never make a pretty woman your wifeÄr man ledsen så räcker det fan med att man kollar på den här bilden, hahahahaha


Under the open sky, oh my, baby I'm trying

Allt handlar om osäkerhet och rädsla. Att förlora någon som man tycker så otroligt mycket om. Jag är en tjej med världens största bekräftelsebehov och jag vet om det. Och jag vill inte vara så. Verkligen inte. Men jag har på något vis blivit lite knäpp i huvudet. Folk har gjort mej sån och det är inte så lätt att vänja sej av med det.
Men, jag försöker.
För jag tänker inte förstöra något som är så bra med mina tokiga tankar :) haha

Rätt mysig söndag faktiskt! Efter en julskyltning som sög med Carro och Amanda plockade vi upp chatrin och åkte hem till amanda och kollade på film och gosade ner oss i soffan med en massa godis. Det är verkligen söndag för mej. Vänner, film och godis. Man behöver det innan man ska börja en ny vecka. Jag är ledig imorgon och kan sova ut, så jag tog tag i mitt rum och gjorde det lite julfint med massa ljus! Inte helt fel.Family Picture, Jag, Amanda, Chatrin och våra kids :)


42

Från 74 till 42. Fan vad tiden går snabbt. Alldeles för snabbt.
Jävla skit fan helvete.


Åååååååååååååååååååååååååååååh.......
Godnatt!


Bring it on home to me

If you ever change your mind about leaving
Leaving me behind
Baby bring it to me
Bring your sweet loving
Bring it on home to me

jpg.jpg photography image by blackberry36

Do you wanna be good yes yes yo!

LISSNA! Jag har precis erbjudit mej att laga middag! Det blir kycklig för det känns enkelt. Hade det inte varit för frank så hade jag nog knappt kunnat laga det. Men det är ju bara att krydda och steka, KLART!? :)

Jag är så duktig!

You look so tired-unhappy

Finally home. Sjukhus är verkligen inte något för mej. Det gör mej rädd. Kala väggar och hur många olika personer som helst som ska sticka en med nål och undersöka hit och dit. Man kan just nu tro att jag är knarkare om man kollar på mina armar. Jag har nog gjort alla möjliga undersökningar man kan göra på ett sjukhus nu. Jag har sovit där ensam för första gången i mitt liv och jag har inte fått varken dricka eller äta på över två dygn. En tavla med två citroner är det enda jag har stirrat på för att tvn typ bara fungerade om man kollade på UR.

Nu mår jag illa efter att ha ätit för första gången sedan i onsdags, jag är trött och har ont. De vet fortfarande inte riktigt vad det är. Blindtarmen kunde inte uteslutas men jag har fått lite antibiotika för salpingit så länge.
Skulle vart kvar en natt till men jag protesterade och åkte hem för en timme sedan.
enough is enough!

Måste bara säga att jag har världens bästa vänner som hört av sej och amanda och chatrin som kom och hälsade på! NI ÄR BÄST! Någon som också är bäst är min mamma som delat säng med mej 10 timmar idag medans jag har gråtit och svurit omvartannat.

Anyway. Kanske låter en aning dramatiskt men det var det fan!!!!
Hoppas verkligen inte att jag behöver åka tillbaka :)

Jag kanske ångrar mej, men jag bryr mej faktiskt.

Från början blev jag arg. Jag kännde att nu får det vara nog. Att allt ska gå bakvägen innan det kommer fram. Jag är en sån som blir irriterad och förbannad på folk som inte klarar av ärlighet. Att prata ansikte mot ansikte. Och jag förstår mej inte riktigt på folk som ler och skrattar med samma folk som dom pratar illa om.

Men nu efter att ha pratat med min mamma om alla de här sakerna så kom jag fram till en sak.
Det är synd om dej. Att inte kunna styra sina tankar eller känslor är en sjukdom och det är hemskt. Nästan hemskare är det att jag sitter här besviken och slösar energi.
Jag önskar att vi kunde hjälpa dej till att må bättre än du antagligen gör. Men du måste börja själv.

