hellre o (med tva prickar) - kand an okand.

hahah, ja det skulle man nog kunna saga. igar var vi ju somsagt bjuden pa en bartenders 20-arsfest. det var rigtigt javla roligt! Det ar helt sjukt hur mycket vi ar ute och far har, och kul ar det! Pa dagarna steker vi och pa kvallarna dansar vi sonder oss. Det ar sa kul nu nar man borjar kanna folk. igar sa gjorde polisen en razzia (?) hos vara norska kompisar. och visst hade dom typ tre joint sa dom fick aka raka vagen till polisen har. saa javla hemskt. har varit orolig som fan. men ena killens pappa fick betala ut dom sa det gick bra. aven om det at dumt att roka pa sa ar thailanskt fangelse inget man fortjanar. ojh, det at typ doden. men men. jag har en beundrare har ocksa. en kille som ar sa kar i mej! han ger mej blommor pa trappen nar jag vaknar och igar fick jag en ring av han, opch han hade en till sej sjalv med.haha. nej men han e sot. idag holl robin pa o kliva pa en giftorm och igar var jag och amanda ute och paddlade kanot poch valte med alla klader o allt pa. sen kom vi inte upp igen sa alla pa stranden skratta som fan. nu maste jag ga. PUSS


livet hade kunnat vara sa mycket varre!

heej allihopa. hoppas ni har det bra, for det har vi. nastan fooor bra. vi traffar sa javla mycket roliga manniskor och vi e ute varje kvall och gor saker. igar sag vi en skitstor odla. sa javla ackligt. jaja nu ska vi ga och bada och ikvall ar vi bjuden pa fodelsedagsfest for nan bartender. jaja vi kanner alla har nu :) najda. hahaha. ajaaaaaaaaa. traffat en pirat ocksa. vi bytte armband och vi har bestamt att vi ocksa ska bli pirater. vilken framtiud med livet har e soft!!


KISS!

bangkok in my heart

okej, har typ 10 minuter pa mej att dra ihop nagot. Resan hit var lang som fan, mellanlandade i doha och jag kna bara saga att det var sand, sand, sand, vita slottliknande byggnader och taggtrad dar. haha. Dagarna i Bangkok var underbara. VILKEN VARME! Holl pa att do forst. testade pa utelivet och det var val minst sagt galet, vilken puls det var i den dar staden! Ett maste o festa dar. I torsdags akte vi natttag i typ 10 timmar. Som sagt, en upplevelse, men du gor aldrig om det! hahaha. Ruskigt slitet tag men vi fick se lite genom rutorna sa det var bra eftersoim dom var uppna. Efter det akte vi farja for att komma hit till on dar vi ar nu. dumma som vi ar rakade vi sitta pa taket pa fargan utan solskydd ett litet tag. Och nu, andra dagen pa on sa ar vi sonderbranda jga och amanda. har inte vart ute pa hela dagen. har blasor i hela pannan typ. men det gar nog over. jag har lart mej att ata stark mat iaf, mmmmm. det ar saaaaa fint har o vi vill inte alls aka hem. Shoppade ni bangkok ocksa. vilka shoppinghus det fanns. men blev helt galen nar man trodde att man var pa ett stalle sa var man inte det. gick vilse alltsa! Haha. aja, skrev det har lite snabbt nu. ni far ju hora allt sen, nu ska vi ga ner pa stranden och ata. saknar er hemma, men jag tanker han inte aka hem. HAHA. det e for underbart har (haha skamt mamma) Ska halsa till farmor ocksa! Har traffat en del nya facebook kontakter efter bangkok natterna. haha, bade svenskar och australienare och iranier. en javla blandning skona folk!!! Vi kanske inte hors mer men, ha det bra.\\PUSS CAROLINE!

HEJ VARMA THAILAND, HEJDÅ KALLA SVERIGE

jag kan inte sova. jag var så otroligt förvirrad imorse och trodde att klockan var 12 när jag vaknade och tänkte YES. eftersom jag sovit då dåligt så ville jag bara gå upp. efter en närmare titt på kockan så var den bara 08.00, inte lika mycket yes. Men nu kan jag inte somna om ändå. haha.

Nu ska jag bara packa i det sista och så, och sen är jag klar! Har en sån där känsla av att jag kommer glömma nåt viktigt så att jag duberkollar pass och pengar hela tiden. hahaha.

