mars 23 - I just want to tell you nothing you don't want to hear

och där har man sovit igen dygnet. fyra timmar. yes, fattar inte varför jag har så svårt med rutinen att sova efter att man jobbat natt? fast det är väl så. att det blir svårare när det är sol och varmt ute. "biologiska klockan" sa jossan. när jag hör biologisk klocka tänker jag bara på nåt annat. och där är jag inte än. på femton år. minst.

iallafall så gick natten relativt snabbt. en carro, en hampus och vinterkräksjukan på carema! har nog aldrig vart så noga med spriten. nästan så att jag var full på ångerna när vi åkte hem. spritade bara nyckelknipporna 40elva gånger. heldräkt, spritade mattor, handskar och munskydd. såg ut som nån riktigt viktig kirurg eller något.
fast det var lugnt inatt. tur nog!
blir bara så jävla hypokondrisk när det gäller magsjuka. speciellt vinterkräksjuka. låter så läskigt.
började må illa redan innan jag gick in på jobbet igår, bara av att ha läst lappen "besöksrestriktioner, vinterkräksjuka"... har iallafall fått råd av min vän hanna som jag ska följa för säkerhetsskull "ät sånadär vitlökskorn, dom där runda ska vara bra". vild gissning så antar jag att hon menar vitpepparkorn.
kay Pollak, att växa genom möten. LÄS DEN. en skitsmart bok! bara ett litet tips.
in fact. jag förundras över hur smart man kan vara! BRA KAJ!eftersom jag inte kan sova längre ska jag gå och handla lite mat. det jobbigaste är bara att jag bor i mitten. där det inte finns en enda skitbutik nära. precis som om jag bor i en icafri zon. funderar på willys norr, willys söder, kvantum alternativt konsum söder. eeh.
kommer sluta med att jag går till tempo i brynäs centrum. tråkigt och dyrt. men närmst.
lite bilder från igår:) laggade ihop totalt när jag skulle slänga upp dom lite smidigt igårkväll och jag har noll
tålamod.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0