dagen väger tungt

Kalle är nog roligast av alla jag känner? Haha

Efter skolan drog jag amanda och annie igång med ett gym pass. Shit vad det märks att jag inte är van att gå på gym, men jag är så stolt över oss! Som faktiskt gör det här. Vädret är underbart och förhoppningsvis blir det sol imorgon också när jag ska dra en repa på stan och sen fixa lite hemma tills brudarna kommer. Ska käka lite och så hemma hos mej, blir nog trevligt. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!

Nu ska jag hjälpa mamma med maten sen åka iväg till stallet och träna dressyr.

Puss

VIKTIGT

Jag fick mvg på mitt muntliga nationella svenska B. VIKTIGT!
annie - "nu skriver carro att hon fick mvg på sin blogg"
Haha, ja tamefan! Jag skiter i om det är skrytigt. Jag gjorde tydligen bra ifrån mej och det är jag stolt över om man tänker på omständigheterna. Good girl.

Yes, idag blir en bra dag känner jag på mej.

Det finns alltid folk som har det värre

Ibland är det skönt att tycka synd om sej själv. Inga längre stunder, men vid vissa tillfällen. När det känns som att livet bara rullar på utan att man kan stoppa det. När det känns som att ingen annan känner sympati med en. då är det väl okej att snyfta en stund i ensamhet? Jag kan vara helt ärlig. Jag känner mej överlag ganska less just nu. Jag har alltid varit frisk, glad och pigg. Att sen komma till ett skede i livet när man får reda på att man är sjuk känns inte roligt alls. det känns tungt. Även om jag fått medicin nu som ska göra mej bättre, så är det ändå mediciner som jag måste ta varje dag i resten av mitt liv. Jag är inte den som äter medicin helt enkelt, jag tycker inte ens om att ta alvedon mot huvudverk. Och nu har jag inget val.

När man sitter här och tycker synd om sej själv, tycker att livet går emot, så får man efter ett tag skuldkänslor. Att man sitter här och tjurar över hypothyreos som det faktiskt finns tabletter emot när det finns så många andra människor som har det så mycket värre. Det finns alltid nån som har det värre. Då känner man sej som världens uslaste människa som klagar över sin livssituation i över huvudtaget. Jag vill inte vara den som klagar, även om det kanske är just det som jag mest av allt skulle vilja göra ett tag framöver. Det är bara att bita ihop, låtsas som inget och klista på ett smile!

I've got to make this life make sense

endast en lektion idag, underbart!
varit iväg och solat med amanda, bättrat på brännan lite.
nu lagar jag mat. tror jag ska gå ut och gå en sväng sen!
och ikväll är det ridning. Jag är taggad! :)


The storm is rushing on me

Blev ingen skola för mej idag. Skulle ju somsagt till läkaren för att prata om mina prover. Det var som misstänkt, jag har fel på ämnesomsättningen. Det är därför jag har gått upp i vikt, mått så dåligt, haft så ont, det har också haft och göra med min depression och ångest. Det känns så skönt nu! Även om jag måste äta mediciner hela livet ut. Det är ändå en otrolig lättnad att få reda på att det faktiskt är fel på mej och vad det är för fel. Jag har verkligen kännt att folk inte tagit mej på allvar och många inte har trott att jag varit dålig utan bara latat mej. Det har varit jobbigt.
Men, om en månad så har nog tabellerna satt igång riktigt och då kommer jag känna mej bättre! :)

Nu har jag nyss lagat mat, lekt kock och avancerat. stekt på köttfärsbiffar som jag gjorde förut i lite buljong, olja och kryddor lagat lite fullkorns bulgur och slängt på en klick turkisk yoghurt! Mums. Nu är jag mätt i magen och ska gå "fram" som man säger här hemma. Hämta ut tabletterna på apoteket som jag ska börja äta idag och kanske hyra en film.


