Fjällen nästa

Julen var jättemysig, var hemma hos farmor och farfar med alla kusiner och sånt och käkade och delade ut lite paket och sånt. Släkten är bäst! Sen på kvällen så åkte vi hem till john och så fick vi våra paket från dom.Jag fick pengar insatta påmitt resekonto, en skitstor resväska, parfym, och en massa smågrejjer. Mest pengar.  Bäst på hela dagen var nog att min pappa ringde från thailand plus att jag fck ett kuvert med pengar av honom. Det gjorde min dag :)

Nu sitter jag hemma hos amanda. V har precis vart ute och fixat med hennes hästar och nu håller hon på och gör sej iordning. Vi ska ju till fjällen idag. Ska bli skönt att åka lite bräda och så. Skönt att vara där och fira nyår, det är så överskattat här hemma tycker jag... Enda nackdelen är väl att jag kommer sakna erik, eller ja det gör jag ju redan. Han är det finaste. så himla bra!

Ha det så roligt på nyår här hemma, ses nästa år. Haha



PUSSAR

The past is the past

Ibland undrar jag om det är värt att sitta och tänka igenom gamla saker, om det är värt att sitta och tänka på saker som man gjort som man ångrar. Om det ens är värt att tänka dåliga saker om någon. Det finns mycket saker som jag inte är stolt över. Men jag har på något sett insett att det faktiskt är mänskligt att göra fel val. Det som man tyckte var så rätt kan man komma på sen var alldeles fel. Men sålänge det är något som för just det där speciella tillfället gjorde dej glad och lycklig så gör det ingentingen inget att det var ett "dåligt val" eller något som du sen skulle komma att ångra. "The past is the past" har jag börjat tänka och det hjälper faktiskt. Jag har aldrig varit någon som lyssnat på mina vänner när det gäller att göra saker som är rätt. Jag har alltid gjort precis som jag velat även om jag har vetat att jag sedan skulle sitta och grubbla över varför jag inte valde att göra på ett annat sätt.

Det går alldrig att spola tillbaka och börja om. Det som är gjort är gjort. Det är bara att inse och gå vidare. Just för tillfället är jag lyckligare än jag vart på länge och jag trodde inte att jag skulle kunna känna den här känslan utan att få en kick över att göra något som jag vet innerst inne var fel. Jag har inte hittat något speciellt som jag alltid letat efter förut utan jag har lärt mej att ta dag för dag och se på helheten istället. Och jag har släppt tanken om att det måste vara något annorlunda eller nästan farligt för att jag ska känna mej nöjd. Jag Känner mej bara helt ärligt jätteglad och om jag får sitta och ångra mej sen så är det av en helt annan anledning.

Äntligen

Efter att ha sprungit runt på stan som en galning i flera dagar nu så är man äntligen klar med julklapparna. Jag och amanda körde hårdplanering och gjorde gävle+valbo på mindre än två timmar! rekord! mötte på erik på stan också. Glad man blir av att få pussa på han :) Jag ska ju åka till fjällen snart och blir borta en vecka. Vilket för övrigt också blir hur mys som helst eftersom amanda följer med! Vi stötte på (jag vet att hon inte stavas så) Srinik också. Hon joinade oss en snabbis vid ikea.

Nu ska jag börja slå in alla julklappar om jag hittar på tejpen. Hm. Sen ska jag äntligen julstäda klart mitt rum! Får se om man hinner gå på midnattsmässa ikväll med brudarna också. Skulle vara mysigt, men jag vet inte..

Jaja...

God jul på er!


han är precis som blå ögon ska va

Vaknade upp med världens mysigaste, finaste kille. Kan dagen starta bättre? När du håller om mej så känner jag mej lycklig på riktigt.

Sen åkte jag och erik in till stan, han åkte hem efter ett tag och jag gick och mötte upp lillasyster som jag käkade tillsammans med. Sen träffade jag på Joline och vi blev kvar ända till halv 8. Vi har provat skor i flera timmar! Haha. Och jag kom hem en jacka och ett par skor rikare. Härlig dag!