Skulle verkligen vilja träffa er allihopa innan jag åker vetni! Speciellt hejdå till annie chatrin och jossan, linnéa och hanna, farmor, Catta, mamma och syskon. Och alla ni andra som inte står med här. Ni får ha det underbart! Så ses vi om sisådär tre veckor igen :)

PUSSS!


still sick

Åh, jag är fortfarande dålig. Fan vad jobbigt det här är. Jag MÅSTE bli bättre till imorgon. Mamma försöker få mej att stanna hemma från skolan imorgon också. Det skulle ju vara bra så att jag kan vila en dag till eftersom vi flyger imorn kväll. Men samtidigt så hinner jag inte säga hejdå till mina friends. Hm det är på två vis det där. Vi får se hur jag gör. Nu ska jag gå och lägga mej i soffan och kanske fixa lite frulle. : )

Puss.

slåss i mina kvarter lasse lindh!

en mer poetisk kille får man ju leta efter alltså, om inte lw då förresten...
ivarjefall, gift dej med mej lasse lindh! haha. : )




EN liten notis bara, its pathetic, din jävla nooooooooooooobody.
Helt otroligt alltså.....

allahjärtansdag

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is



Puss på alla underbara, hoppas ni får en underbar dag!



SÅ JÄVLA NICE!

Jag vet att jag tjatar, MEN FAAAAAAAAAAAN VAD JAG LÄNGTAR TILL THAILAND! Jag och amanda har suttit inne på qatar airways nu och kollat in alla filmer och program, mat och allt annat möjligt, ja you name it! Kommer bli så GALET, haha. Nej nu kan jag inte skriva mer för jag blir för exalterad, typ...
PÅ MÅNDAG KVÄLL SITTER VI PÅ PLANET ÄLSKLING!


det där jävla huddik alltså!

var på dagis imorse och intervjuade småbarn, sen sjukanmälde jag mej från praktiken. Känner mej riktigt dålig idag! En massa massa te. medicin från apoteket och vila är vad jag behöver. Just nu har jag jätteont i huvet, vill verkligen inte åka på kurs i huddik imorgon men jag måste för den är obligatorisk, och missar jag nån kurs i år måste jag gå nästa år också, suck. Åh, nu måste jag gå ner och stoppa in en tvättmaskin. blääääää, så tråkigt! men det är väl ett måste om jag inte vill se ut som en lortgris. : )

Sen ska jag och brorsan lägga oss framför tvn och smaska på varsin chokladkaka och dricka bubbeldricka. Det är lyx det! Det är ff ikväll vettni! Haha.

Nej nu ska jag gå och göra nån nytta.

Puss.

mamma

Mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
Och kunna alla saker som du försöker lära mig
Och får jag välja en sak då vill jag bli precis som dig
Ja får jag välja en sak, då vill jag bli precis som dig



för att det är du och jag, mami. du och jag mot allt! :)

jag är helt slut!

Ojojoj vilken stress jag lever i. Tänkte igentligen skriva ett långt och utförligt inlägg (kanske) men när jag publicerade så blev det error, typiskt!

Idag har jag ivarjefall stressat gärnet. Varit på forex med amanda och växlat pengar, åkt och fixat ögonbrynen på en salong med mamma. Shit, kan bara säga att jag blev rädd när jag såg tjejen som skulle fixa mej. Oj, hon var bestämd alltså. Först fick jag lite skäll, och hon sa att jag inte ens skulle få tänka på en nopp mer, sen kallade hon mej för gumman, gjorde tummpen upp och sa att vi skulle lösa det här!
Jag har fått nytt hopp! Hon var otroligt duktig och man ser skillnad redan nu, ska tillbaka dit om 6 veckor igen och bättra på lite.

Sen drog jag och mamma och lunchade och tog en sväng på köpis där vi köpte dom sista thailand sakerna, Nya skor bland annat. Ett par gladiatorpjucks och en massa andra saker.