ångest


ångest ångest ångest. jag vill inte besvära någon med det men det är så jag känner. jag är rädd. det känns bara så mycket bättre om jag får skriva det, eller säga det. jag hoppas att det är piece of cake. men man är ju alltid rädd för det man inte vet.


Godnatt!

to make a point

i don't rely on the beauty to make a point, i rely on the point to make a point.
pink


im walking on sunshine

Klockan 11.30 imorse så befann jag, mamma och amanda oss på gymmet. Känns så skönt att vi tar tag i det här nu! Körde ett riktigt skönt träningspass. Man mår så mycket bättre hela dagen om man börjar med att träna! Vädret är ju underbart så när vi kom hem käkade vi lite sallas ute på altanen och sen la vi oss och solade lite. När vi märkte att solen kanske inte tog så mycket längre så åkte vi till supersol... Nu är jag riktigt fräknig alltså! Blir jämt som värst när jag solar. Men jag tycker att det är underbart fint med fräknar så det gör absolut inget.
Aja, nu sitter jag hemma med lite färg i håret. Var sugen på en förbättring och jag insåg att jag var för snål för frissan den här månaden.



Förresten, amanda gjorde världens tabbe när vi stod utanför supersol också! Hon tappade ner sin plånka mellan en springa i ett trägolv som var utanför. Haha. Som tur var var det en man som kom ut från pizzerian som liger brevid som undrade vad vi höll på med när vi låg på alla fyra där på backen. Han var så snäll så att han tog en skylt och bröt upp en planka i golvet så att vi kunde plocka upp pånkan! Haha. Kul för den som får laga saboteringen sen (kommunen i guess) aja. Han sparkade tillbaka den ganska snyggt. Behöver jag säga att jag älskar snälla människor? Tack vem du nu va.


Ha en bra lördag!
Puss!

whatever

Okej, här sitter jag. Har nyss lagat, rullat och stekt typ 10 kg köttbullar/biffar. Det tog mej tre timmar. Det ligger köttfärs lite här och var och jag är flottigare i håret än dom som jobbar på mcdonalds. Här sitter jag och stinker stekt köttbulle och dom vart inte ens goda. Aja, you can't blame me for tryin'. Jag gjorde så gott jag kunde, mamma!


Nu, greys!


Fredag

Äntligen fredag! Chatrin kommer hit om en halvtimme sen ska vi ut på en morgonspringtur innan vi ska sätta igång med lite plugg! Lite senare ska jag iväg till stallet också, träna lite dressyr! Helgen blir nog superlugn. Jag har egentligen bara lust med att käka lite god mat och ligga hemma i soffan. Snacka om degigt men jag har vekrligen ingen ork för nåt annat. Juste, jag amanda och mamma ska på provträning på nautilus imorgon också! ska bli skönt att komma igång med gymmandet faktiskt.



hmm, aja hörs!


känner ni igen henne?




Jadu Holly, det där var många år och plastikoperationer sen!
Haha.

Somehow I keep on going strong

And I've got a longing, that's hard to find. Won't give me no peace of mind. Something that i've lived with all along. Days and weeks and months and years, fillin' in the time my dear. Tryin' to find the place were i belong.



"hoppas att det bara är en dröm"

Sitter och väntar på min mamma. (läs: väntar på mat). Seg jävla dag idag. Började med att jag hade värdens konstigaste och verkigaste dröm. Först att jag åkte till thailand med båt. Och det fanns en massa faliga personer där som ville döda mej. Men jag agerade i självförsvar och höjj ihjäl två stycken med kniv (???) Väl framme på stranden låg det döda (eller sovande) dinosaurier och en skitdryg kille skröt om att han hade varit i asien 18 gånger och jag blev såklart tvungen att komma på nåt jag med så jag kontrade med att mongoliet är världens finaste land och att peru är ett ställe för utmärkt "skydiving" (Vad vet jag om det?)