Nu sitter jag hemma hos amanda och kollar på när hon slåt in paket. Jag ska försöka henne att måla akvarell sen med mej! Känner mej konstnärlig idag... Haha! Imorgon tar vi halv 12 tåget in till stan för att köpa det sista inför julen, åker nog en sväng till valbo och kikar också. Kanske Joline följer med?

Det är konstigt hur lite julkänsla jag faktiskt har i år. Även fasst vi har lite snö på backen här i ockelbo så har men inte den rätta feelingen! Varför? Blir det såhär när man blir äldre eller? För just nu längtar jag lika mycket, eller nästan mer till sommaren. För förra var ju så jävla klockren! SKÅL!



Puss.

Jossan & Jag

Igår blev det en ganska spontan utekväll med min söta vän Josefin. Vi började i sätra och drog sedan vidare till villastan, där vi faktiskt hade ganska roligt! Vi kom på en ny dans som vi kallar "Thorendansen". Så jävla bra! Haha. Samanfattning av kvällen är väl att Jossan är bra oslagbar :)
Nu är jag jättesugen på en sushikväll med brudarna! Vi ska ta det efter nyår har vi bestämt! Sushi och fest! Haha.

Just nu sitter jag bara och tycker synd om mej själv. har gjort ett halvdant försök att städa rummet sen jag kom hem klockan ett. Jag har inte kommit någon vart om man säger så...

  



Hahaha, jag skrattar ihjäl mej!

Nu ska jag ta tag i städandet!
Puss

nu är det jul igen





haha. nu ska jag äta något, ligger fortfarande i sängen.

LOV

Ja, nu är det loooooooooooov för hela slanten kan jag lova!

Köpte ett "bättreänsex" klädesplagg på Vila idag! Nivet, när man känner att man inte kan gå hem utan att ha det med sej.
Nu på kvällningen har jag vart på julklappsbyte med släkten. Ganska mysigt! Funderar på att öppna mina julklappar nu. Kan inte vänta!

jag är på så bra humör helt enkelt. ledighet har nog inte varit såhär efterlängtat någon gång tidigare.


För vi är oslagbara

Mina bästa vänner. Linnéa och Amanda.

Hittade en söt text i linnéas blogg. Kommer du ihåg?

"Eftersom jag inte gjorde det jag skulle åkte jag och lunchade med carro istället. Något vi kom på att vi ska göra lite oftare, för hur mysigt är det inte att sitta på ett fik och snacka skit?
Dansade balett på bibblan, garvade sönder, pallrade äpplen och var allmänt damp som bara vi kan vara hann vi också med. Vi är oslagbara, och jag undrar om det finns någon som har roligare än vad vi har tillsammans? Som Micke i våran gamla klass sa; Ni kan ju inte ha en enda tråkig stund tillsammans? Och nej, det stämmer nog. "

Nej, det stämmer! Vi har alltid så jävla roligt!

Det finns helt enkelt ingenting vi inte kan!
tänk, alla år och alla minnen. det är helt sjukt! Förstår ni ens hur mycket bilder vi samlat på oss under allt vi gjort tillsammans under åren? Och fattar ni hur mycker vi gjort? Bara  DIGGAR ER, ÄLSKAR ER.

























det är inte lätt att hålla ihop tre stycken så tight, och det har det verkligen inte vart heller. Men på ett eller annat vis så hör vi ihop, we belong together. Glöm inte det :)

Nu ska jag sluta vara känslig och töntig. Men, ni är så bra!

Puss


a walk to remember

Ligger i sängen med amanda nu, haha. Vi ligger brevid varandra med varsin dator och töntar oss. Men, det är det som är blande det skönaste med amanda. Man kan verkligen ligga och göra ingenting, man behöver inte alltid prata eller nåt utan att det blir konstigt. Men ja, har man varit polare i snart 10 år så är det väl inte så konstigt. She's like my sister from another mister om man säger så :)
Iallafall, ska nog slå på en film nu. A walk to remember blir det. Imorgon är det minisovmorgon och vi behöver inte gå upp förns 8! Skönt! Imorgon är det sista skoldagen, ska försöka ta tag i allt jobb nu. One more day to go. Jaja.

Saknar min söta.
Tur att amanda gör mej sällskap inatt för jag har fått nåt fel!
Sover inte bra ensam.