Efter det åkte vi till marie på fh som klippte mej, hon e skitduktig. Satt och snackade lite skit medan hon klippte av mej över 1 dm på längden och över 1 dm i tjocklek typ. alltså, = från lejonman till fjuttig hästtoffs. Men men, marie körde no mercy och jag tyckte att jag lika gärna kunde ta igen för alla gånger jag borde klippt mej men inte gjort det. Aja huvudsaken man är nöjd och nytt är ju alltid fräscht, Right? : )

Nu har mamma jag och elin nyss kommit hem från Amanda and the family. Har varit där och druckit te tillsammans med dom, pratat lite om resan och fixat lite info till mamma, som flightnr och grejjer. Haha, shit vad roliga bilder det finns på mej amanda och hennes brorsa robin, och vi tillsammans med hennes föräldrar osv. Det är verkligen min familj nr2 och jag är väl mer eller mindre som amandas sister from another mister, eller nåt sånt. Aja, Tagga thailand. Bara 3 dagar kvar imorgon!

Nu ska jag packa lite i min resväska och lyssna musik.
Puss och Godnatt!

så äkta mej...

HAHA, vill ni veta vad jag gjorde idag? JAG SKAKADE EN ÖPPEN YOGHURT I MATSALEN!!! Trodde att den var stängd. Men nej, så hela innehållet åkte ut över sockerskålen och hela bordet.

Hm, ja så kan det gå :) Om man gör först tänker sen.
Men äh, den bjuder jag på hörrni! För det var ganska kul ändå!

pluggar inte, kikar tv!

Skönt att kunna sätta sej framför tvn ett tag istället för att plugga. såg nyss att det var en crosskille som hade dött på nyheterna. Fan vad hemskt att dö av sin sport, sitt liv lixom. uscha! Det är ju som att jag skulle ramla illa och dö på träningen. Det har ju inte vart så långt ifrån några gånger. Nej sådär kan man inte tänka. Jag har faktiskt fått hjärnspöken ändå på min träning. Kom nyss hem därifrån faktiskt, gick väl som det gått de senaste veckorna, jag har så hårda krav på mej själv och är jag inte nöjd med min ridning så är jag inte. Och då spelar det ingen roll vad min tränare säger. Att jag ska släppa småsaker och tycka att jag är bra, för jag kan ju det här!

Men... Det är ju de dåliga förlorarna som vinner i längden! Nu ska jag åka iväg och bara ladda batterierna. Det ska bli så skönt att bara vara. Slippa krav och bara leva! :)




Puss och Godnatt!
Caroline

Utmanad!

4 saker jag gjorde igår:
Hm, jag pluggade en massa, fick thailandspruta, var hemma hos linnéa en snabbis och körde bil!

4 saker jag ser fram emot:
Thailand om en vecka, fylla 18 år såklart, få mitt körkort och gå ut skolan! :)

4 favoritresturanger:
hmmm, äter sällan på resturang. men alla som har med kinamat att göra, grek-mat, IKEA och churchstreet!

4 saker på önskelistan:
nya skor, roadtrip, värme och körkort.

Jag utmanar: josse, chatrin, mickanfredriksson och hanna! :) Muahahaa

Blåbärs té

Woho nu har jag skrivit klart engelskan. Jäklar vad svår den var, men nu är det gjort. Funderar på att börja skriva min engelska bokreflektion och sen skriva ett vinterprat om ett nytt ämne, ska ju göra det på onsdag! Tänker inte snacka om madonna längre. Är så arg just nu! Vi har stått i kö typ hela dagen för dom där biljetterna. Hela ticnet har ju laggat ihop. Nån mer som hade tänkt gå men inte fått biljetter? Hua det här suger.

Nu ska jag unna mej en kopp blåbärsté! Favoriten för tillfället, så himla god. Rött té utan koffein! Tummen upp för det!


i love surprises!

Heldag i skolan idag med josse! började med ett prov som aajo, jag kanske inte ska nämna det ändå... Ivarjefall så var varken annie eller chatrin i skolan idag. Var sjukligt trött imorse alltså, var nära på att stanna hemma jag också men jag tog mitt förnuft till fånga och drog iväg till skolan anyway. Jag ska ju trots allt bara gå klart den här veckan innan det bär iväg!

Åh, en sak till! Min mamma är så gullig!
På torsdag har hon först beställt vaxning och färgning av ögonbrynen till oss i sandviken! Mina ögonbryn ser ju verkligen förjävliga ut och tydligen ska damen som ska fixa oss inte vara nådig. Jag kommer få skäll för hur dom ser ut! Haha

Förutom det så har hon beställt en klipptid åt mej hos min favoritfrisör marie som jag har klippt mej hos tre gånger förut tror jag. Riktigt duktig.