Här nånstans vaknar jag till en sväng

I nästa del av drömmen är jag väl framme i Thailand och jag och mina kompisar bodde i en skitfin lägenhet och det var några lodiga grannar till oss som kom över och typ juckade mot mej  när jag borstade tänderna (???) hahah och sen ville vi åka på dans men det fick vi igentligen inte så vi skulle åka flakmoppe dit. Så där satt vi typ 10 pers på en flakmoppe och vi kunna inte ha lyset på av nån konstig anledning heller så vi höll på att köra ihjäl oss på backen vid hagsta (som just nu låg i thailand) och på sidan av vägen så var det stora hopp för där gjorde alla crossförare backflip.

Är det någon som kan tyda drömmar?
Haha det där var seriöst det konstigaste jag någonsin drömt. och ärligt talat var det jätteläskigt för jag kommer tillochmed ihåg hur det känndes när jag högg kniven i dom som jagade mej. Och jag minns att jag sa i drömmen "hoppas att det bara är en dröm" Hua.



Nu väntar jag somsagt på att mamma ska komma hem med pizza och sen ska jag till stallet en snabbis. Har fortfarande inte bestämt mej.
Ska jag eller ska jag inte tävla dressyr den 2a? Anmälningstiden går ut nu på fredag tror jag. aja, vi får se!
Det är mycket i huvudet just nu... För mycket faktiskt! har FEKB prov imorgon och jag har inte pluggat direkt. Jag har försökt men det går ju inte! Åh jag blir tokig. Jag hatar företagsekonomi sooo bad.

I swear that I can go on forever, again

Just because I'm losing
Doesn't mean I'm lost
Doesn't mean I'll stop
Doesn't mean I would cross



Be fast or be last

Åkte in till skolan idag för en två timmars lektion i spanska. Hade prov men det var inte så klurigt alls faktiskt. Skulle ta tåget hem vid 12 men självklart var det tåget ersatt med buss. Jag hatar spårarbete! Att åka buss är väl det jobbigaste som finns. Försökte sysselsätta mej med lite fek plugg för att få tiden att gå men det gick bara segare då så jag gav upp det ganska snabbt.

Fått papper från läkaren ang mina provsvar också. Men det stod ingenting. Jag hade bara fått en ny tid. Antingen är det något som är fel så att han vill prata med mej eller så vill han prata med mej för att dom inte hittat nåt och vill fortsätta leta eller nåt. Vi hoppas på det bästa såklat!

Nu ska jag slänga i mej lite käk och sen köra ner till morfar, han fyller 79 idag. Lilla morfis! ♥ Sen efter det direkt iväg på träningen.





PUSS

good things come to good people

yes...


And I know it's okay, 'cause it's Monday,

Jag hatar att känna såhär.
Gör mej frisk! ÅÅH.


mer död än levande

Även om det var ganska roligt igår så är det fan inte värt det när man vaknar och mår som jag gjorde idag. Jag kom upp ur sängen först halv 5 på kvällen. Jag har aldrig varit såhär jävla dålig någon gång och jag vill inte bli det igen. Dagen har jag spenderat i catta och beggas säng. Jag har spytt typ 10 gånger och jag har blivit matad, men det hjälpte inte så mycket för jag spydde bara ännu mer. Fyfan. Jag har näst intill varit okontaktbar och det är faktiskt så att jag funderar på en nykter sista april för jag var mer död än levande idag och mår illa vid bara tanken på alkohol...

Och det finns ärligt talat inga ord som beskriver hur mycket catta och begga betyder. Att jag får ramla in hit när jag vill och stort tack för att ni ställer upp och tack för att ni hjälpte mej idag när jag mådde skit.
i love you guys! Det ska ni veta,

Nu ska jag ta och åka hem från gävle, men det blir fan sängen direkt när jag kommer hem.

puss och hej sliten tjej!

Innan jag dör

Usa -

Peru -

Galapagos öarna -

Australien -

Japan -

Kina -

Laos -

Myamar -

Guatemala -

Vietnam -

Indien -

Kambodia -

Mongoliet -

Tanzania -

Kenya -

Uganda -

Malaysia -

Singapore -

Antarktis -

Bolivia -


Innan jag dör ska jag ha satt min fot på dessa ställen.