Godnatt


take my heart but please don't break it

L is for the way you look at me

O is for the only one I see

V is very, very extraordinary

E is even more than anyone that you adore



julmys

Imorse ringde amanda och väckte mej klockan sju. hon var påväg hem till mej för att sova en timme innan vi skulle till tåget, eftersom hon inte hade nån senare skjuts. Haha du är bra rolig du! När klockan ringer vid 8 så säger amanda att vi ställer om den på 10 minuter innan vi går upp, så jag tänker att det är lugnt och somnar om. Ett tag senare väcks jag av amanda, och då är klockan plötsligt halv 9. Hon hade råkat ställa om klockan på 18.10! Haha. Så vi fick stressa ihjäl oss och springa till tåget. Jag har sett förjävlig ut idag och mitt hår har nog aldrig varit värre...

Men vi hade julmys på skolan idag så jag var glad ändå! haha. V har bakat pepparkakor, stoppat in såna där grejjer i apelsiner och skrivit julsånger. Dagen avslutades med standup, eller "stå upp komik" som amanda trodde det hette ;)

När vi slutade efter två nångång gick jag och amanda och fikade en latte sen tog vi tåget hem, och där mötte vi carolina som vi ska åka med till thailand! snacka om att vi har taggat upp varandra nu!  parteey för hela slanten! Förstå vad mysigt det kommer blir! Bara 7 veckor och 6 dagar kvar! Haha. Jag räknar dagar som aldrig förr.



Puss


I guess theres so much more

Tisdag + Onsdag! Älskar dom dagarna! Så skönt att inte behöva göra nåt annat än att träna, som dessutom för det mesta är roligt. Skolan idag var chill. Åkte hem med amanda kl 12 och backade jättefina pepparkakor och kollade på film. På kvällen tränade jag, tog 1.10 på träningen bra nu! Känns så jävla skönt att få lite självförtroede i hoppningen igen. jag nöjde mej så och hoppade inge högre. Dom andra dom 1.20 men jag kännde mej helt enkelt nöjd och Afet var så duktig så jag hade lixom ingen anledning till att pressa honom.

Nu sitter jag och kollar på titanic med brorsan. Den filmen är väl för fin alltså! Har sovmorgon imorgon, har bara julmys i skolan och det är ju inte allt för jobbigt! På torsdag ärdet pluggdag och på fredag är det julavslutning! Som jag har längtat efter min ledighet alltså. Upp till stugan i fjällen, mysa med amanda och familjen, åka skoter och skidor och inte behöva tänka på jobb eller nåt. Också får vi ju inte glömma julafon om drygt en vecka! MYS MYS MYS.

jag är på bra humör nu. :)

'Cause you give me something,
That makes me scared alright,
This could be nothing,
But I'm willing to give it a try,
Please give me something,
'Cause someday I might know my heart.

Puss och Godnatt people!

you blow my mind

Somsagt så kom ju sweet hit igår. Blev sen imorse som vanligt. Vi får ALLTID stressa ihjäl oss. Haha förstår inte hur vi lyckades men det känndes som om vi snoozade på varsin klocka som ringde varannan gång i typ en timme. Hade bara velat legat kvar i sängen hela dagen...

Men i sverige har vi skolplikt (host)

Städade hela nedervåningen har jag hunnit med, får panik när det är för stökigt! Sen åkte jag in till gävle då för att jobba vid halv 4. Och då hände värsta läskiga grejen! Helt plötsligt när vi åkte så small det till i tåget också började det skaka så jag trodde vi skulle spåra ur. Ett tag efter det ropade lokföraren ut att det var två älgar som hade hoppat upp på tågspåret och att "det gick som det gick" och att det var därför det började lukta äckligt på tåget. Mosad älg! Blä.

Aja, Kunde såklart inte motstå frestelsen att gå fram till vagnen längst fram när vi hoppade av tåget för att kolla hur det såg ut. blod och älghår! ingen vacker syn.

Käkade med amanda, sen har jag jobbat.

jag är så trött på allt! får samla krafterna till sista veckan innan ledigheten nu! jag måste!
Och hörrni, imorgon är det precis 8 veckor tills jag och amanda åker till thailand ;) NICE!

Puss.

the stars are blazing like rebel diamonds cut out of the sun!