Guuuuud vad härligt det ska bli att unna mej själv lite lyx, och tack tack tack mamma! Guld värt!



Jäklar, nu vart den här veckan plötsligt ännu bättre!


You'll find my footprints in the sand

amanda: Jag spelar aaaalltid upp filmerna här i vhcl!
carro: aa fasst vlc heter det ju.
amanda: men ÅH! Jag vet att det heter vcl!

Hela helgen har jag spenderat hos amanda. Vi har ärligt talat inte gjort ett skit! Eller, jo igår var vi in till stan och valbo men det är väl det enda. Annars har vi bara legat i sängen och kollat på film och så. Skönt det med :)

Imorgon är det bara en vecka kvar tills vi åker!  Det ska bli så himla underbart! Det är fullt upp hela veckan nu. Måste plugga en massa, packa, köpa alla saker som jag ska ha med, ringa en massa samtal och växla våra pengar! Sen ska jag såklart försöka vara hemma lite med mamma också. Kommer ju inte träffa henne på en månad, för precis när jag kommer hem har hon åkt till karlstad...

Nu ska jag gå ner och försöka få nånting gjort!

Puss!

nine

Haha, min praktikplats är väl för rolig alltså! Idag fick vi sparkcyklar dit, ni vet sånna som man hade när man var liten, som jag testkörde! Dom bjöd mej på mat också, as always! Carro hjärta Lenny´s!

När jag slutade kom amanda dit så kollade vi på lite tapeter och sånt, sen gick vi hem till mej och käkade sallad med mamma och Daniel. Nu sitter vi i amandas nya rum i källaren, riktigt mysigt! Kvällen har vi spenderat här i våra mjukisdressar, ätit ost och kex, choklad, druckit cider och kollat på "australia". Riktigt bra film alltså! Fick nästan en tår i ögat, men det var för att "drover" är så snygg så man dör.

Imorgon ska vi in till valbo en sväng och kika in lite prylar vi ska ha med till thailand. Sen ska vi nog plugga eller nåt. taggataggatagga. Näe men seriöst. Måste få lite saker gjort.






om 25 minuter är det 9 dagar kvar!
BEHÖVER JAG ENS SÄGA ATT JAG LÄNGTAR LÄNGRE?

Godnatt.

Det finns ingenting vi inte kan

För vi har varan. En massa tankar kommer tillbaka från högstadietiden, alla galna. Verkligen galna saker vi gjorde då. Och livet lekte eller vad säger man? Bara en sån sak att vi faktiskt snodde en båt tillsammans på första klassresan. Och som micke malmgren sa till oss, - ni lär ju aldrig ha tråkigt! Eller hur det nu var. Och när man tänker efter så hade vi aldrig det. Vi var alltid dom som gjorde först och tänkte sen. Om vi ens tänkte ihuvudtaget det vill säga! Tider förändras och så är det. Men ibland blir jag ledsen över att vissa tider faktiskt på sätt och vis är förbi.

Skolavslutningen i 9an. Jag, Amanda och Linnéa


Idag gick jag och linnéa ut och "gick" Eller ja det där stämde ju inte riktigt. För redan vid posten så hittade vi en kundvagn i snön som vi tog upp, först skjutsade jag linnéa. Sen skjutsade hon mej. Rena skräckupplevelsen kan jag lova! Det var ju inte direkt lätt att styra! Sen träffade vi på en tant utanför konsum som sa att det var hennes vagn och talade om hur snälla vi var som toig hit den till konsum. Haha vi höll bara med vi. Och tur var väl det för vi ska få hittegods imorgon! Wiho.

Läst amandas blogg nu och helgens planer låter perfecto! Ost och kex @ amanda it is! Värt att tilläggas är väl att jag kanske hinner med en sväng till stallet på fredag på dressyrtävlingen (som jag skulle vara med på men tackade nej till) ska nog hejja på ORF. Mamma hade träffat min gamla tränare Thomas också, han hade hälsat att han skulle nypa mej i örat om jag slappade till mej och tappade fokus.

Nu blir elin arg för vi ska kolla på van veteren. Elin fick 6 filmer när hon fyllde så nu är det en varje kväll!


Godnatt!


Ps. Tack till alla som finns här. Ni är det bästa jag har.