...aja, nu ska jag dra och fixa till mej en aning. Party ikväll.

Berg flyttar in!

Sitter och kollar på berg flyttar in. Hon är hemma hos marcus schenkenberg nu. Åh, jag blir kär i marcus alltså! Han pratar så sexigt på nåt vis och komigen kolla kroppen. (!!!) Plus att det finns nog ingen som har sån sängkammarblick som han har! Aja, tänkte bara säga det... hahahah!

Nu ska jag kolla vidare ;)
mums. ciao!


wierd

Gick upp 6 imorse, åkte in till gävle i en överfull buss och nu sitter jag här. Har precis lyckas skicka in en uppgift. YES! En mindre. Nu har jag bara. hm, 11 saker kvar?

Konstig dag i skolan idag. Det står en stora skålar med chips på varje bord genom hela korridiren och när vi kikade ut genom dörren alldeles nyss så ser vi pär och fredrik våra lärare sitter med glajjerna på och grillar korv på en liten grill.

wierd va?

men... även fast jag har mycket att göra så gillar jag skolan.
det är ganska cosy och vi är rätt så bortskämda faktiskt...

nu kom min lärare malin också. "är det så att ni är sugen på korv och bröd så står fredrik och pär ute och grillar!"
och ju kom jens " VARMKORV CARRO"

Haha, så nu ska jag släpa med mej amanda från plugget och gå och trycka i mej en veg korv eller nåt. haha.

E4

Idag har jag övningskört på E4an för första gången! är så sjukt taggad på körkort nu alltså.
det går framåt ska ni veta ;)

surprice

jag och chatrin gymmade idag på idrotten! FRIVILLIGT, efter att alla gått hem.
helt otroligt... men, jag måste väl börja vänja mej vid gym och sånt, har ju sagt att jag ska börja ganska länge! haha.

älskar



gud vad jag älskar det! Dressyren, hoppningen, hästarna, träningen.
LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE IT!

otur

dagen började med en hel del otur. imorse när jag vaknade så hade katterna sprungit runt i mina oljefärger vilket gör att jag nu har färg över hela golvet, och inte nog med det så tappade jag min beauty cream uppochner på golvet.
åh, jobbig morgon!

åkte sen in till skolan för en spanskalektion, åkte hem och käkade glass med amanda på altanen, cyklade till linnéa för att springa en sväng, övningskört och hämtat lillesyrran, pratat med storesyrran, käkat sallad och nu ska jag iväg och träna pålle!


last day

vad har hänt med vädret? det har varit fint väder hela veckan men idag är det regn.
inte för att det är nån speciell dag idag eller så, tycker bara det är allmänt trist med skitväder.
men ändå. hellre fint när man är ledig! skolan drar ju igång imorgon igen.

hade ivarjefall en trevlig kväll med brudarna igår. vi grillade hemma hos linnéa sen cyklade allihopa och våldsgästade julia, stackarn. Haha. men roliga är vi. Frågan är hur roliga julia och hennes kille tyckte att vi var igår när vi dök upp utan förvarning 7 pers, var skitdryga, mer eller mindre bjöd in oss själva, åt av deras godis och bredde ut oss i julias säng.

idag är jag trött och seg som fan. försöker plugga men det går inge vidare. det var så länge sen så att jag har nog glömt bort hur man gör eller nåt.

jaja, det löser sej!


pusspuss.

yes



lite sommar och lite sthlm skulle inte sitta fel nu nej.

KAOS I THAILAND

kaos.......


the bittersweet taste of fate

jag saknar dej så mycket, jag saknar allt och jag kommer inte nöja mej med något annat.


Glad påsk

Underbart när man vaknar med öppet fönster så att solen lyser in. Känns nääästan som sommar. Trevlig kväll med brudarnan igår, och Grattis julia! Nu ska jag dra och käka frukost sen köra en sväng!