Nu kanske jag har gjort bort mej genom att skriva det här. Men nu visar jag åtminstone att jag bryr mej.
Att vi bryr oss.


Lost and insecure you found me

Home sweet home. Sitter och lyssnar på deppmusik och äter pepparkakor. Helt ensam hemma dessutom. Har iallafall träffat Chatrin och Amanda en sväng ikväll! Planerat lite inför fjällen and so on :) Ska nog lägga mej tidigt ikvälll. Sov ingenting inatt, haft en dryg tågresa hem, en jobbig eftermiddag och imorgon väntar nationella prov i engelska. Men, snart är det helg igen! Nice!


Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Puss och Godnatt!

Pinch me

Fortfarande kvar i eskilstuna. Kännde helt enkelt att det inte riktigt var dax att åka hem än. Att ligga i sängen och äta baguetter och Ben&Jerry's till en bra film är så mycket bättre än skolan. Imorgon ska jag dock ta tag i mej och åka hem till mina kära vänner (och skolan) i Gävle. Inte för att jag vill än utan för att jag måste. Haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Frank kommer hem. Vi ska prommenera till hans farmor och farfar för att fika :)

PUSS

jag överger ingen

Jag är dålig på att ringa. Jag är dålig på att svara. Och när ni ringer är det alltid upptaget. Jag vet.
Men jag överger ingen. Have a litte bit of understanding älskade vänner.


Amanda, Ps. I LOVE YOU!


you are my heaven on earth

Körskola och sen lunch med mamma på ambulansen idag. Ska ta och packa väskan och försöka skriva ihop en svenskaessä ikväll. Inget annat på schemat. Imorgon åker jag till eskilstuna och kommer hem någon dag nästa vecka. S-K-Ö-N-T! :)Blink, and you just might miss it

Nu ska jag åka till min farmor, älskade älskade farmor. Senare ikväll ska jag ta tag i mitt liv och förmodligen sätta min fot i stallet för första gången på ett bra tag. Jag ska inte träna. Bara kolla på, se om det väcks någonting där inne. Vilket det förmodligen gör. Det här har ju ändå varit viktigare för mej än något annat och glädjen i mitt liv under en väldigt lång tid. Jag är sugen på att börja träna igen. Men jag vet inte riktigt. Det känns som att jag har tappat en del av vem jag är samtidigt som jag måste säga att det är jävligt skönt att inte stressa iväg till träningen. Jääävligt skönt faktiskt.

Drömmar

Nu håller jag på att bli galen på alla läskiga drömmar jag drömmer. Hela tiden så handlar dom om att jag hugger någon med kniv i självförsvar, eller att någon hugger mej. Att jag blir jagad, överfallen, att jag blöder och tillslut ungefär dör. Hur normalt?


KNIV: Att drömma om vassa föremål betyder ofta besvikelse i kärlek. Här är några tolkningar: Se eller äga: svartsjuk person förtalar dig. Skära sig på: svikna förhoppningar. Slipa: du vill till varje pris vinna någons kärlek.

ÖVERFALLEN, själv bli: en mardröm som tyder på att du är rädd för något. Det kan röra sig om en bagatell, men i drömmen förstoras den upp och tar sig detta uttryck.

KNIV: Drömmar om knivar är illavarslande omen som berättar om gräl, stridigheter och fattigdom.

SLAGSMÅL: Denna dröm betyder oftast förändringar. Visar också på inre oro och frustration.

VAPEN: Varnar för att du blir orättvist behandlad!

BLOD: Dåligt omen att drömma om blod. Varslar ofta om stridigheter, problem och förluster.

DÖDEN: Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

FAROR: Att drömma om hotande faror är ett mycket gott omen som utlovar framgång och tur.

FLY: En dröm om flykt betyder svåra motgångar och inre stress. Lyckas du fly i drömmen så kommer du klara av att möta motgångarna.

JAGAD: Är du jagad i drömmen så betyder det att du är stressad och behöver lugna ner dig.wwwweeeiiiird...

