you & me

Hola, började dagen med ett besök hos tandis. Åh, längtar som en jävla galning tills tandställningen åker av. Längtar efter att inte behöva känna mej som 14 varje gång jag öppnar munnen och jag längtar efter att kunna skratta igen! Dessutom gör det så ont när dom spänner och grejjar. Har knappt ätit på hela dagen.

Efter tandläkaren tog jag och min älskling en heldag på köpis och ikea. Vi köpte en ny tvbänk, och skulle köpa en hylla som ALDRIG finns på lager. Fick lite glas med oss hem också, och två lampor. Nu börjar det likna något här! Jag behöver ett nytt tvbord, vet precis hur det ska se ut, vitt vitt vitt, allt i vitt! Ett ovalt om någon ville veta.Hatar när allt blir fyrkantigt och dödstråkigt. En FET tavla och då snackar jag stor, ska helst nästan täcka en utav våra väggar, nya mattor, fårskinn, lite mer shabby chick prylar, nya lampor, och matbord, alternativt måla det vi redan har. Orkar man?

Dessutom så har frankie och jag sorterat ALLA räkningar och papper och satt in dom i pärmar. Ordning och reda löning på fredag!

Har också hunnit dricka en kopp te hos min faster. Nu ska vi käka lite och sen sova. Börjar klockan 7 imorgon i Ockelbo. På fredag ska jag åka till lager, med mamma, min moster, hanna och hennes mamma. KUL! Sen blir det återigen jobb lör-sön. Men, man ska inte klaga! Dessutom kostar det skjortan när man inte bor hemma hos mamma längre.....


jag älskar dig!



SAAAAAAAAAKNAR!

Åh, nu fick jag sånt där återfall jag får ibland efter hästarna, träningen, tävlingen, AFET!
Jag måste börja igen. Måstemåstemåste!





Fick inte in dom fina bilderna på Afet före dressyrstarten. Måste ändra format och shit.
ÅÅÅÅÅH, jag saknar mina hästar!

stereo love

caroline ♥ hanna




Today



Nu ska jag måla. Har en sån jävla skaparglöd idag. Vet inte riktigt vad det beror på. Kanske att jag är helt ledig och har inga måsten. Så, jag ska bara göra precis vad jag vill. Kanske att jag måste diska. Men det tar jag sist utav allt, pusssss

And I don't know if you're coming back to earth again



Igårkväll fick jag mina favoriter på ett spontanbesök. Lite kaffe och kaka som alla andra vuxna gör. Haha. Alltid lika trevligt att träffa mina brudar. Ikväll kommer en annan storfavorit och sover här, HANNA!

Amanda hade fixat sina naglar så jäkla häftiga, hon hade handmålat ett leopardmönster. Det fick mej att vilja göra något häftigt med mina naglar också, det står överst på listan idag!

Ciao


Helgen







Inte en lugn stund när man får finbesök från e-tuna. Utgång, slick fredag, Askul. Lördag - död.

Det handlar om att ge och ta

Myskväll igår, Hanna kom och hjälpte mej att passa Clara medans C&B var på hockey, sen gick vi hem till mej och åt vitlöksbröd och drack rödvin, haha. Imorse gick jag upp vid sju för att hämta Clara. Hanna ville inte följa med och erbjöd sej att diska åt mej istället, and so she did. Måste städa upp här hemma för idag kommer franks polare från eskilstuna hit. Blir nog en händelserik kväll ikväll. John ringde och berättade att vi skulle dricka "slushisar" ??? låter farligt... Haha.

Anyway, åh vad jag älskar Clara :)








Att vara barnvakt

Det är verkligen ett jobb! Att passa barn. Men småtjejerna och jag har bakat muffins idag, med rosa och grön glasyr på! Man måste hitta på såna saker när vädret är så pissigt tråkigt som det bara kan bli. Hanna kom förbi och lös upp min dag! Jävla Hanna så brun hon är. Dom hade haft 37 grader varmt i Egypten varje dag. Kul! Jag vill också åka snart. Till ett varmt ställe. Men det får nog vänta, härnäst ska det bli en londonresa med mina favoriter till jul och man är ju inte direkt gjord utav pengar. Tråkigt nog.

Imorgon ska jag upp klockan sju igen och passa Clara för fjärde dagen i rad. Hela dagen för att Catta och Begga ska på hockey. Men vi ska nog antagligen ner på Österns pärla och käka middag. Najs! Hanna kommer också, och sen kanske hon sover här.
Kärlek till vänner!

Nu ska jag gå och sysselsätta mej med en utav mina största hobbys, matlagning. har tagit ut ett recept ur en pastabok som jag tänkte göra. En pastasås! Lätt som en plätt. Tänkte göra egen pasta också men orken räcker inte riktigt till. Kanske imorgon?

Nä. fy vad trött och tråkig jag är idag.

hej på er. hej!


Söndag...

Jag mår inte så bra idag. det blev nog en aning för mycket vin för min del igår. Försökte få mamma att tycka synd om mej, men nej. Hon säger att man inte ska tycka synd om det är självförvållat!???
Har träffat morfar en sväng också. han var hit och drack Kaffe. Älgjakten börjar imorgon. Han e 80 år och jagar fortfarande. Nästan så man blir lite orolig. Han e en riktig krutgubbe!

Ska försöka få tag på mina andra halvor, amanda, chatrin och frank. Ska försöka få amanda och chatrin att gå med på lite bakishäng idag och frank ska jag laga mat åt, som den hemmafru man innerst inne är.

jävla söndag!



To the moon and back

het ...

het - vet är faktiskt ett rim! för er som orkade klaga på det ;) haha.