Can you read my mind?


Fan vad jag är lat! Det är hemskt att erkänns för sej själv att man är det. Men nu ska jag gå och duscha och ta en prommis med lillasyster fram till ica. Efter det ska vi gå hem och baka pepparkakor. Sen kommer sötis hit. Det blir lika bra som vanligt. Fan nu missadé jag prommisen med linnéa också. Jaja.
Nu måste jag gå!

PussarPussar


mamma mia

Blev hemmakväll x2 för mej i helgen. Nu sitter jag hemma hos mej med brorsan. Har käkat sallad, sen gick jag till preem för att köpa cola och godis till oss. Kunna inte motstå frestelsen att hyra mamma mia också. Är jag den ända som inte hade sett den? Aja, det var en mysig film. Blev ju på sjukt bra humör av den också. Roligt att jag upptäckte att sing-a-long versionen fanns med så efter att filmen var slut så sjöng jag lite abba här för mej själv. HAHA. Jag stog i fotöljen och sjöng i tv-dosan. ohmy ohmy vilken syn hörrni!

Nu sitter jag och kollar på room 401. Skitläskigt när man är ensam! Just nu skulle jag vilja ha ett glas vin, ett stort badkar OCH en erik. Men mest av allt vill jag ha en erik. Jag vill inte sova själv.



If you're all alone
When the pretty birds have FLOWN
Honey, I'm still free
Take a chance on me
Gonna do my very best
And it ain't no lie
If you put me to the test
If you let me try

Take a chance on me
That's all I ask of you, honey
Take a chance on me

Godnatt!

du kan få mej hur lätt som helst

Fredagen var helsoft. Åkte till stallet och tränade Afet och efter det bakade jag lussebullar och kollade på idol-finalen med amanda, julia och linnéa. Alice var såå bra tycker jag. men det var väl rättvist att Kevin vann. Han är ju klockren.
Idag har vi ätit en lång frukost och sen lirat lite gh. Hah, SÄLLAN vi gör det. Nu ska jag och amanda äta tomtegröt och plugga lite. Sen kanske vi bakar kola eller åker pulka. Haha.

Och jo förresten, jag gjorde årets första vurpa igår också! Skitkul när man går alldeles ensam ;)

Puss Puss


as lovely as you

So lay down beside me
And hold me tonight
For your love has found me
And it feels so right.

These thoughts in my mind
Are so scattered and few
But I won't see anyone
As lovely as you.


my day

  • Vaknade upp i världens mysigaste famn
  • Var i skolan en timme utan att göra ett skit, slutade tidigt
  • Åkte hem
  • Färgat håret.
  • Käkat mat med amanda
  • Sjungit opera
  • Åkt tillbaka in till Gävle
  • Jobbat
  • Träffat Erik en snabbis
  • Mötte mamma på helt enkelt
  • Köpt max-mat med Amanda
  • Åkt hem


Puss från mej.



mind your own business

Du är så bra på att säga saker som verkligen trycker ner mej.
Om du vill veta så är jag alldid expert på att hoppas för mycket och tänka för långt. Och när allt inte går som man hade tänkt sej så blir man jätteledsen. Jag tänker inte säga något innan det verkigen är så. Jag tänker ta det som det kommer och jag tänker inte hoppas för mycket. Respektera det istälet för att ifrågesätta. För det är mej det handlar om och jag som bestämmer.

Och det man trodde var rätt behöver verkligen inte vara det. Och då är jag stolt över mej själv att jag kommer på det. och ångrar mej. Hellre det än att komma på när det är försent att det inte är vad jag önskat mej. Det är aldrig försent och det är inte så jävla lätt att veta vad man är ute efter. Vem fan vet det?

Du är så bra på att döma mej. Jag behöver inga kritiska åsikter alls utan tvärtom. Vore schysst!

Nu är jag bara så jävla less...
du vet vem du är!




Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre
,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?

Let it snow, let it snow, let it snow

Det snöar idag. Riktigt julväder, mysigt tycker jag :) Det är ju trots allt mindre än två veckor kvar till jul nu. har nog aldrig tyckt att det ska bli såhär skönt med lov. Det är nog för att det är så mycket nu. Tungt i skolan och jag vill bara vila.