I'm doin´ fine

I’m doin’ fine
And the sun often shines
What are you thinking?
At the worst of my mind
With this thunderbird wine
Baby, I’m drinking
Only you know me

Wherever there's a wherefore you're the why

Stan med Carro en sväng, Övningskörning i två timmar med mamma lite överallt, hälsa på kusinerna, tog en prommis alldeles för mej själv, hem till Carro på lite thailändskt godis och nu sitter jag utslagen i soffan efter en god middag. Im too cool for school på måndagar. Nu ska jag måla naglarna och lägga mej i soffan med en kopp té.

Allt känns så himla bra nu. Körningen går bra, på onsdag ska jag till uppsala och på fredag åker jag till Frank. Kan inte bli mycket bättre faktiskt. Dessutom blir det en långweekend i fjällen med pojkvän och bästa vännerna om ett par veckor plus thailand i mars. Man blir så mycket gladare när man fokuserar på det som är bra och inte på det som är dåligt :)
Goodnight!
Sunday, Bloody Sunday

Bakis bakis bakis. Rätt skönt att vakna upp i amandas underbara dubbelsäng och käka chips till frukost. Känner att jag gjorde ett bra val som åkte hit och sov. Har haft tips från coachen med eva alldeles nyss och hon säger ett och annat smart den där kvinnan. Nu blir det film innan jag måste åka hem och tvätta. Världens roligaste sysselsättning...


PUSS

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan


Idag har jag kollat på innebandy och basket med chatrin, amanda och carro hela dagen. Det är faktiskt rätt skönt att gå upp tidigt. Man hinner så mycket mer. Nu ska jag åka hem till amanda och fixa iordning mej. Ikväll blir det jessica edmans 30årsfest som gäller. Inge krogen här inte. Ska försöka spara på mina pengar så att jag kan ta mej ner till eskilstuna nästa helg :)

Ciao!


I'm as real as they come

amanda: Jag har funderat på det här med adam och eva.
carro: jaha?
amanda: ja, jag vet inte riktigt om det är sant. det stämmer inte.
amanda: jag menar, det finns ju så många olika sorters människor. mörka och ljusa och kineser.
amanda: de kan väl inte mena att alla kommer från en och samma adam och eva?
carro: det kanske finns fler adam och eva?
mamma: tror mer på att det är så att vi kommer från aporna, inte från adam och eva. har ni tänkt på det?
carro: eller äh, vad vet jag. sluta prata om det där nu. allt som står i bibeln är sant vet ni väl!
carro: alla kommer från samma adam och eva och så är det med det. orkar inte bry mej. sluta fråga.
amanda: men seriöst, det skulle vara en jättebra fråga att ställa till prästerna som kom till skolan och pratade!
carro: sure, vi gör det nästa gång dom kommer.
chatrin: MEN HALLÅ? det räcker ju med att söka på det på wikipedia!!!!!!!

...och nu vet vi varför chatrin har ig i alla uppsatser

skämt och sido. jävligt wierd konversation. Att vi orkar engagera oss. Vi lever och vi har det bra, det räcker för mej. och chatrin har såklart inte ig heller. NE ftw.

Nu är jag så trött så att jag håller på att somna här i soffan. Det kan jag inte göra, har lovat elin att kolla på hennes innebandy match 09.30 imorgon. Jag känner att jag är en snäll storasyster i helgen och tänker inte missa när hon spelar. Dessutom har jag lurat med mej chatrin. Så, nu blir det av med sminket, borsta tänderna och slå igen mina gröna.

Känner att jag på sistone varit lite konstig mot mina nära och kära. Kanske en aning sur, bitter, lättirriterad och konstig. Sådär så att jag blir arg på mina kompisar när dom ringer och orkar inte ringa upp. Eller låter otrevlig och frånvarande när jag pratar i telefonen och säger konstiga saker. sorry! det har varit lit mycket på sistone. :)

Jag ska bättra mej, ny dag nya tag. Och tack gode gud för att det är helg.

 


och jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån

Klart man vill att folk ska tycka om en, eller? Men man kan inte vara mer än vad man är. Jag är inte perfekt, men jag är jag. Och det får räcka! Jag är rädd om det som är mitt och jag gör så gott jag kan.


