Hanna goes page


Maiden!

Catta ringde nyss och berättade att dom beställt maiden biljetterna, wohoooo! Inte så tokigt alls. Nu har man något att längta till! Nu ska vi dra till Ikea en sväng och kika lite, sen ska jag leta på hanna på stan. Hon ska klippa av sig håret idag! Får väl se hur det blir, tror det kommer bli grymt!


a little bit of shopping

Haft en underbar dag på stan med amanda och chatrin. Det blev väl inte så mycket shopping som jag hoppats och jag kom inte hem med det jag ville, men det gör inget. Det blir ett nytt försök imorgon efter ankelboots och nån partyklänning. Hittade världens snyggaste pälsjacka idag som jag var så nära att köpa, ångrar nu att jag inte gjorde det. Fick iallafall med mej en poncho och lite småprylar, hade kavajen jag beställde hem på mej, den var snyggt oversized, klänningen kunna jag tyvär inte ha. Alldeles förstor upptill och för liten nedtill.
Kul att man har kroppsform som ett päron...







WHAAAAT?

Frank erbjöd mig nyss frukost på sängen, det har aldrig hänt och jag trodde inte att det skulle hända utan att jag bad om det heller. Han slutar aldrig förvåna.................

världens bästa mamma

.

Sov hemma hos mamma inatt. Alltid skönt att göra det då och då. Komma hem till Ockelbo lite :) Idag ska jag jobba här 13-21 och sen blir det att åka hem till lägenheten och min älskling igen. Ska se om jag får tag på chatrin och amanda, men antagligen sover dom just nu. Aja, vi får se helt enkelt!

This time I have really led myself astray


pictures


Klick

Haha, klick. Det är så lätt att klicka om man vill ha något. Speciellt när man precis fått sin lön. Har vart duktig och på en gång fört över 4000 till sparkontot eftersom min lön inte blir jättefin nästa månad. Det är vuxenpoäng det!
Anyway, lina fyller år så jag var helt enkelt tvungen att leta efter nåt att ha på mej. Bekvämt med soff-shopping må jag säga! Efter en väldigt lugn fredag+lördag är jag sugen på party till helgen!

Nu ska jag hänga med snyggingen till vänster ;)




to do list

orkar inte riktigt idag, min to do list är alldeles för lång. ni är säkert totalt ointresserade utav den men det skiter jag i. visa lite medlidande!

måndag 27/9
  • beställa en snygg poncho
  • vattna blommor
  • tvätta kläder, kolla efter tid i tvättstugan
  • städa garderoben
  • diska
  • damma
  • dammsuga+skura
  • städa toaletten
  • ut och springa en sväng
  • rensa svamp
  • bädda om sängen
  • sortera sopor
  • laga mat
  • baka bröd
  • åka till ockelbo


    På det här ska jag jobba imorgon, 13-21. men ska jag vara helt ärlig känns det skönt att få jobba lite.
    kanske hanna kommer hit en sväng också. well see :)

skogen

Hola! Helgen har vart hur trevlig som helst. Igår var vi bjudna på middag hos catta och begga, perfekt oxfile, hasselbackspotatis, goda såser och rödvin! Love it. Idag har jag följt med släkten på en heldag i skogen. Riktigt underbart, sue älskade att få springa lös hela dagen hon också. Nu är jag hur slut som helst. Jag och frank har nyss dragit en max-burgare. Tidig kväller ikväll, imorgon ska husmor rensa svamp! ;)


Sue


Höst


En regnig prommis och SATC

Har precis vart ute på världens långprommis i skogen, I REGNET, med hannas hund. Jag är hundvakt medans hon är på åland och tävlar. Rätt mysigt faktiskt. Sue är världens enklaste hund, hur gosig som helst! Funderar på att inte lämna tillbaks henne. Hehe.

Nu ska jag plöja mej igenom SATC filmerna och äta frulle!




idolmys med hanna

slänger upp en bild på mästerkockarnas middag senare! jag vet att ni avgudar mina kock-talanger, säg inget annat mina vänner ;) Tror jag kommer få en glad kille som kommer hem om en timme. RIM!


vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut

Åh, känner mej allmänt irriterad. Känner mej ensam i min egen lägenhet. Jag har en pojkvän som jobbar HELA jävla dagen och kompisar som alltid lovar att komma men nästan aldrig kommer. Som tur var är jag hundvakt en sväng idag, och sen kanske hanna kommer förbi, i hope. Jag är en bitterfitta, jag vet.

hm aja, lagade iallafall en rätt god brunch idag, gjorde en omelett med ruccola, mums!


food


nu ni mina vänner!

Nu ni, ska ni få höra en helt oooootrolig grej! Jag har äntligen fått tummen ur och städat lägenheten. Jag har diskat ett gigantiskt berg och klagade inte ens. Jossan var här och kan intyga allt! Nu är det så fint här hemma! drog iväg till dollars och belönade mig själv med lite stuff till lägenheten. Nu är Frank och Robin iväg och gymmar och jag ska laga mat till lilla familjen petters-ehn. Blir kyckling, wokgrönsaker kokade och stekta på svag värme i sweet chili och en sås på gräddfil! Mumma. Sen ska jag luta mej tillbaka inför kvällens underhållning - IDOL!


Skärgårdsliv 2010


mysfrukost

Dagen började med att min faster kom och hämtade mig klockan 08.00 för en prommis, känns hur skönt som helst just nu även om det var lite halvjobbigt att gå upp tidigt för att motionera, hah. När jag kom hem hade frank vaknat så nu blir det frukost framför tvn innan den "företagsamma" dagen börjar... det betyder alltså att frank ska åka och jobba och att jag ska städa lägenheten och vänta på Chatrin som kommer hit i em, mys!

Eller förresten, Dagen började ännu tidigare kom jag på nu. Jag blev utelåst på balkongen av min vän carro som sov här för att hon skulle upp och jobba tidigt. Lagomt kul att frank låg och sov med dörren till sovrummet stängd och jag fick banka en kvart på fönstret innan han hörde mej. Tack carro, tack! ;)


matlagning på hög nivå!

Min älskling blev hur glad som helst för att jag föreslog att vi skulle laga lasagne, och jag blev hur glad som helst när jag fick laga mat istället för att diska. Det kallas teamwork!



den osminkade sanningen del två


Joline


den osminkade sanningen del ett

Nu ska mamma komma förbi och kolla på mitt ormbett jag fick när jag plockade svamp. Joline ska också komma över en sväng i think. Hon är nog hungrig, haha.
Så, dax att börja städa upp lägenheten nu kanske?


sweet like candy


Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

Ibland vet jag precis vad jag vill, vad jag vill göra. Ibland vet jag inte riktigt vad jag vet och vad jag vill. Jag antar att det är för att jag vill så mycket. Jag vet att jag kommer nå dit. jag vet att jag kommer göra allt jag drömmer om. Så länge man tror på sig själv och sina drömnmar är inget omöjligt.






RSS 2.0