GLAD PÅSK!
PUSS



I can't wait 'til I get back
Into action and attack
Doesn't matter what you say
Hey, what's your mission anyway?

Fredag

Övningskörde hela em igår. Gick jättebra! Åkte till bergby och lämnade av hanna sen åkte vi till axmarby och hälsade på kusinerna. Det var mysigt, kollade på en massa gamla kort och grejjer. Fick en duk och lite oljefärger av kalle också som han inte ville ha. Så idag ska jag måla!

Ikväll är det middag och lite ferre hos julia som gäller. Hon fyller 18 imorgon! Blir trevligt skulle jag tro, även om jag ska vara nykter. Men, man behöver ju inte supa för att ha kul. Även om det är roligare så.

Nu ska jag "påskstäda" mitt rum innan mamma blir tokig.

Puss.

världens bästa

Igår var amanda här och gjorde mej sällskap och idag var jag ju somsagt tvungen att åka iväg och ta blodprov. Har mått dåligt mest hela dagen men på eftermiddagen kom bästa hanna hit och gav mej lite kärlek  och vi bestämde oss för en mysig ost&kex+vindruvor kväll framför tvn. massa massa prat och jag har verkligen längtat efter hanna. Hon är en sån som man bara inte tröttnar på!



Ska nog gå och sova nu, ska till gävle imorgon tidigt.

Puss!

tisdag

Älska älska vädret! Har pallrat mejn ut på en prommis idag. Eller ja jag gick till hc. tagit nå prov och träffat en läkare. Kändes skönt att bara få välla ur sej allt som man känner. Dålig lungkapacitet hade jag ivarjafall. Inte jätteroligt att höra men det är skönt att veta varför man känner som man känner.
Ska tillbaka imorgon och ta blodprov och skit. Hoppas på att det inte är nåt allvarligt men det vore skönt att få veta att man inte inbillar sej allt ivarjefall...

Ikväll kommer amanda hit och myser och imorgon kommer hanna hit och ger mej lite kärlek. Sjukt hur glad jag känner mej. Känns som att gamla Carro är påväg tillbaka. woho BACK ON TRACK.

ensamhet

på kvällarna börjar jag alltid tänka. och jag tänker alltid för mycket. jag har svårt för att stoppa mina tankar när jag väl kommit igång. Idag efter att jag kollat på satc så insåg jag hur ensam jag är. självklart så har jag mina vänner och dom är underbara. men jag har fortfarande den där ensamma känslan i magen. jag har svårt att kolla på folk som går och håller handen på stan och jag vill helst inte höra på någon nyförälskad som talar om hur lycklig han eller hon är.

det gör ont. det känns som ett knivhugg i magen och som om jag på något vis misslyckats. eftersom jag aldrig haft det så. jag har aldrig haft problem med att träffa dom jag vill. jag har aldrig trånat efter en kille utan att sen lyckas få honom att träffa mej, aldrig. men bättre än så blir det inte!

Är jag så dålig? Jag har svårt att tro att det beror på mej och jag har svårt att tro att alla jag träffat varit så fel. jag har ju fan snart gått igenom hela sveriges utbud och alla andra länders också för den delen.

jag ser väl bra ut, inte snyggast i stan med jag ser väl bra ut, jag är smart, kanske inte bäst på matte men vafan spelar det för roll? jag är rolig, spontan och en smula galen. och dessutom är jag snäll, bra jävla snäll.
så, hur svårt ska det vara?