Igår satt jag kvar i skolan frivilligt till klockan 4 för att påbörja en massa arbeten jag ska in med. Känner mej lite stressad nu över allt som ska vara klart. Ska försöka hinna klart med hälften innan nästa vecka. Har tio rest kvar. Seeeeeegt!
Efter skolan så åkte jag med mamma till valbo för att handla en present till min kusin ebba som fyllde 7 år igår. Åkte hem och iväg till stallet, hem igen efter det och iväg in till stan för att gratta ebba. Tog bussen ner på stan och mötte erik och nu sitter jag här. Jag är sjukt trött! Nu kom Jossan också :)







Now if I wrote you a love note
And make you smile at every word I wrote


Puss.

AMANDA

Fan vad jag längtar till Thailand nu!
helt sjuuukt.

du är så död för mej

Jag förstår inte hur du tänker! Du är en sån jävla stor egoist och jag förstår verkligen inte varför man fortfarande blir så besviken på dej, när man borde ha lärt sej hur det är vid det här laget. Men, det blir man! Kanske för att du är en av dom viktigaste personerna, eller ja borde vart en av dom viktigaste i mitt liv.
Men du bara förstör och förstör och förstör! Jag bara väntar på den dagen då du kommer inse dina misstag och ångra dej. Och inte fan kommer jag att förlåta dej då, varken för vad du gjort mot mej eller hur du tror att du kan behandla alla andra. När du sitter där ensam så kommer jag skratta åt dej! Jävla idiot.

Nej annie, Jag har namnsdag!

Annie envisas om att hon har namnsdag idag. Vilket hon inte har för att man har plockat bort annie från den här dagen. men jag har faktiskt namnsdag på riktigt! Grattis till mej.

Försov mej imorse som vanligt och fick powergå/springa till tåget. Helt slut när man väl kom in till stan och jag kände mej verkligen inte redo för nationella prov i matte b. Kursen är så tung! Men jag stod ut och gjorde vad jag kunde. Vet redan nu hur det går men det skiter jag i att säga. Haha

Fick åka hem med 12tåget idag. Hur skönt som helst! Men det var jag värd. Nu står jag här och eldar kärleksrökelser (haha) och funderar på att städa lite, ringa martina och plugga.


OCH VET NI?
Min lillasyster elin sprang upp hit och väckte mej ur min skönhetssömn tidigare och viftade med nåt framför mitt ansikte. Och gissa vad det var? Biljetter till idol-finalen i globen. Hon och mamma ska gå och jag är inte alls avis.

aye,
see you later!

Bara lite kärlek när man vaknar, är mer värt än kaffe när man ska börja dan

jag vill inte sova ensam...

Min dag

DAGENS VILL HA: Tid!
DAGENS KLÄDSEL: ljusa dieseljeans, grå tee, svart baslinne, svart kofta från topshop, stövlarna
DAGENS SMINK: Dagcreme, foundation, puder, solpuder, ögonbrynspenna, mascara, rouge
DAGENS FRISYR: platt och livlöst, det regnar ute.
DAGENS HÄNDELSE: väntar jag fortfarande på
DAGENS LÅT: nåt me paul pott, lyssnade på det imorse. haha
DAGENS PLANER: gick väl sisådär. inte så många punkter på "ska göra listan" avbockade.
DAGENS SAKNAD: mysis
DAGENS DUMMASTE: att gubben på gävle inköp hade glömt boka in oss. FY!
DAGENS SJUKA: nationella matteprovsångest
DAGENS DROG: tugummi
DAGENS ROLIGASTE: jossans äventyr i bomhus!
DAGENS FAVORIT: annie, hon kallade mej stumpan <3<3<33<33<3<3 (haha)
DAGENS KÖP: oj oj oj, det som ingen vet har inte hänt. kan ivarjefall säga att jag köpte kärleksrökelser som jag delade med jossan ;)
DAGENS GODIS: en daim
DAGENS HUMÖR: Bra, men trött
DAGENS ORD: matte


Hallå?

Vartfan är sandbilen när man som mest behöver den?
Det är så sjukt irriterande att gå ute när det är halt. Tillochmed erik frågade igår om man inte sandade i ockelbo typ. Jag har inte ramlat än, men det dröjer nog inte.
Skit-Sandbil. Gör ditt jobb. Det är skridskoplan hela gäveränge!

