It's the freakiest show

Det som jag trodde skulle bli en dejt med fjärren hela kvällen blev helt plötsligt en natt på jobbet. är så trött och slut nu så jag tror att jag svimmar och dör snart. Men pengarna kommer sitta fint till julen såatte! Nu ska jag kika finalen i mastechef australia sen ska jag irritera mej över att amanda åker till usa i februari. GOD DAMN fan vad jag är avis. Konstigt? Nej. Jag ska också dit, shit vad jag ska dit. har ju en möjlighet att åka dit också, i ett annat syfte än semester. Men det är inte lätt när man har lägenhet och sambo. Man får förhandla lite om turordningen.
Men, jag kommer aldrig förhandla bort mina drömmar.


VA I HELVETTE

äh fyfan alltså. KAN NÅN TALA OM FÖR MEJ VAD MAN SKA GÖRA NÄR MAN STÄDAR JÄMT OCH DET ÄNDÅ ÄR ETT BOMBNEDSLAG TIO MINUTER SENARE?

SKA JAG KASTA UT FRANK ELLER????

FÖR DET KAN JU INTE VARA MITT FEL???
NÄ...

Om man bär päls är man mördare......

Är slut som artist efter en galen eskilstunahelg, men kul vare minsann! Massa vin, karaoke och sköna människor.
Fick en underbar pälsjacka av franks farmor, en persianpäls (från nyfödda lamm) köpt på 50talet, LOVE IT! Den är supermysig! Jag vet att det är många som är emot päls, att man är mördare och djurpågare och allt vad det nu är. Själv tycker jag inte att det är så speciellt farligt. Min jacka är ju redan död sen typ 60 år tillbaka såatte. I vilket fall som helst ska min jacka få värma mitt ass imorgon, mördare eller inte! It's Gggggooorgeouz!Home

FAN vad arg jag blir. Går inte att ladda upp bilder i bloggen. ÅAH! Stört.
Ska iallafall tvätta, städa och sånt nu. Rensa garderoben! Det värsta med att ha stor garderob är att man får dubbelt så mycket utrymme att städa.
Imorgon åker jag och älsklingen ner till eskilstuna och blir där tills på söndag. Ciao!

so white as snow

lillasyster på besök. coffebreak med bästa chatrin och amanda. god middag. tända ljus. häcocentral. astmamedicin för 633 kronor, bara sådär. Kul, nej. Typ min dag idag.
Deep beneath the cover of another perfect wonder
Where it's so white as snow
.

FRÅN BALKONGEN
FRÅN BILEN


Falla fritt

Vad vill du säga när allting är sagt? vad vill du känna när någon tagit din makt? du vill att jag ska sjunga, men bara om sånt som hör till sitt. men ska jag sjunga, då ska det finnas tid att sjunga fritt.
Vem vill du spela när du lagt alla kort? hur vill du leva när tiden går för fort? du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt. men ska jag känna, då ska det finnas tid att känna fritt.
Hur ska du veta om ingen lärt dig hur, hur ska du våga chansa du som aldrig haft nån tur. du vill att jag ska älska med nån som bara älskar sitt. men ska jag älska, då ska det finnas tid att älska fritt.
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd. hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd.
du vill att jag ska falla, mot något som du har gjort till ditt. men ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt.photographs and memories

när jag redan var inne på det här djupa spåret kunde jag väl lika gärna få en till klump i magen. Sitter vid gamla skoldatan och här finns det hur många gamla bilder som helst. En massa minnen som man nästan glömt bort. Rätt roligt faktiskt när man tänker tillbaka.

På väg till coldplay globen, den 18 september 2008

På väg till hangan, 2008?


en kväll i sthlm + absolut vodka


Sthlm igen


Galen lysekilresa 2009


Jobb securitas, engelstofta


På väg till arlanda, mars 2010
'

Thailand, mars 2010


Sommar, okänt datum


Bangkok 2009


Kan fortsätta flera timmar.
Hah, snacka om bildbomb.

i know you feel where i'm coming from, regardless of the things in my past that i've done. most of really was for the hell of the fun, on the carousel so around i spun with no directions just tryna get some

Det finns så mycket som jag vill göra. Så mycket som jag drömmer om, som jag måste göra. Vissa saker som jag inte kan göra. Som jag måste förhandla bort. Jag vill åka iväg ett tag. Orkar inte stå och stampa på samma ställe. Samma jobb. Måste göra något annorlunda. Jag vill ta ett steg framåt i livet. Jag vet att jag alltid ska vara så drastisk, dramatisk. Men jag är sån. Måste få göra något för mej själv. Hitta livsglädjen och gnistan i mitt liv igen. Det är väl inget fel med att vilja det?Jag lever

Hej, im alive. Sitter hos mamma och har ångest för att jag inte gör något idag plus att jag är ensam. Hade jag inte kunnat fått lite jobb nu och tjäna lite pengar? Nä. Sjävlklart inte idag. Funderar på om jag ska ta hunden med mig och gå ut och gå en sväng. Kan väl va nyttigt?


RSS 2.0