Dom fula tjejerna får alltid dom bästa killarna. Men det är väl för att dom går efter insidan och inte utsidan. låter som en jävla klysha men det är nog sant. jag är trött på ytlighet, för det kan jag erkänna att jag är ganska ofta. men framförallt är jag trött på ensamhet.

det här är ingen diskret kontakt-annons för desperat kvinna i yngre åldern som tar vadsomhelst med två ben bara han är snäll. utan mer ett sätt för mej att babbla ur mej allt jag tänker på.

jag vill så gärna att någon ska uppskatta mej för vem jag är och inte för hur jag ser ut. och jag är så trött på att höra komplimanger om mitt utseende. jag vill höra att jag är BRA, saker som ingen sagt förr.

ps

ps. när jag sa att jag kände mej lyckligare nu än jag gjort på flera månader så var thailand såklart ett STORT undantag. Jag har aldrig i hela mitt liv varit mej själv så mycket och kännt sån sann lycka som jag gjorde under mina tre veckor där.

så ni vet ;)


hey dad

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to planned?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore


what to do?

Okej, vad gör man när man har lov igentligen? När man inte har nån skola eller träning på speciell tid eller nåt annat som man måste göra. Det finns helt plötsligt för mycket tid! För mycket tid leder till att man tänker för mycket.
När dagens roligaste händelse numer är att jag trillar i trappen med den största tékoppen vi har och två kladdiga mackor och skrapar upp knät då gör man inte så mycket.

Även fast jag sitter här ensam, utan nåt speciellt att göra  och ett lite trasigt knä så känner jag mej lyckligare än jag gjort på flera månader. Jag vet inte om det är vädret eller om det är lugnet eller vad det nu handlar om, men det spelar inte så värst stor roll. Det känns skönt!

Say what you want about me

Mysig kväll igår med linnéa och amanda. kollade på robinson och käkade godis tills vi fick ont i magen. såg filmen "vid din sida" också. Hemskt film! Jobbig att kolla på.
Nu har amanda åkt hem och jag är på jättebra humör fast det inte ens är fint väder ute.
unbelievable :) Nu ska jag käka fruskost i min ensamma ensamhet och fundera över vad jag ska hitta på ikväll.
Vi har ju lov nu, kanske hur härligt som helst!

puss.

Lördag igen

lördag idag = robinson.
Linnéa och Amanda, är ni med mej? Haha.
Har längtat hela veckan efter robinson-jarmo.
Är det någon som är rolig på den där jävla ön så är det han! Haha.


Nu blir det läsa bok och äta chirre. är så slö idag. Fick världens migränattack igår. Inte härligt!

Måste nästan ta och pallra mej ut en sväng idag med medan solen fortfarande lyser.


vårväder

När man vaknar upp och ser att det är såhär soligt och fint utan kan man ju inte bli annat än glad :)
Tror jag ska släpa med mej mamma till stallet och ta en ridtur. Sen passa på att kanske övningsköra ner till farmor i n-sundet.

Puss

måla

Lugn dag idag, mått sådär, hjärtat har slagit dubbelslag. Jätteotäckt. Vill komma till en läkare snart. Har ivarjefall gått ut och gått med mamma och dessutom har jag målat en tavla med oljefärg till amanda. jäklar vad trixit det är! samtidigt sjukt roligt. bestämde mej för att leva ut konstnärs drömmen fullt ut så jag och amanda köpte en varsin låda i sandviken igår med stafli, duk, färger och allt man nu ska ha. Bra sätt att ta ut känslor på. Annars brukar jag alltid skiva i min "det är bättre att tända ett ljus än att förbarma mörkret" bok. Älskar allt som har med konst att göra. Och jag har verkligen längtat efter oljefärger. Dom blir så fina när man blandar dom!



ps. härligt väder!

alla vi som älskar nationella klappar nu!

Yes, haft vårat andra nationella prov i svenska idag. Hoppas att det gick bra ivarjefall. Det kändes inte så tungt som jag hade förväntat mej utan det var snarare skönt att sitta där helt tyst och skriva. Det som känns lite oroväckande är väl att jag inte är bombsäker på vad just som utmärker en essä, krönika, reportage, atrikel osv. Jag hoppas att jag skrev en essä. Haha!

Sitter hemma hos mej med amanda just nu. Vi ska in till sandviken och vaxa och färga ögonbrynen ikväll. Ska bli skönt :)

RSS 2.0