Nu kom Chatrin hörde jag :) Vi ska PLUGGA! KORS I TAKET!


PussPuss.


Jag längtar till jul!

Min söndag var verkligen hur mysig och bra som helst! Gick upp vid 11 och mötte Hanna på stationen, åkte till ica med linnea och sedan vidare till amanda där vi hade julmys och pepparkaksbak. amanda, linnéa, jag, julia och hanna. Sjöng en massa julsånger och bakade fula pepparkakor! Haha, eller ja. kan väl erkänna att det var jag som var minst skillad på det där med att göra fina pepparkakshjärtan and so on. Men jag är lika glad för det!

Sen åkte jag hem, fixade iordning mej lite och tog tåget med älsklingshanna in till gävle. Där mötte jag sötis, gick och fikade en sväng sen tog jag och e tåget hem till ockelbo. Mysigast!

Nu är jag tillbaka i skolan. Jobbigt med måndagar men mina vänninor e så bra så att man faktiskt står ut! Idag skulle vi snacka med nån på gävle inköp men han hade glömt bort oss så vi har hafthåltimme i flera år känns det som. Jag jossan, annie och chatrin gick och käkade, jossan bjöd på roliga berättelser under maten! Haha. Så jävla roligt vi har ibland alltså. Efter det gick vi till en jätterolig hokus pokus butik där jag och jossan köpte kärleksrökelser :)

(jag vet hur vi ser ut, speciellt jag som nyss fått en hel näve mjöl i ansiktet. men vi har alltid en tendens att spåra när vi bakar)





Ikväll skulle jag igentligen jobbat, men har bytt min dag till söndag för att jag och chatrin ska plugga matteb. har nationella imorgon! Ska sitta 4 timmar och skriva. Låter det nice? nopenope.

Missa inte Alice på rådhuset kl 14.00 idag hörrni förresten!

Nu måste jag jobba. Puss.


Min storasyster






Nu är det så att det inte är många som vet om det, men jag har faktiskt en storasyster!
Vi ses inte så ofta men vi pratar i telefonen då och då.
Så, är vi lika? ;) haha

Mys med Joline

Nu har Joline nyss åkt hem. har haft myskväll med henne. Vi har käkat på atalanta (åt faktiskt sallad och drack ramlösa) kollat på tv, britney for the record, och snackat en massa skit om allt och alla. Det är nästan läskigt hur lite vi vet om varandra nu för tiden! Vi hinner lixom aldrig umgås. Det lär ändras på! Kvällen har i vilket fall som helst varit helmys!

Sitter här för mej själv nu och tycker att det är rätt okej! Imorgon är det alla brudar som gäller på dagen, och på kvällen hoppas jag på att träffa sötis. Tror det blir så.

Nä nu ska jag spela sanning eller konka på msn med alexander b. Muahaha

Puss och Godnatt


Hogan knows best all day long

Jag har suttit framför tvn precis hela dagen. Fyfan vad degig jag känner mej! Man får verkligen ångest efter en sån här dag. Jag ska ivarjefall ta tag i mitt liv och åka till stallet och träna en sväng, sen ska jag och Joline mysa framför tvn. Det var ett tag sen så det ska bli mysigt!

Imorgon Ska alla brudar ha jul-mys (det var typ jag som kom på det btw). Det kommer blir så roligt! Haha. Vi ska baka en massa och bara umgås. Snacka skit och sånt som vi brukar. Skvallra lite? Haha.

På kvällen hoppas jag att det blir gävle för min del, käka middag och mysa!
oh my god he is so hot. :)

Aja, det där var väl typ It antar jag.

Skriver nog nåt mer senare.

Puss.


haha

fyfan vad fult det är här.
lovar att ta tag i det när jag bruyr mej lite mer :)


THIS IS THE SHIT















Ville förgylla sidan med lite bilder på min vänner.
dom e e så bra ska ni veta!

Hight Five!