07.45 imorse tog jag på mej vinterkläderna och gick ut på en fotorunda alldeles för mej själv. Riktigt normalt en lördag morgon när man jobbat hela föregående dag? nä. Jag ville inte sluta för att det var så roligt, fota alltså. Det var efter att Lotta kom hit och sa att bilderna var fina som jag blev ännu mer taggad. Jag ska lära mej att kunna fota bra! och förr eller senare köpa en bättre kamera och bättre objektiv. Och lära mej ps. Som jag inte fattar ett skit av. Alla bilder är som det också kanske syns orginalbilder. Inget fix och Trix på någon av dom.

Well well. Ska ladda upp några här, sen ska jag äta frulle med Frank som går av sitt skift nu nio och sen ska vi kolla på Chatrins premiärmatch med basketen men Amanda!
















hej och hå, jobba på!

Fick
jobb idag, vilket var jääävligt skönt. Tycker att det är rätt roligt att göra något på dagarna. Arbetslöshet är det värsta jag vet! Ohoho, ett rim fick jag till också. Dock tycker jag att det hade kunnat räckt med ett pass. Idag ska jag jobba 07-13 och 16-21. Kul. Morgonen gick super så jag hoppas att kvällen rullar på likadant! Ser ut som att jag blir kvar i Ockelbo hos mamma hela helgen. Ska kolla på Chatrins match imorgon, plus att vi funderar på o ta nåt glas vin. kanske gör det ikväll också. Det är ju helg nu, älska helg, älska vin!


Mammas hund Frodo på bilden, han är min också för det var jag som köpte honom, med mammas pengar visserligen, och åt henne. Men ändå! 


VÄRLDENS BÄSTA

Inte varje dag man får blommor! :)


Ibland är han bra söt!

Igår skulle frank skala potatis och jag skulle skära dom i bitar och KOLLA vilken potatis han skickade över!
Han är så söt imellanåt! ;)


Fotodag med Amanda

Valde ut bilderna som jag tyckte blev bäst! :)
Enjoy!



Dagens middag ala Caroline

Kycklingfiléer
fyllning:
pesto, vitlök, chili, soltorkade tomater, fetaost, ädelost
grädde
champinjoner
olivolja

Ibland är det bra att ha livlig fantasi ;)

PUSS!


I just don't get it

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret, Inget värt nåt, som inte inger hopp. Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret. Jag gömmer mig
Jag värjer mig
När sommarn kommer flyr jag över haven, Där ingen vet, där ingen kommer in. Men sommarn dör och min rastlöshet är min Och om vintern står jag gömd längst in i baren. Och tiden går Månad, år
Jag faller, faller, faller Vi faller, faller, faller Stockholm 02, maj och skymning faller, Jag hoppas på ett kort som inte lagts, Jag litar till ett ord som inte sagts Min lust är fri, men min frihet är bakom galler Res med mig Till ett annat land För vi faller


världens bästa vänner!

Det blir ett kort inlägg idag, no hard feelings hanna? Jag är som ni vet en sucker för idol och har inte riktigt tid för det här just nu. Igår samlades brudarna för första gången på ett bra tag. Underbart! Jag älskar er mina vackra vänner. Kan bara säga att Hanna, jag, Amanda och Chatrin är bäst på karaoke, typ. Nåt sånt iallafall.
Imorgon ska jag vara barnvakt åt mina söta kusiner och sen bär det iväg på kräftskiva med universums skönaste släkt, puss på det!




och slunga mig rätt in i smeten, jag faller med flit

Det femte hjulet, jag lever helt enkelt inte samma liv längre. Jag går ständigt tre steg framför.
Jag vill så gärna känna mig som en av oss, kunna göra vad jag vill. Utan en tanke på något annat.
Jag har valt det här, Jag har valt att gå tre steg framför. Jag har valt ett annat liv.

little sister


Beloved one

Nu har man vaknat till liv efter den galna lördagskvällen. Jag hade, helt ärligt skitroligt! Efter en massa alkohol och förkrök gick vi på harrys i eskilstuna. En totalt annan sak än här i Gävle. Jag har nog aldrig mått så dåligt någon gång dagen efter men det var lätt värt en hel dags huvudvärk! Right Hanna? ;)
Nu ska jag och frank strax äta mat i soffan, när han kom hem idag hade jag tänt ljus i hela lägenheten OCH städat. Är man världens bästa flickvän ibland eller vad? Man kan ju när man vill. Han är så värd allt, så som han jobbar och sliter... Min älskling i världen!

Ah juste. Fick inga bilder från helgen. Var sån jävla megaidiot och glömde minneskortet hemma. har jag tur kanske jag kan sno någon av Hanna.


ESKILSTUNA NÄSTA!


vad jag gör en tråkig hemmakväll


SÅ SJUUUKT SNYGG!

blev tvungen att låna den här bilden av hanna för att visa på en bättre bild hur hon blev i håret. Råsnygg!
Min kväll blev inte riktigt som planerat. Men så är det ibland, man kan inte vara på topp jämt. Blir till att ligga i soffan och kolla på tv för mig själv ikväll, tills fyra packade brudar kommer och söker tak över huvet någon gång inatt.
Tallåsvägen börjar likna ett härbärge men jag tror på att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Så, välkomna att slagga på min soffa Malin, Lina Amanda och Chatrin!

Imorgon ska jag och den här snyggingen bege oss till den stolta fristaden eskilstuna för att fira Emil som fyller 20. Hoppas att mitt partyhumör anlänt för då blir det röööööööööööööööjjj!


Alla vill till himlen

kan du inte byta ut ditt liv så byt kanal
lyckan bytes ut lika lätt som ideal


RSS 2.0