till Amanda imorgon, jag och Chatrin. Vi ska ha hälsovecka!
Sådär som grabbarna försökte ha i Thailand, fast längre än två dagar. Vi ska bara äta nyttig mat och träna. Dessutom ska vi plugga ikapp en del också. Kan behövas!

Nu ska jag slänga iväg ett sms till min älskade som just nu antagligen ligger och sover i en svettig Van någonstans i Australien.

Puss och Godnatt Kära vänner!

Soulmate

And seasons are changing, And waves are crashing, And stars are falling all for us.
Days grow longer and Nights grow shorter

I can show you I'll be the one.


Hey ho let's GO

Jag, Caroline sitter och äter havregrynsgröt till frukost! Jag råkade dessutom glömma bort den i mikron, så den stelnade så mycket att man kan hålla tallriken uppochner (och gröten sitter kvar).
Men Vafan. Jag äter den ändå! Mums!
Nä, ska sanningen fram så har jag och amanda fått en varsin kost och träningskalender av Chatrin och såhär såg min ut igår:

Dagens mat:
Ris
Pasta
lösgodis
Kinderägg till frukost
Chips


Jag körde världshistoriens jobbigaste träningspass igår för att jag fick en aning dåligt samvete.
Så, nu blir det havregrynsgröt till frukost ett tag framöver!
Fast jag tycker att det är bland det äckligaste som finns. Så det är starkt jobbat av mej själv!

Nu kommer min trogne vän Chatrin och hämtar upp mej om 20 min.
Om jag inte minns helt fel så är det Historia och Bild idag.
Mina favoritämnen, så jag gillar tisdagar!


jag är älskad!och jag älskar er.

consequence

Idag är ingen bra dag. Och det är ingen som förstår alls. Absolut ingen.
Känner mej ensam.
Hur skulle ni känna egentligen?
Skulle vilja lägga mej i en trygg pojkvänsfamn just nu, känna hur någon stryker mej över håret och säger att allt kommer bli bra.


men nej ...
Sån tur har man inte, inte idag heller.
Och inte någon dag på minst två månader till ...

without you, tomorrow wouldn't be worth the wait, and yesterday wouldn't be worth remembering

Vi hade en helgrym kväll igår! Jag, Amanda, Chatrin och Jossan började med att gå på Vip-fest på Sotlugg&Linlugg. Lyssnade på skön musik och minglade runt med ett glas vin. Det var en perfekt start på kvällen iallafall. Äkta sex and the city feeling. Haha! Lite senare kom Carro och efter det gick vi över till mingel och fortsatte vinandet där tillsammans med middag. Hur gott som helst!

Från middag till old saints för shotbrickor och sedan vidare till slick där vi spenderade resten av våran lördagkväll.
Även om det var en kanonkväll med mina brudar så kan jag inte låta bli att fundera på om det blivit något fel på mej. För jag uppskattar inte riktigt krogen längre. Jag har egentligen ingen lust att dricka och jag tycker att det kan vara mycket skönare att sitta hemma och mysa i soffan istället. Utan att låta allt för tråkig nu! :) Jag får säkert partylusten tillbaka till sommaren när min älskling i världen bestämmer sej för att komma hem.
Jag tror, eller jag vet att det är det som fattas... Idag har jag haft en enorm saknad efter honom och jag önskar av hela mitt hjärta att han vore här nu. Meeen, man kan inte få allt här i livet. Det gäller att vara glad för det man har. Och jag är så lycklig att jag har honom, trots att han inte är här nu.

Hur som helst, så har jag fått lite tid att fixa lite här hemma innan han kommer hem. Jag har tagit tag i mej själv och klarat mitt körkort, och jag ska på introduktion på jobbet på tors-fre innan jag förhoppningsvis ska få börja jobba lite smått. Dessutom har jag börjat träna som aldrig förr!
Jag försöker hålla ett visst tempo nu. För saktar man ned som dagar som idag och inte gör något alls kommer det ikapp en. Och då gör det ännu ondare än vanligt.


tumblr_ks0oc5xcvE1qzzefvo1_500_larg.jpg Heels image by xiluvmusicx


Seeya


Is there anything you wanna know?

The future's for discovering
The space in which we travel in
From the top of the first page
To the end of the last day
Jag ska bevisa alla motsatsen. Sen ska jag skratta!
Puss och Godnatt!

Rosa Tapeter

Praktisk marknadsföring in my ♥

-Alltså, jag skulle kunna bo på det här hotellet själv!
-Ska jag läsa lite för dej?
-"Jag har massa roliga aktiviter...."
-VA??? ROSA TAPETER!

Nu är det projektarbete som gäller.
Säger som amanda, LET'S GO PIPPS!

ÄLSKLING!

Åh, Frank ringde nyss från Australien. Blev så glad! Har inte hört hans röst på en månad. Jag sitter och ler nu för mej själv. Ont i magen fick man, när man tänker på att han är halva jordklotet bort nu.
Men shit vad glad jag blev,
och SHIT vad jag älskar honom!
Det är fan helt galet =) Snartsnartsnart får man se honom igen. Hoppas på att tiden går snabbt nu...
Det här gjorde min dag.

Everything happens for all the right reasons

Ohyes! Nu har man fixat körkortet också! Det känns så skönt att ha det avklarat! Jag tänker aldrig ta ett körkort igen. För det var fan inte roligt på något sätt. Men nu är man en i gänget alltså. Körde en sväng ikväll med Carro och Amanda. Snacka om frihet :) Och, fyfan vad jag e bra!
Elin fyllde 13 idag också, så släkten var här. Kändes som om hon var 10 nyss. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Hon fick en mössa av mej och frank som igentligen skulle vara en julklapp, men men. Bättre sent än aldrig ;) Sen lite kläder, smycken, pengar och en stor spegel och en lampa som hon ville ha till rummet.

Jag hoppas verkligen på lite ljusare tider nu. Att saker och ting börjar ordna upp sej för mej. Om drygt två månader kommer frank hem. Då är det flyttplaner på G och jag tar studenten. Om en månad åker vi till thailand och ja. Shit. Snart kan livet börja!
Nu ska jag belöna mej själv med lite hemmaspa, sen lägga mej och käka godis framför Grey's.
Har haft vilodag från gymmet så imorgon efter skolan måste jag dit. Börjar få panik när jag inte tränar. Då är födelsedagar kanske inte det bästa. Tårta, kakor, bullar, godis you name it. Plus att jag fick en milkshake av John idag. Allt ska bort! Haha
Nu kör vi! ;)

It's only you i think about

Nu kanske Frank blir grinig... =)
Men jag kunna bara inte låta bli. Kolla bara vad fin han är!
Finast i världen.Körde ett hårt pass på gymmet med amanda och chatrin ikväll. Det är så roligt att träna när man kommit igång!
Efter hade vi hemmaspa med choklad-ansiktsmask. mmm.
Nu ska jag fixa lite käk och plugga.

Puss och Godnatt!

BREAK

BBC News på engalskan. Jag fattar ingenting. Absolut ingenting. Förstår inte vad han pratar om, gubben, men Amanda tar anteckningar. Tänkte att jag kan tjuvkika lite på henne sen. För när vi "lyssnat" klart ska vi skriva en summary som ska lämnas in idag. Jag är hungrig och vill bara gå på stan. Det här är inte så kul. Tur är det väl att vi slutar om en timme. Oooops nu såg amanda att jag inte gör något. Så nu tvingar hon mej att försöka ta anteckningar. Annars får jag inte vara med på Jossan och hennes team-work. Hah.
En helt vanlig dag i skolan helt enkelt.
RSS 2.0