Det kör vi med på min apu nu, och busvisslingar, och applåder! Så duktig är jag!
Dom köpte mat till mej idag igen, skitgott! Älskar verkligen att vara där. (även om jag pajjade alla naglar utom tummarna idag). Jag är ivarjefall number uno och för att jag var så duktig så fick jag skjuts hem till mej i leifs veteranbil! Så sjukt roligt, vi sladdade och åkte rally genom hela gäveränge! Haha. Så mycket bättre än skolan.
Dessutom brukar Leif och jag ha djupa samtal om det mesta mella himmel och jord, han pushar mej som fan att kämpa med plugget och sånt! Så söt. Haha.

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och ska ringa lotta och se om hon ska till ockelbo nåt imorgon, kanske kan fixa skjuts till stallet på nåt sätt. Ska igentligen träna idag men hela min familj har åkt till fjällen och jag tänker minsann inte gå typ en mil nu. Ikväll ska jag ha mys framför tvn har jag bestämt. Kolla på idol, käka mat och sånt. Ska gå fram till ica och se vad jag kan hitta på  till ikväll. BP2B ska ha klassfest ikväll, så jag vet inte riktigt vem jag ska bjuda över. Erik är ju i bollnäs och ska bartenda fre-lör tror jag. Annie ville festa och Joline ska jag träffa imorgon. Hm, det löser sej. Inte helt fel att vara ensam heller!

Massa pussar.

im high

Nu ligger jag här i min gosiga säng med världens bästa Amanda brevid. Hon ville mysa med mej ikväll, självklart så fick hon det. Fick höra att vi bokat hotellet i Bangkok, gissa om vi längtar till Thailand! Kommer blir så grymt. Just nu kollar vi på hipp hipp hora. Kollar typ på den varje kväll nu, det är så jävla roligt att jag garvar ihjäl mej!




Have my body. Have my mind. Have my coat. Take my time.
These I borrow. Borrow so far. Turn to dust. Fall apart.
Here I swear,
forever is just a minute to me.


...There is nothing else in the world, I'd rather wake up and see

puss och godnatt, från carro och amanda!

Dagens

Har inte så mycket för mej. Funderar på att gå på stan, kanske har fått pengarna från apun?
kanske köpa nåt? haha. Äh, vi får se. jag känner mej så trashig så jag vill inte ens gå ut.
här kommer en "dagens" ivarjefall.

Dagens vill ha: fint hår
Dagens klädsel: jeans, stövlar, svart baslinne, grå fredperry tröja.
Dagens frisyr: En knut mitt på huve! Inte nice.
Dagens händelse: projektarbete
Dagens låt: last train home
Dagens planer: ta en fika, jobba
Dagens saknad: sweet
Dagens dummaste: Jag?
Dagens sjuka: Träningsverk
Dagens drog: KAFFE!
Dagens roligaste: amanda
Dagens favorit: annie, chatrin och jossan är mina favoriter!
Dagens köp: inget
Dagens godis: inget godis
Dagens humör: Hyfsat.
Dagens ord: företagsekonomi


BILDFÖRKLARING: MIN SÖTA VÄN ANNIE!


nu blev jag genast lite gladare.
puss :)

Det globala företagandet...

Nu sitter jag och Chatrin här och ska jobba med vårat projekt.
Våra schyssta gruppmedlemar har lämnat oss och nu sitter jag här, ful och trött och vill bara dö. Typ.
Jobbig dag idag.

Igår var det mysigt ivarjefall. Sötis kom hem till mej. Hur bra som helst! Fick stressa ihjäl oss imorse efter att vi försovit oss1½ timme. Haha. Som ni förstår så är jag risig som fan idag. Slängde bara på mej lite kläder, hann knappt sminkat mej och håret ser ut som ett skat-bo. kuljul!

men, thats life!




- you are the sweet to my mean!
Carro

are we human or are we dancer?



Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital,
My hands are cold.
And I'm on my knees,
Looking for the answer.
Are we human?
Or are we dancer?

jobbigt läge

Sitter på svenska nu och ska precis försöka få nåt gjort, först uppsatsen, sen engelska cvt.
Är lite irriterad också, har fått reda på att jag ska göra ett projektarbete med x och y (som vi kan kalla dom.) I villet fall som helst så är dom aldrig i skolan och dom jag ogillar mest i klassen. Det ser alltså ut som att jag ska försöka ta på mej chefspositionen så snabbt som möjligt. blä för det här!