But they don't understand, people never do

It's confusing, I don't expect them to



FINN ETT FEL



Fin bild linnéa hade på sin blogg.

Linnéa, hennes pojkvän Johan, och jag. Hittar ni mej eller? :) Ja juste, där under den gigantiska handen som täcker hela mitt ansikte. Där är jag! haha.


13 dagar kvar

Gud vad jag tjatar, men guuuuud vad jag längtar!
Här ser ni Koh Phangan dit vi ska :)


with love

Gud vad jag tycker om min farmor! (och farfar). Tog bussen hem dit idag direkt efter skolan för att hälsa på. Käkade lite mat, åt glass, snackade lite om livet och låg i soffan och kollade på animalplanet med farmor (hennes älsklingsprogram) :) Det var mysigt! Love her. Sen kom mamma och hämtade mej och jag körde hem. Observera [JAG KÖRDE] Och vet ni vad? Jag fick läskigaste sladden på bilen. Fan vad halt det är ute alltså. Elin tyckte att jag hade blivit duktig på att köra. Det har nog hänt en hel den sen i somras när jag körde och linnéa och amanda följde med. Dom låg över varandra i baksätet och skrattade så dom grät typ. Why? Jag fick motorstopp typ 15 gånger i en korsning. Och när jag väl fick bilen att åka framåt, så hoppade den.

Imorgon fyller lillasyster år. 12 år. Haha ibland tror jag att jag blir dummare och dummare. Ni skulle hört konversationen som mamma, elin och jag hade idag. Kortar ner den lite men typ såhär var den;

Elin: imorn fyller jag år!
Mamma: ja, imorn är min 11åring borta!
Carro: Vart ska du nånstans Elin?


Haha, jadu jossan, ibland är det inte plogat hela vägen fram för mej heller! Men det får man leva med!

Nu ska jag läsa en bok på engelska "every man for himself" heter den. Ska göra en reflektion som ska vara klar om ett par veckor. kanske på tiden att man öppnat boken? :)



Godnatt!


Mamma





















Jag älskar dej mamma
Tack för allt du gör, du är världsbäst.

hello sunshine

Fyfan, jag kan inte beskriva min träningsverk med ord. Det gör så ont alltså!

Idag började dagen tidigt idag med jossan i skolan. Vi skulle igentligen skriva prov men vi ville inte så då fick vi göra det en annan dag istället. Nickepicke är så schysst han!

Har inte så mycket annat att säga...

Kul inlägg :) Haha

Puss.

citat

en fågel i handen, är bättre än tio i skogen.


workout

Det här var verkligen en ovanlig söndag. Som vanligast på söndagar så brukar jag sova bort minst halva dagen, och den andra halvan går jag omkring i pyamas. Idag var jag uppe tidigt och följde med mamma, john, Catta, Begga, kusiner och morfar och kollade på elins innebandymatch. Det var riktigt kul! Och dom spöade nåt sandvikslag med 8-3 eller nåt. Elin gjorde ett par snygga assists(stavning?) och alla småtjejer har verkligen blivit bra! Kul och se :) Inte så ofta man följer med.

Sen har jag käkat lunch tillsammans med hela gänget och firat elins födelsedag (hon fyller på tisdag). Då kom min moster och morbor och lite andra kusiner också. Kul att träffa släkten :)


Shit, jag gjorde ett besök på gymmet idag också tillochmed! Ångrade mej i sista sekunden efter att jag sagt nej till mamma och john när dom fråga om jag ville följa med och träna. Men gud vad skönt det var. Och jag är helt slut nu. Tränade typ en timme och det var alldeles lagomt! har snackat med Joline nyss också, och hon var på att köpa gymkort :) Nu känner jag mej taggad.

Nu är det söndag kväll och det betyder ju alltså att jag ska gå och lägga på mej en aniktsmask, göra en kopp té och lägga mej framför tvn med resten av familjen.

Veckan ser bra ut hittils, (förutom allt plugg som jag ligger efter med) så ska jag åka hem till min farmor och hälsa på imorgon, sen ska jag hälsa på joline som flyttat in i sin egna lägenhet på onsdag kanske, försöka klämma in en fika med jossan, och gå med amanda en sväng på stan och inhandla lite thailandprylar (TVÅ VECKOR KVAR IMORGON)




Puss och Godnatt!
/Caroline

RSS 2.0