Nu är det helg också, ska nog umgås med amanda och chatrin ikväll. Det blir nog lugnt framför idol. Får se om Carro blir med också. Gick förbi där en sväng efter skolan och hälsade på.

Nu ska jag prata med min söta frank. Som just i detta nu sitter och talar om för mej att jag är konstig och så vidare. JAG GÖR SÅ GOTT JAG KAN SA JAG JUUUUU! Hahaha :)

Ha en bra helg


I will save our everyday

Jag försov mej en timme och en kvart imorse. Klockan var ställd på 06.15 och jag vaknar när jossan ringer vid 07.30.

Stress stress och stress. Hela mitt liv består av denna eviga stress. Men eftersom jag så gärna faktiskt ville till skolan imorse för att ha historia och projektarbete så slängde jag på mej kläderna och väckte john. På 20 minuter skulle jag hinna med att ta ett blodprov och springa till tåget. Självklart får man vänta 10 minuter på hälsocentralen också. FAST det bara satt jag och en till där. Jag blir så irriterad. "är du en sån som vill ligga ner när jag sticker?" NEJ fan, STICK BARA! Och det gjorde hon. Som tur var så hämtade chatrins mamma mej och gav oss skjuts till tåget.

Så nu sitter jag här på historian, helnöjd för att jag faktiskt hann. Men jättehungrig. och håret hann inte tvättas. Hm, i-landsproblem.


tears don't fall

Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i ditt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans höst.

Här är timmarna av ovisshet
poeternas bensin
här är natten när vi räknar våra stygn
allt gick så fort

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

tack som fan kap kun kap
Vecka 11+12 åker vi tillbaka med förstärkning av amanda, jens, jennie och chatrin. Såååååå roligt! :)I gave up coffee and cigarettes, for you

Jag somnade i soffan framör ett tvprogram som jag jättegärna ville kolla på. När jag vaknar ett par timmar senare är det 2½men på tvn istället! Då blev jag ledsen och gick upp och la mej i sängen. Klockan är 21.23 och jag ligger i sängen! unbelievable!

Jag har ont i hela kroppen, ont i huvudet och är allmänt hängig. Men det är smällar man får ta. Ska man sluta röka så ska man. För det känns som att det är på tiden nu. Alla har fått tjata alldeles för länge, men nu ska det bli av. På riktigt faktiskt!
Nu ska jag hålla mej vaken tills Frank ringer. Om han nu gör det. Höjdpunkterna på mina dagar utan tvekan.
It makes me happy...
Imorgon är det mässa på skolan. Vi ska presentera vad vi kommit fram till för SATS tillträdande chef. Har en del jobb kvar att göra med både rapporten och montern så får nog ligga i när jag kommer dit.
Tänker dock inte åka till skolan 8. no way.

Over&Out


Du rubbar hela min existens

Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag va utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu


holding_hands.jpg holding hands image by omyitsshorty

Godnatt!

 


man ska inte vänta ut stormen, utan dansa i regnet

MIN DATOR ÄR TILLBAKA! Så jävla härligt. Mitt liv fungerar inte utan datorn. Igårkväll visste jag inte riktigt vad jag skulle ta mej till när jag inte kunde blogga, lyssna på musik eller snoka runt på facebook innan jag somnade. Min vanliga kvällsrutin dvs.

Så, när jag står och borstar tänderna får jag en riktig snilleblixt. Det dyker upp en massa melodier och texter i huvudet på mej, så där sprang jag omkring i huset för att leta på penna och papper så att jag kunde skriva ner alla fina meningar som jag hittade på :) And so i did. Resten av kvällen satt jag i sängen och skrev ner 3 sidor av kloka ord som jag ska försöka knåpa ihop till någon sorts sång. Jag slutar aldrig försvånas av mej själv. Om det är bra eller dåligt vet jag inte riktigt. Men, who cares? Så länge man trivs så...