Smart Carro

Återigen denna fråga varje kväll. Varför går man inte och lägger sej när man känner att man är trött? För jag sitter alltid, ALLTID uppe alldeles för länge, och då har man kommit över tröttheten istället.
Jag glömde ju min plånka på tåget igår så x-trafik ringde och väckte mej 7 imorse. Kommer få skäll på tåget imorgon, eftersom jag inte har nåt kort med mej. Dessutom kostar det 50spänn att hämta ut sin egen plånbok på hittegodset inne i stan, snåla jävlar...

nä. nu ska jag sova på riktigt,

Fyfan

När man sitter och skriver nästan 3 sidor på en intervju som ska in idag, skiter i att äta mat och bara knoddar på som bara fan, trycker på spara och så försvinner hela arbetet, då är inte livet så jättekul direkt.
Speciellt när det först händer Jossan, sen ska jag skriva klart istället så mycket jag kan eftersom hennes försvann, och då försvinner mitt också när jag äntligen är färdig! Hurfan lyckas man?

Jaja, livet suger ibland, det ät bara att bita ihop! Kom nyss hem från träningen också. Jag kan lova att träningen var jobbig idag, och jag pajjade två av mina fina naglar. Men det var det värt!



orkar inte skriva mer nu.
förutom att jag längtar till imorgon när sötis kommer.
mysmysmys!

Puss och Godnatt!

I want you here

Har alldrig vart så segt på jobbet som det var ikväll. JAG HATAR UVCT! Jag är verkligen kass på att sälja deras tjänster. Blir tokig för jag kommer inte får nån bra lön. Kommer inte kunna beställa mina älskade klänningar från asos och inte kommer jag kunna lägga undan till thailand heller som jag måste. E allmänt grining. Och lite ledsen för att jag sover ensam. Hade velat ha sällskap, senare i veckan blir det mys ivarjefall! I hope. I need it. Det är en tung vecka som jag har framför mej. På torsdag vet jag inte ens hur jag ska göra, hela mitt liv är dubbelbokat. Har jobb och samtidigt är det tävlingsmöte där vi ska planera lite för tävlingarna 09 osv. måste jobba, måste till stallet. fan vad segt. Hade tänkt att jag kanske kunna flytta min torsdag till söndagen den här veckan, men på söndagen är det brudarna som gäller, och eftersom jag skällde ut linnéa för att hon var sugen på att skippa vårat mys för åre med pojkvännen, så ser det inte bra ut om jag skippar för jobb.
Plus att mamma undrade om jag ville hänga me till fjällen i helgen. Har inget planerat fre-lör alls så det hade ju varit mys det med. aja. Fan vad jag babblar.

på tal om allt och inget, hoppas Chatrin är tillbaka i skolan snart. Miss her!



HAHA, måste bara berätta roligaste saken också.
Eftersom jobbet segade så hade jag och amanda tävling i paint,  vem som kunde måla finaste julgranen, men som vanligt spårade det riktigt ordentligt och slutade med att vi tävlade om vem som kunna måla den råaste julbilden. Tror ni min julgran blev snygg med ett avhugget huvud som julstjärna eller kanske amandas tomte som blev avsågad på mitten med en motorsåg, därav amandas röda julgran. haha. Jag förstår inte. Nästan så man måste söka för det där! Sick!

Jaja, nu måste jag sluta innan jag delar med mej av alla andra störda grejjer jag gör!


I want you here
Puss.


Det går bra nu!

Okej, mina duktiga vänninor och jag har varit ovanligt ambitiösa på dagens matteb lektioner. Eller ja, nästan ivarjefall. Framåt slutet tröttnade jag och jossan ganska bra och jag skulle skriva av annie. jag skrev av talet två gånger, och upptäckte sedan att det dessutom var fel tal jag skrivit ner. Haha. lyckat. jag kan inte ens fuska.

Annars känner jag mej ganska glad idag. Sitter ju här med favoriterna. har dessutom bara en lektion kvar och slutar vid 4. Därefter blir det fika på stan med amanda sen ska vi kolla in lite kläder på vila också. Jobb ikväll som vanligt, inget att se fram emot!

Puss.

RSS 2.0