Nu ska jag få åka hem om 30 min. har suttit hela dagen och jobbat med vårat projektarbete. Jobbat var väl att ta i förresten. Har mest suttit och kollat på youtubeklipp, skrattat och blivit skrattad åt. Nästan lika roligt som att plugga. Nästan.Ciao Ciao!


The special two

Home sweet home. Eller?
Kom nyss hem igen. Hade ingen lust alls att åka men så är det! Sånt e livet :)


You say you never compromise with a mystery tramp but now you realize

Väntar på att chatrin ska komma hem nu. Hon är i stan och köper vinterstövlar. Jag gick med på att hon fick köpa stövlarna som jag bestämt att köpa om jag får låna dom hur mycket jag vill, haha. I vilket fall som helst så ska jag nog dra med henne på en prommis ute i snön när hon kommer tillbaka.
Annars då, springer runt och tvättar och försöker packa till imorgon. Åker till eskilstuna till frank!
Längtar efter han :) Dessutom är det skönt att komma härifrån. Synd att jag missar Karins birthdayparty bara. Hoppas ni får roligt allihopa!

piLiveLaughLove.jpg photography image by jessica_xOx_2007Puss

when love takes over

It's complicated, it always is, that's just the way it goes
Feels like I've waited so long for this, I wonder if it shows?
Head under water now I can breath, it never felt so good.
Cause I can feel it coming over me I wouldn't stop it if I could

Allting har sin tid

Nu har jag tagit svinvaccinet. Jossan också, och Amanda. Och dom flesta jag känner här på skolan. Alla förutom Annie då. Tanten sa inte så mycket utan bara högg mej i armen. Gjorde inte ont då, men nu gör det skitont i armen. Men, ingen av oss har börjat gå baklänges eller någor sånt än. Så det är väl lugnt!

Nu fick jag och jossan för oss att vi vill ha en hamburgare.
Så, donken it is! :)

bye

graffiti baby

Ikväll laddade jag ner graffiti studio till min dator. Tycker att det är asroligt med såna saker, även om jag bara vill garva åt mej själv när jag inser att jag är road av att måla graffiti på datorn. Det började som en tävling mot jens, men han gav upp och skyllde på att programmet stängdes ner hela tiden. Så man kan väl säga att frank hoppade in. Och ganska ofrivilligt så har han nu tävlat mot mej också!

Vilken var finast? (ni får inte säga frank....................) haha.

Frank:Carro:
Visste väl att ni skulle tycka att min var snyggast... ;)

But compared to your eyes, nothing shines quite as bright, And when we look to the sky, its not mine, but i want it so

"caroline ehn, det var ju du ja!"

Hello!
Riktigt jävla onödig dag idag. Jag börjar klockan 12, och när jag kommer in så får jag reda på att man får jobba hemma med projektarbete. Hur kul? Jag ringde thailänska ambassaden i sthlm ungefär 150 gånger och jag fick inte tag på någon. Jag kom bara fram till samma telefonsvarare där en thailänsk kvinna pratade engelska så man inte förstod. Det måste vara ett språk för sej. thai-engelska. jag tryckte på alla knappar som fanns och kom ändå bara tillbaka till henne "welcome to the royal thai embassy in stockholm, you want information in thai, press 1".
När vi får den brillianta idén att ringa den svenska ambassaden i thailand istället slutar internet att funka.

Det var ungefär där någonstans jag la ner och drog till mingel och fikade med Amanda s i tre timmar. Där satt vi och diskuterade hur många svin det finns i världen. Ungefär expojkvänner som låtsas inte komma ihåg en, kollar på kortet och säger "jaha caroline ehn, det var ju du". Ja, du gav mej din hemnyckel så du om någon borde veta vem jag är. Skit ska skit ha tycker jag!

Jag är en lycklig tjej som har träffat världens bästa kille, och jag är glad för att the past is the past.


Nu ska jag ringa amanda, ciao!


söndag

Söndag kväll och jag taggar skola som aldrig förr!
allvarligt...nu säger jag godnatt!


you give me something

du är allt jag vill ha!


RSS 2.0